Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos dar kartą smile.gifŠiandien vanduo - savaitgaly buvo vaišių, - tad labai be didelio širdies skausmo - iškrovauju rolleyes.gifTiek, kad šaldytuve visokiausių skanumynų yra...bet, manau, atsilaikysiu. Tai bus ketvirtas iš eilės pirmadienis.

Šaunuolė! Pas mus namie jokių skanumynų nėra. Vaikams tik, bet man jų skanumynai neskanu 😀

Atsakyti
Ačiū, nuosta, pasidaryk liniuotę - fainiau bus lieknėt. 4u.gif Matysi, stebėsi, džiaugsiesi 4u.gif
Atsakyti

Šiandien savo myfitnesspal appse radau  savo duomenis, kai užsiregistravau ten pirmą kartą :) tai buvo 2012 01 28, po pirmo nėštumo praėjus 1.5 mėn! Tada svėriau 97 kg  :)  ech. Kelintžą kartą jau tą svorį kratau. O kiek gautųsi numestų kilogramų sudėjus!!! Ir vis dar tas tikslas taip toli ir nepasiektas 😂  bet realiai tą appsą dabar tik naudoju savaitę laiko, pasiskaičiuoju tiksliau kcal. Nes kilo.lt pro šoną ten kažkaip varo tas kalorijas iš oro 😀 

Nu jau kur toli tie 77! Baika :) as irgi kai pagalvoju,jau nezinau keliskart buvau arti to 70 bet tai vel kg auginau,tai pastojau :) sikart jau tikiuos galutinai juos pasiekt :D

Atsakyti

Aš turiu liniuotę, bet per tel. man jos nerodo :hmm:

Atsakyti

Nu jau kur toli tie 77! Baika :) as irgi kai pagalvoju,jau nezinau keliskart buvau arti to 70 bet tai vel kg auginau,tai pastojau :) sikart jau tikiuos galutinai juos pasiekt :D
Netoli, bet matant kokiu greičiu link jų judu, tai matau, kad ilgai teks mint 😀 beje, apie mynimą, nu kaip gerai aš ant to mažo savo treniruoklio kartais pavarau,, po 20 min prakaitas upeliais teka 😀 o vietos galima sakyt neužima 👍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 30 sausio 2017 - 20:39

Labas rytas :4u:  nuosta,gi pagalvojau mum abiem liko po 4 kg nukratyt :4u: po 4 ir mes busim finise :yahoo:  mazute ou je :yahoo: 

Vat as galvoju gal ir man toki maziuka steperi pasiimt,bet jauciu vyras vel burbuliuos :D

Atsakyti

O del liniuociu nesimato ju naujoj versijoj,man rodos nustatymuose reik zymet kad rodytu,nes ir as liniuote turiu,bet niekad jos nerodo :)

Atsakyti
Tortai tortai...Savaitgalį ir aš nusipirkau skanaus kokybiško torto iš kepyklėlės. Šokoladinis Napoleonas su berods svarainių ar dar kokia uogiene. Na tikrai labai skanu, tik brangu tai irgi labai.

O šiandien dukrytės gimtadienis, 5 metukai jau. Tai vakarėlis su šampanu ir skaniu skurzdėlynu nusimato tongue.gif Žinokit švęsiu tongue.gif

Minusą kitą savaitę padarysiu 4u.gif
Atsakyti

Tortai tortai...Savaitgalį ir aš nusipirkau skanaus kokybiško torto iš kepyklėlės. Šokoladinis Napoleonas su berods svarainių ar dar kokia uogiene. Na tikrai labai skanu, tik brangu tai irgi labai.

O šiandien dukrytės gimtadienis, 5 metukai jau. Tai vakarėlis su šampanu ir skaniu skurzdėlynu nusimato tongue.gifŽinokit švęsiu tongue.gif

Minusą kitą savaitę padarysiu 4u.gif

Šventes būtina švęsti! Gražaus gimtadienio  :4u:  man ne tiek skanu tortai, kiek patinka eksperimentuoti ir juos kepti! O gerus tortus iškepti brangiai kainuoja, tai kepyklėlės dar mažiausiai dvigubai užsideda, nesistebiu kainom kai produktų kainos kosminės.. Jau galvoju kokį nediduką savo gimtadieniui kept ar ne  :D 

Labas rytas🎈 frolka, yep, 4 kg beliko, bet galiu 100% duot, kad tu juos greičiau nupurtysi :D  bet  nieko, man ne striokas, tiek laukus dar palauksiu :D  aišku panervuoja tie skaičiai vizualiai, bet labiau dabar koncentruojuosi į stangrinimą kūno, sveiką mitybą, tai mintis biškį nukreipia :rolleyes: 

Atsakyti

Šventes būtina švęsti! Gražaus gimtadienio  :4u:  man ne tiek skanu tortai, kiek patinka eksperimentuoti ir juos kepti! O gerus tortus iškepti brangiai kainuoja, tai kepyklėlės dar mažiausiai dvigubai užsideda, nesistebiu kainom kai produktų kainos kosminės.. Jau galvoju kokį nediduką savo gimtadieniui kept ar ne  :D

Labas rytas🎈 frolka, yep, 4 kg beliko, bet galiu 100% duot, kad tu juos greičiau nupurtysi :D  bet  nieko, man ne striokas, tiek laukus dar palauksiu :D  aišku panervuoja tie skaičiai vizualiai, bet labiau dabar koncentruojuosi į stangrinimą kūno, sveiką mitybą, tai mintis biškį nukreipia :rolleyes:

O as manau kad panasiai numesim :) bet as labiau dziaugsiuos tavo rezultatais,nes tu su savo 77 geriau atrodysi nei as su 70,nes mano kunas nei stangrus nei sportuojantis,reik kazkaip prisiverst pradet sportuot,bet vis tam neatrandu laiko,o labiausiai matyt truksta noro!sia savaite kabesiu ant gedos lentos,nes vyras grizo su tortu :) ir tiesa is kazkur vel mane sualergizavo,ismete raudonom demem vel,nesuprantu cia hormonai gal sokineja,nes jausmas man toks lig pareis mmm,pilva sumaudzia ir siaip nuotaiku kaita tokia kad uch :D 

Bellateja,dukryte su 5-uoju gimtadieniu ir svesk i valias!

Ei ,Airise,prisiduok ka sekmadieni trenere primatavo tave,kokie skaiciai?

Atsakyti

Sveikutes, 

Bandau laikytis, reik man atrasti kazka skanaus ir nekaloringo .

Pasnikauti man labai sunku, geriau MKD

Atsakyti

Sveikutes, 

Bandau laikytis, reik man atrasti kazka skanaus ir nekaloringo .

Pasnikauti man labai sunku, geriau MKD

As vis mastau ar gera ta knyga grazinos gum super desertai,be miltu kiausu ir pan,vis vien maziau kaloriju juose...arba reik kazka gamint is dukano dietai skirtu skanestu :) 

Atsakyti