Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas smile.gif galvoju apie rytine kava irsiandienos meniuka: jis nelabai ivairus- vanduo... Man pasiteisina, prasivalo, pailsi zarnynas. Tai jau darau kuris laikas. Man gerai, galut kuri drasi jungtis 4u.gif p.s. TIK PIRMADIENIAIS.Viso kito dienom- maziau kaloriju.
Atsakyti

Labas rytas smile.gifgalvoju apie rytine kava irsiandienos meniuka: jis nelabai ivairus- vanduo... Man pasiteisina, prasivalo, pailsi zarnynas. Tai jau darau kuris laikas. Man gerai, galut kuri drasi jungtis 4u.gifp.s. TIK PIRMADIENIAIS.Viso kito dienom- maziau kaloriju.

Nuosta pirmadieniais gyvendavo su vandenuku,dabar laikosi kito rezimo :) as iskrovom dar nepribrendau :)

Atsakyti

Labas rytas smile.gifgalvoju apie rytine kava irsiandienos meniuka: jis nelabai ivairus- vanduo... Man pasiteisina, prasivalo, pailsi zarnynas. Tai jau darau kuris laikas. Man gerai, galut kuri drasi jungtis 4u.gifp.s. TIK PIRMADIENIAIS.Viso kito dienom- maziau kaloriju.

Aš darydavau iškrovas pirmadieniais kai leisdavau sau visam savaitgaliui nutrūkti. Dabar atsipalaiduoju tik sekmadieniais, tai ir iškrovų nedarau. Man atrodo ne tik pailsi kūnas tada, bet ir stresuoja, nes nelengva atlaikyti tas iškrovas.. bet svorio metimui tai tikrai kad į naudą :)

Labas rytas. Kaupiuosi sportui :))

Atsakyti

sveikos.

penktadienio velus vakaras, guliu ir dziaugiuosi artejanciu savaitgaliu.. ir KAAAA?? siandien PENKTADIENIS?? as gi turejau prisiduoti.. kaip man nepamirsti.. jei fb butu, tai viskas aisku, o cia su telefonu retai jungiuosi ir uzmirstu net prisijungti. bandau keisti įpročius, maziau kimsti ir daugiau judeti.. kol kas viskas tik po truputi juda i prieki. iki kt sav noriu islipti is 100..

Atsakyti

sveikos.

penktadienio velus vakaras, guliu ir dziaugiuosi artejanciu savaitgaliu.. ir KAAAA?? siandien PENKTADIENIS?? as gi turejau prisiduoti.. kaip man nepamirsti.. jei fb butu, tai viskas aisku, o cia su telefonu retai jungiuosi ir uzmirstu net prisijungti. bandau keisti įpročius, maziau kimsti ir daugiau judeti.. kol kas viskas tik po truputi juda i prieki. iki kt sav noriu islipti is 100..

Dažniau čia užsuk ir nepamirši ;) aš tiesiog telefone naršyklę palikus ant šios temos, tai įsijungiu ir iškart atsidaro. Easy. Mes čia ne tik peisiduodam, bet ir bendraujam, dalinamės meniu, palaikom kai reikia, pasiguodžiam  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas, niekaip nepargriztu i praeitos savaites svori. Kaip ta puskilogrami mest ? 

Atsakyti

Labas rytas, niekaip nepargriztu i praeitos savaites svori. Kaip ta puskilogrami mest ? 

Iskrova ar mkd pasidaryt?

Atsakyti

Gert daug vandens ir skaičiuot kalorijas. Nenuleisk rankų. Aš ir pliusą turėjau, bet dzin man, darysiu toliau ką darau, nesiruošiu badaut dėl kelių šimtų gramų, kai ir taip valgau švariai, sportuoju. Taip sakant, sąžinė švari  :angel_not:  bus matyt kaip toliau eisis.

Ką tik atpyliau kaip už tėvynę  :D 

Atsakyti

Tylu cia :) as tai mastau ka skanaus vakarienei suvalgyt,koses jau pabode :) bet perziurejus saldytuvo turini tai nieko skanaus ir neturiu :D

Atsakyti

Pas mane vakarienei bus salotos, kaip visad  :D  žandikaulius paskausta bekramtant! :oh:  bet niekaip nenusibosta!

Atsakyti
Sveikos dar kartą smile.gif Šiandien vanduo - savaitgaly buvo vaišių, - tad labai be didelio širdies skausmo - iškrovauju rolleyes.gif Tiek, kad šaldytuve visokiausių skanumynų yra...bet, manau, atsilaikysiu. Tai bus ketvirtas iš eilės pirmadienis.
Atsakyti

Šiandien savo myfitnesspal appse radau  savo duomenis, kai užsiregistravau ten pirmą kartą :) tai buvo 2012 01 28, po pirmo nėštumo praėjus 1.5 mėn! Tada svėriau 97 kg  :)  ech. Kelintžą kartą jau tą svorį kratau. O kiek gautųsi numestų kilogramų sudėjus!!! Ir vis dar tas tikslas taip toli ir nepasiektas 😂  bet realiai tą appsą dabar tik naudoju savaitę laiko, pasiskaičiuoju tiksliau kcal. Nes kilo.lt pro šoną ten kažkaip varo tas kalorijas iš oro 😀 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 30 sausio 2017 - 18:56