Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Aš maitindama lankiau, bet tada jau mažei buvo virš metukų. Šiaip pabrėžė, kad maitinant nerekomenduojama. Mano vyras mėgsta viską ir daug, kaip ir aš, tai man laaaaaabai sunku prisižiūrėt  :oh: mūsų kalėdinės dovanos irgi supirktos ir supakuotos. Vienas kitam nieko nesidovanojam. Kaip smagu dėl koncertų, ir jūsų kekionių, bet o kam į 4???  :bigsmile:  aš kai neesu niekieno fanė, turbūt dėl to ir nesuprantu :blush-anim-cl:   

Mhm,ir as pagalvojau kad maitinant nelabai,na reiskias reik galvot kita dovana sau :D 

Oi bevale,jau geriau jis man nepirktu jokiu tortu,nes va ismusa is veziu ir stumdaus ant tu paciu skaiciu :)

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Aciu Airisr uz lentele :4u: 

Nuosta dukra su praejudiu gimtadieniu :4u: 

Aciu uz sveikinimus :4u: 

O mes atsventem ramiai dviese, vakat buvom masaze, poto kavinej, siandien namie, bet valgiau daug ir riebiai, o nuo ryt vel graziai laikytis :angel_not: 

O del masazu ryt galiu paklausti :hmm: 

Atsakyti

Aciu. 4, nes finaliniai 4 koncertai bus😄 Is pradziu paskelbe tik 2 ir bilietai buvo ispirkti per 10 min , tai dadejo dar 2. Ir man aisku reikia i visus eiti. As anksciau irgi niekieno fane nebuvau, dabar esu labai didele.  Uztai gi i Niujorka ir vaziavau ir ten i 2 ejau   :blush-anim-cl:
Niu labai smagu :bigsmile:  bet tai kiek kainuoja tokios kelionės jei vien dėl koncertų, o jūs su vaiku keliaujat?  :bigsmile: negalėčiau sau leisti būti fane, gerai, kad niekas labai ir nepatinka, mano dievukai - 4 vaikai  :clap:  nors svajoju kada nors į Pink koncertą pakliūti, ji mano mėgstamiausia nuo paauglystės 😍 

Provizore, ačiū už sveikinimą, su praėjusiu  :4u:  pavydžiu tokio ramaus,jaukaus šventimo dviese  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 11 gruodžio 2016 - 21:03

Labas rytas,

Bevale sveika sugrizus :4u: , anksciau praleidau ir nepasisveikinau :hmm: 

Nuosta mym taip labiausiai patinka dviese, ka nori ta darai, kur nori ten eini, as kai datbe prisibendrauju tai namie tik ramybes norisi :D 

As irgi nesu niekieno fane :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  naktis truputį paturbinta, mažas apsivėmė, kas čia kas savaitgalį su vėmimais  :D niu ką, susiimt reikia, nes jaučiu kaip raudonuosiu vėl penktadienį, šis savaitgalis buvo žiauriai pervalgytas  :unsure:  :oh:  :lol: 

Atsakyti

Mes jau po sventes ,vitamino c doze gera gavom,padainuot gavau du gaidelius visai chebrai :D kaledu senelis fantastiskas,jau antras kaleda ji samdom ir nesigailim,taip prijuokina kad vau  :4u:  

Sulaukiau komplimentu kad sukudus atrodau,zandu nebelike  :D 

As tai siandien nesisveriau,nes pabijojau to torto pasekmiu  :P tai bus matyt penktadieni rezultatas savaites  :4u: 

Atsakyti

Svertis tai ir aš nesisvėriau, bet pliusas garantuotai yra :D  kaip smagu dėl šventės :wub:  pas mus čia tokių vaikams nebūna, švenčia jie, bet tėvai nieko nesamdo, dovanėlių negauna, tiesiog vaišių nešasi, šoka ten jie, dainuoja, tūsinasi :lol:  ir dar atskirą dieną tėvams vaidinimą parodo. Aij bet tų dovanų namie iki ausų gaus  :oh: šiandien jau visas supakavom :bigsmile: 

Atsakyti

Svertis tai ir aš nesisvėriau, bet pliusas garantuotai yra :D  kaip smagu dėl šventės :wub:  pas mus čia tokių vaikams nebūna, švenčia jie, bet tėvai nieko nesamdo, dovanėlių negauna, tiesiog vaišių nešasi, šoka ten jie, dainuoja, tūsinasi :lol:  ir dar atskirą dieną tėvams vaidinimą parodo. Aij bet tų dovanų namie iki ausų gaus  :oh: šiandien jau visas supakavom :bigsmile:

Ir as jauciu kur tortas nusedo :D as dar nesupakavau poros ,ale ner kada -visi serga aplink,issibarste po lovas :)

Atsakyti

Niu labai smagu :bigsmile:  bet tai kiek kainuoja tokios kelionės jei vien dėl koncertų, o jūs su vaiku keliaujat?  :bigsmile: negalėčiau sau leisti būti fane, gerai, kad niekas labai ir nepatinka, mano dievukai - 4 vaikai  :clap:  nors svajoju kada nors į Pink koncertą pakliūti, ji mano mėgstamiausia nuo paauglystės 😍 

Nemazai kainuoja, nemeluosiu. Bet as sau nieko kito neperku, nei as sopinuosi, nei dar ka darau. Tai cia mano didziausias hobis/ aistra.  Bet siaip nueit i viena koncerta tai nekainuoja daug, tuo labiau Londone gyvenant, kur visi didziausi artistai koncertuoja, tai laisvai ir i Pink nueiti gali, tik dabar ji tuoj gimdys.

Labas rytas,

Bevale sveika sugrizus :4u: , anksciau praleidau ir nepasisveikinau :hmm:

Aciu! Labas ir tau

Mes jau po sventes 

Fainai tos sventes darzeliuose 😍 Pas mus bus 22d, tai jie ten visa pradine mokykla kazka bendrai vis daro, kazkoki spektakliuka, dainuoja ir tt. Kaledu senelio nebuna ir vaisiu irgi ne.. Del komplimentu tai tau faina!

Atsakyti

tai laisvai ir i Pink nueiti gali, tik dabar ji tuoj gimdys.

Ahha, būtinai sudalyvausiu kai tik bus čia, tikiuosi pavyks kam nors vaikus prakišt tam vakarui, čia didžiausia bėda  :D  1-2 vaikus be problemų būtų,o va 4 visi bijo  :lol: 

Atsakyti

Ahha, būtinai sudalyvausiu kai tik bus čia, tikiuosi pavyks kam nors vaikus prakišt tam vakarui, čia didžiausia bėda  :D  1-2 vaikus be problemų būtų,o va 4 visi bijo  :lol:

Agam,ne kiekvienas pasirasytu tokiai avantiurai :D 

Diena uzskaityta :yahoo:  tikiuos nepaslysiu kol vyras bus namie  :unsure: 

Atsakyti