Šventes būtina švęsti! Gražaus gimtadienio man ne tiek skanu tortai, kiek patinka eksperimentuoti ir juos kepti! O gerus tortus iškepti brangiai kainuoja, tai kepyklėlės dar mažiausiai dvigubai užsideda, nesistebiu kainom kai produktų kainos kosminės.. Jau galvoju kokį nediduką savo gimtadieniui kept ar ne
Labas rytas🎈 frolka, yep, 4 kg beliko, bet galiu 100% duot, kad tu juos greičiau nupurtysi bet nieko, man ne striokas, tiek laukus dar palauksiu aišku panervuoja tie skaičiai vizualiai, bet labiau dabar koncentruojuosi į stangrinimą kūno, sveiką mitybą, tai mintis biškį nukreipia
O as manau kad panasiai numesim bet as labiau dziaugsiuos tavo rezultatais,nes tu su savo 77 geriau atrodysi nei as su 70,nes mano kunas nei stangrus nei sportuojantis,reik kazkaip prisiverst pradet sportuot,bet vis tam neatrandu laiko,o labiausiai matyt truksta noro!sia savaite kabesiu ant gedos lentos,nes vyras grizo su tortu ir tiesa is kazkur vel mane sualergizavo,ismete raudonom demem vel,nesuprantu cia hormonai gal sokineja,nes jausmas man toks lig pareis mmm,pilva sumaudzia ir siaip nuotaiku kaita tokia kad uch
Bellateja,dukryte su 5-uoju gimtadieniu ir svesk i valias!
Ei ,Airise,prisiduok ka sekmadieni trenere primatavo tave,kokie skaiciai?