Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(nuosta @ 2017 01 31, 14:06)
<p>O dėl skanaus ir nekaloringo tai jei čia apie saldumą tai man tobuliausios yra extra soft datulės ir lietuviško tinklapio. Kaip karamelė tirpsta burnoj, o kaip sveika  wub.gif  </p>

Gal turi nuorodą? Nežinau tokių.

QUOTE(frolka25 @ 2017 02 01, 08:04)
<p>Labas rytas,ir vel visa demem ismesta atsikeliau,o jau niezti doh.gif </p>

Niu kas čia tau blink.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif Kolkas esu su minusiuku, kažkaip vakar labai mažai valgiau visą dieną, tik šampo vakare mostelėjau biggrin.gif Pusryčiauju tik sočiau, nes alkana jaučiuosi. Ir tortuko nemažą gabalą, bet iki 12 val galima smile.gif Labai skanus Bella Toscana "Mocartas", jis šaldikly laikomas skaniausias, toks šaltas, atrodo kad ledus valgai labai skanius. Dar skruzdelyną atradom skanų kur gamina, per balių jis tirpsta akyse tongue.gif
Atsakyti

Ačiū už sveikinimus 4u.gifKolkas esu su minusiuku, kažkaip vakar labai mažai valgiau visą dieną, tik šampo vakare mostelėjau biggrin.gifPusryčiauju tik sočiau, nes alkana jaučiuosi. Ir tortuko nemažą gabalą, bet iki 12 val galima smile.gifLabai skanus Bella Toscana "Mocartas", jis šaldikly laikomas skaniausias, toks šaltas, atrodo kad ledus valgai labai skanius. Dar skruzdelyną atradom skanų kur gamina, per balių jis tirpsta akyse tongue.gif

Jauciu nuo chemijos,vyras issigando pamates :D ikaliau loratin gal suveiks :) man po gimdimo kelios dienos irgi buvo alergija is kazkur ir nuo kazko,irgi itariau chemija...as vakar torto atsivalgiau :) dabar galvoju ar vertejo,nes teks raudonuot penktadieni,bet kai gyvenam tik karta tai mat ji bala :D

Atsakyti

Ačiū už sveikinimus 4u.gifKolkas esu su minusiuku, kažkaip vakar labai mažai valgiau visą dieną, tik šampo vakare mostelėjau biggrin.gifPusryčiauju tik sočiau, nes alkana jaučiuosi. Ir tortuko nemažą gabalą, bet iki 12 val galima smile.gifLabai skanus Bella Toscana "Mocartas", jis šaldikly laikomas skaniausias, toks šaltas, atrodo kad ledus valgai labai skanius. Dar skruzdelyną atradom skanų kur gamina, per balių jis tirpsta akyse tongue.gif

www.datules.lt  :4u:  smagu, kad su minusiuku! O Mocartas mūsų šeimos mėgstamiausias jau n metų, tobulensio torto neįsivazduoju :wub:  man jis tik šaldytas neskanu, anksčiau jo niekas nešaldė, tik liepdavo laikyt šaldytuve iki patiekiant, nes patežt gali, jei kas sugalvotų laikyt kelias val per balių ant stalo vasarą. Dabar tik kažkaip gal dėl apsidraudimo rekomenduoja šaldytą valgyt. Mūsų net vestuvinis būtent Mocartas buvo! Ir eklerai jų nerealūs. Šiaip tos kepyklos tortai visi išskirtiniain iš natūralių ingridientų, puikūs! 

Labas rytas suraitytas  :4u:  kaip saldžiai pradėjom :wub:  nors pas mane kol kas tik vanduo su citrina  :D 

Atsakyti

Labas rytas, 

Tai nuo torto chemijos tokia alergija ? Gera priezastis ju nevalgyti. Musu vaikui buvo nuo maximinio medaus torto. Nors siaip mums seimoj niekam nera buve.

Labai jau letai ir mazai man krenta svoris. Gal dar neisisiubavo kunas ? Vakar jau visa vakara alki jauciau net uzmigt sunku buvo. Tikejausi gero minuso, o vos 100 gr.ryte.

Vakar buvo 1400 kcal visos sunaudotos iki 17 val.

Atsakyti

Neisivaizduoju kaip jus per savaite koki pusantro nuridenate ! Man puskilogramis - jau pergale !

Atsakyti

Labas rytas, 

Tai nuo torto chemijos tokia alergija ? Gera priezastis ju nevalgyti. Musu vaikui buvo nuo maximinio medaus torto. Nors siaip mums seimoj niekam nera buve.

Labai jau letai ir mazai man krenta svoris. Gal dar neisisiubavo kunas ? Vakar jau visa vakara alki jauciau net uzmigt sunku buvo. Tikejausi gero minuso, o vos 100 gr.ryte.

Vakar buvo 1400 kcal visos sunaudotos iki 17 val.

Nea,man jau vakar ryte buvo alergija pasireiskus,valiau pirmadieni vakare vonia ir matyt nuo purskiklio mane sualergizavo :) 

O tai miegot kada eini?jei valgai iki 5 tik? Kazkaip kazka ne taip darai.mano valgymas paskutinis 6 ar puse 7,bet as ir i lova su vaikais isoku jau 8 ar 9 :) 

Pabandyk pusrycius valgyt ne veliau kaip iki 9 ar 10,pietus 1 ar 2 ir vakariene tada 6 kokia.

Atsakyti

Jolitamaria, kuo lėčiau krenta, tuo geriau šiaip. Nors suprantu kaip nervuoja, man va ir nekrenta, o dar ir auga, nors  suvartoju visad iki 1500kcal ir vieną dieną tik panuodėmiauju. Aš galvoju, kad gal amžius jau rodo savo ragus  :D   mano vakarienė būna irgi apie 6-7, miegot einu apie 9-10.

Atsakyti

Jolitamaria, kuo lėčiau krenta, tuo geriau šiaip. Nors suprantu kaip nervuoja, man va ir nekrenta, o dar ir auga, nors  suvartoju visad iki 1500kcal ir vieną dieną tik panuodėmiauju. Aš galvoju, kad gal amžius jau rodo savo ragus  :D   mano vakarienė būna irgi apie 6-7, miegot einu apie 9-10.

Amziau tu amziau :D as manau organizmas tiesiog patiria soka kai jam reik atiduot ka jis sukaupes yra ir todel kartais stovi tas svoris vietoj ar net i pliusa eina :) 

Vienam forume paskaiciau susieme moteris ir per savaite -3.3 nu hmmm aisku skysciai dauguma cia,bet velgi ar toks metimas staigus neprives prie jo jo efekto. 

Atsakyti

Einu miegot 9-10

Pusryciai anksti - 7 -8

Pietus apie 12 

Vakariene ivairiai.

Pastebejau , kad yra tas isivaziavimas. Nes praejusia savaite tik augo svoris ar stovejo. Dabar bandau zemyn varyti.

Va pries pora davaiciu krito stabiliai ir nesunku man buvo. Kol neuzvalgiau daug daug kugelio . 

Atsakyti

Nu čia tie -3.3 kg per savaitę tai gali būti nebent tik pradžioj, po didelio ėdimo susitvarkius mitybą. Tai kaip sakant gerai žarnynas išsivalo, skysčiai išeina ir tiek... kilo rekomenduoja per savaitę mesti ne daugiau kaip 1% svorio, tai man apie  800 g būtų dealu :) ech kad taip ir kristų 😅

Atsakyti

Nu čia tie -3.3 kg per savaitę tai gali būti nebent tik pradžioj, po didelio ėdimo susitvarkius mitybą. Tai kaip sakant gerai žarnynas išsivalo, skysčiai išeina ir tiek... kilo rekomenduoja per savaitę mesti ne daugiau kaip 1% svorio, tai man apie  800 g būtų dealu :) ech kad taip ir kristų 😅

Ir kris,pamatysi penktadieni uz du penktadienius bus nukrite :D 

Atsakyti

Einu miegot 9-10

Pusryciai anksti - 7 -8

Pietus apie 12 

Vakariene ivairiai.

Pastebejau , kad yra tas isivaziavimas. Nes praejusia savaite tik augo svoris ar stovejo. Dabar bandau zemyn varyti.

Va pries pora davaiciu krito stabiliai ir nesunku man buvo. Kol neuzvalgiau daug daug kugelio . 

Tai bulves tau netinka gal...o sportuoji dar?gal tu kaloriju mazoka...net sunku ka ir pasakyt :) 

Eisiu ryt atsiimt knygos 5:2dieta,perversiu pati ir mamai duosiu,nes vis nori pakudet,bet niekaip nepradeda,tai sakau gal nuo pasniku prades :) 

Atsakyti