O as manau kad panasiai numesim bet as labiau dziaugsiuos tavo rezultatais,nes tu su savo 77 geriau atrodysi nei as su 70,nes mano kunas nei stangrus nei sportuojantis,reik kazkaip prisiverst pradet sportuot,bet vis tam neatrandu laiko,o labiausiai matyt truksta noro!sia savaite kabesiu ant gedos lentos,nes vyras grizo su tortu ir tiesa is kazkur vel mane sualergizavo,ismete raudonom demem vel,nesuprantu cia hormonai gal sokineja,nes jausmas man toks lig pareis mmm,pilva sumaudzia ir siaip nuotaiku kaita tokia kad uch
Bellateja,dukryte su 5-uoju gimtadieniu ir svesk i valias!
Ei ,Airise,prisiduok ka sekmadieni trenere primatavo tave,kokie skaiciai?
Oooij to stangrumo tai ir pas mane toli gražu nėra, bet bandau ta linkme eiti, va ką tik atmyniau 30 min tikiuosi bent kažkiek matysis iki vasaros svarbiausia pradėti, tada kablys pagauna, kažkaip man užeina va tokiom bangom ir tada vis gailiuosi kodėl numetu vis į šoną tą sportą. Tai turėtų sveiko gyvenimo dalis tiesiog, kaip dantų plovimas, prausimasis, duoklė kūnui, sau. Protingai moku pakalbėt o tau dėl maitinimo tikrai matyt banguoja hormonai, o gal jau ir mm pareina, ką čia gali žinot. Aš pamenu tokioj būklėj kelis mėnesius buvau kol mmm parėjo kai dvyniam buvo 10 mėn stiprybės ir skanaus torto
Aha, Airise, prisiduok, labai įdomu! Ir neprapulk iš čia visai, bijau, kad pabėgsi lentelę perdavus frolkai