Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

O as manau kad panasiai numesim :) bet as labiau dziaugsiuos tavo rezultatais,nes tu su savo 77 geriau atrodysi nei as su 70,nes mano kunas nei stangrus nei sportuojantis,reik kazkaip prisiverst pradet sportuot,bet vis tam neatrandu laiko,o labiausiai matyt truksta noro!sia savaite kabesiu ant gedos lentos,nes vyras grizo su tortu :) ir tiesa is kazkur vel mane sualergizavo,ismete raudonom demem vel,nesuprantu cia hormonai gal sokineja,nes jausmas man toks lig pareis mmm,pilva sumaudzia ir siaip nuotaiku kaita tokia kad uch :D

Bellateja,dukryte su 5-uoju gimtadieniu ir svesk i valias!

Ei ,Airise,prisiduok ka sekmadieni trenere primatavo tave,kokie skaiciai?

Oooij to stangrumo tai ir pas mane toli gražu nėra, bet bandau ta linkme eiti, va ką tik atmyniau 30 min  :D  tikiuosi bent kažkiek matysis iki vasaros :rolleyes:  svarbiausia pradėti, tada kablys pagauna, kažkaip man užeina va tokiom bangom ir tada vis gailiuosi kodėl numetu vis į šoną tą sportą. Tai turėtų sveiko gyvenimo dalis tiesiog, kaip dantų plovimas, prausimasis, duoklė kūnui, sau. Protingai moku pakalbėt  :D o tau dėl maitinimo tikrai matyt banguoja hormonai, o gal jau ir mm pareina, ką čia gali žinot. Aš pamenu tokioj būklėj kelis mėnesius buvau kol mmm parėjo kai dvyniam buvo 10 mėn  :)  stiprybės ir skanaus torto :4u: 

Aha, Airise, prisiduok, labai įdomu! Ir neprapulk iš čia visai, bijau, kad pabėgsi lentelę perdavus frolkai :unsure:  :4u: 

Atsakyti

O dėl skanaus ir nekaloringo tai jei čia apie saldumą tai man tobuliausios yra extra soft datulės ir lietuviško tinklapio. Kaip karamelė tirpsta burnoj, o kaip sveika  :wub:  

Atsakyti

Oooij to stangrumo tai ir pas mane toli gražu nėra, bet bandau ta linkme eiti, va ką tik atmyniau 30 min  :D  tikiuosi bent kažkiek matysis iki vasaros :rolleyes:  svarbiausia pradėti, tada kablys pagauna, kažkaip man užeina va tokiom bangom ir tada vis gailiuosi kodėl numetu vis į šoną tą sportą. Tai turėtų sveiko gyvenimo dalis tiesiog, kaip dantų plovimas, prausimasis, duoklė kūnui, sau. Protingai moku pakalbėt  :D o tau dėl maitinimo tikrai matyt banguoja hormonai, o gal jau ir mm pareina, ką čia gali žinot. Aš pamenu tokioj būklėj kelis mėnesius buvau kol mmm parėjo kai dvyniam buvo 10 mėn  :)  stiprybės ir skanaus torto :4u:

Aha, Airise, prisiduok, labai įdomu! Ir neprapulk iš čia visai, bijau, kad pabėgsi lentelę perdavus frolkai :unsure:  :4u:

As niekad nemegau sportuot,bet mokykloj man patiko aerobika,ir savo elipsiuka jau buvo pradeje patikt,kazkaip eidavau ir mindavau ir laiko atrasdavau,dabar kazkaip jei laiko laisvo yra as mieliau paguliu salia maziaus :D o galeciau gi pakilnot bent kojas :D zodziu dar nepribrendau sportui...bet teks kazkaip isisukti i sporto verpeta :D 

Aga,Airise,nepradink,kazkaip ir ties 0 vis apsistoji ir su mum nebendrauji :unsure: 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Liko tik 4 !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 31 sausio 2017 - 14:44

O iš tiesų iki pavasario beliko 1 mėn.  :wub: 

Atsakyti

O iš tiesų iki pavasario beliko 1 mėn.  :wub:

Tikrai,baisiai greit ir vasara ateis :)

Atsakyti

Labai laukiu jau tų šiltesnių ir sausesnių orų. Kai nustoja vaikai sirgt ir striukių nereikia, sugalvoji į lauką ir out pro duris  :bigsmile: 

Atsakyti

Labai laukiu jau tų šiltesnių ir sausesnių orų. Kai nustoja vaikai sirgt ir striukių nereikia, sugalvoji į lauką ir out pro duris  :bigsmile:

As laukiu nes mazius jau sedes ir bus galima lengva vezimuka pasiimt,nes su tuo lopsiu tai uch... :D

Zodziu privalgiau,bet kazkaip skrandis sustojo,negera net :) 

Atsakyti

As laukiu nes mazius jau sedes ir bus galima lengva vezimuka pasiimt,nes su tuo lopsiu tai uch... :D

Zodziu privalgiau,bet kazkaip skrandis sustojo,negera net :)

Niu jooo su lopšiu tai uch. Bet aš paguosiu tave, pernai tokiu metu aš du lopšiuose nešdavau lauk 😂 o dabar du bamblius, kurie spardosi nes patys tipo nori laiptais lipt. Tai geriau jau aš lopšius nusineščiau ramiai, nei dabar bėgte visa suplukus  :oh: 

Atsakyti

Niu jooo su lopšiu tai uch. Bet aš paguosiu tave, pernai tokiu metu aš du lopšiuose nešdavau lauk 😂 o dabar du bamblius, kurie spardosi nes patys tipo nori laiptais lipt. Tai geriau jau aš lopšius nusineščiau ramiai, nei dabar bėgte visa suplukus  :oh:

Tas tai tiesa :D 

Atsakyti

Diena atlaikyta  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas,ir vel visa demem ismesta atsikeliau,o jau niezti :oh: 

Atsakyti