Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Niuuu kas eina su manim sportuot???  :mirksiukas: 

Atsakyti

Atidirbau jau savo normą, tingėjau kažkaip, bet su tinginiu kartu ir įsivažiavau  :bigsmile: 

Atsakyti

Niuuu kas eina su manim sportuot???  :mirksiukas:

As tai maziu pranesiojau,itariu dantys greit islys nes jau tokio pyktumo ir irzlumo ,kad vajei :o 

Atsakyti

Maniškiai irgi žiauriai pikti buvo šįryt, tai supakavau miegot, gal linksmesni pabus, vis dar parpia 👍jiems dabar vienam apatiniai krūminiai, kitam iltiniai, tai uch kaip smagina mane  :D 

Atsakyti

Maniškiai irgi žiauriai pikti buvo šįryt, tai supakavau miegot, gal linksmesni pabus, vis dar parpia 👍jiems dabar vienam apatiniai krūminiai, kitam iltiniai, tai uch kaip smagina mane  :D

O maniskis nori miegot,bet is to skausmo ir pykcio net nejo miegot,nesioji blogai padedi blogai,bandai maitint blogai...zodziu 3 val linksmybiu vainikavo operos solisto pasirodymas ir pagaliau uzmigo ir pavalge :) tikiuos atsibudes antro dublio pasirodymo nedarys :)

O man mintys kazkokios nelabai sukasi-vis eik kazka pakramsnosi eik kazka skanaus gal rasi...eda kirminas kazkoks mane :D

Atsakyti

Cukrus-kaip narkotikas. Užvalgei to torto ir vėl norisi kažko ;)

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 02 01, 15:00)
<p>Cukrus-kaip narkotikas. Užvalgei to torto ir vėl norisi kažko ;)</p>

Sveikos smile.gif Visiškai pritariu. Jo vartojimą sumažinus iki visiško minimumo...Ir nepasigendu. Tikrai būna pripratimas.
Atsakyti

Cukrus-kaip narkotikas. Užvalgei to torto ir vėl norisi kažko ;)

Nezinau ar cia tortas kaltas ar labiau kazkoks stresas...reikia stresa malsint ne cukrum o kazkuom kitu :)

Atsakyti

nuosta, taip, zinau, kad cia renkates ne tik prisiduoti, o ir paplepeti, palaikyti ir t.t. :) bet reikia man keisti prisijungimo varda :D kazkaip jauciuosi su savu kaip viesa rasanti :) nezinau, man facebook uzdaroje grupeje butu smagiau bendrauti, cia skaito kas netingi :)

Atsakyti

nuosta, taip, zinau, kad cia renkates ne tik prisiduoti, o ir paplepeti, palaikyti ir t.t. :) bet reikia man keisti prisijungimo varda :D kazkaip jauciuosi su savu kaip viesa rasanti :) nezinau, man facebook uzdaroje grupeje butu smagiau bendrauti, cia skaito kas netingi :)

Dėl to tai pritariu, man atrodo kad ir mane iškart žino, jei kas iš pažįstamų paskaito. Bet aaaaij, nu ir tegu, jei įdomu labai  :D  lai skaitinėja, jei neturi ką geriau veikt  :P 

Atsakyti

Neimu i galva kas ka skaito :D sako jei kalba uz nugaros tai tik reiskia kad tu prieky :) 

Atsakyti

As ir taip manau . Nieko blogo mes cia nedarom ,tai ir sleptis ner ko. Na paskaitys , suskaiciuos mus , na ir ka ? Pasaulis toliau sukasi .

Diena atlaikiau - is saldziu buvo bananas ir saldainis ,pirmoj dienos pusej. 

Vakare vistos sparneliai ir puse kepto batato su salotom.

As nesportuoju dabar , tik vaikstau nemazai.

Atsakyti