Niuuu kas eina su manim sportuot???
Atidirbau jau savo normą, tingėjau kažkaip, bet su tinginiu kartu ir įsivažiavau
Niuuu kas eina su manim sportuot???
As tai maziu pranesiojau,itariu dantys greit islys nes jau tokio pyktumo ir irzlumo ,kad vajei :o
Maniškiai irgi žiauriai pikti buvo šįryt, tai supakavau miegot, gal linksmesni pabus, vis dar parpia 👍jiems dabar vienam apatiniai krūminiai, kitam iltiniai, tai uch kaip smagina mane
Maniškiai irgi žiauriai pikti buvo šįryt, tai supakavau miegot, gal linksmesni pabus, vis dar parpia 👍jiems dabar vienam apatiniai krūminiai, kitam iltiniai, tai uch kaip smagina mane
O maniskis nori miegot,bet is to skausmo ir pykcio net nejo miegot,nesioji blogai padedi blogai,bandai maitint blogai...zodziu 3 val linksmybiu vainikavo operos solisto pasirodymas ir pagaliau uzmigo ir pavalge tikiuos atsibudes antro dublio pasirodymo nedarys
O man mintys kazkokios nelabai sukasi-vis eik kazka pakramsnosi eik kazka skanaus gal rasi...eda kirminas kazkoks mane
Cukrus-kaip narkotikas. Užvalgei to torto ir vėl norisi kažko ;)
Sveikos Visiškai pritariu. Jo vartojimą sumažinus iki visiško minimumo...Ir nepasigendu. Tikrai būna pripratimas.
Cukrus-kaip narkotikas. Užvalgei to torto ir vėl norisi kažko ;)
Nezinau ar cia tortas kaltas ar labiau kazkoks stresas...reikia stresa malsint ne cukrum o kazkuom kitu
nuosta, taip, zinau, kad cia renkates ne tik prisiduoti, o ir paplepeti, palaikyti ir t.t. bet reikia man keisti prisijungimo varda kazkaip jauciuosi su savu kaip viesa rasanti nezinau, man facebook uzdaroje grupeje butu smagiau bendrauti, cia skaito kas netingi
nuosta, taip, zinau, kad cia renkates ne tik prisiduoti, o ir paplepeti, palaikyti ir t.t. bet reikia man keisti prisijungimo varda kazkaip jauciuosi su savu kaip viesa rasanti nezinau, man facebook uzdaroje grupeje butu smagiau bendrauti, cia skaito kas netingi
Dėl to tai pritariu, man atrodo kad ir mane iškart žino, jei kas iš pažįstamų paskaito. Bet aaaaij, nu ir tegu, jei įdomu labai lai skaitinėja, jei neturi ką geriau veikt
Neimu i galva kas ka skaito sako jei kalba uz nugaros tai tik reiskia kad tu prieky
As ir taip manau . Nieko blogo mes cia nedarom ,tai ir sleptis ner ko. Na paskaitys , suskaiciuos mus , na ir ka ? Pasaulis toliau sukasi .
Diena atlaikiau - is saldziu buvo bananas ir saldainis ,pirmoj dienos pusej.
Vakare vistos sparneliai ir puse kepto batato su salotom.
As nesportuoju dabar , tik vaikstau nemazai.