Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Ačiū už lentukę :4u:  bet kaip nerealiai tau svoris krenta, frolka :bigsmile:  aš tai jau imu galvot, kad man amžius ar kas, kad taip stringu :hmm:  nes prie mitybos tai neturiu ko prikibt, varau su pagyrimu  :D  geriu irgi pakankamai, sportą irgi įjungiau, gal jis čia koją kiša  :hmm:  jau vemt verčia tas 8 prieky  :D  aij, mm neparsivelka. Ką nora galiu pridaužt  :bash:

Nezinau net pati kaip jis cia krenta,sia savaite tas -1.5 labiau del to,kad stresavau daug del tu vaiku ligu ir nelabai turejau kada ziaumot :) o ir savaitgali negrybavau,uztat si tai negaliu sust valgyt  :oh:  tau tai mmm koja pakiso,kita penktadieni bus liuks viskas ,as tikiu kad ir 7 pamatysi prieky! Skysciai zinai uzsilaike-jausmas toks kad galetum stiklainius rankom caizyt :D

Atsakyti

Gali būti, kad skysčiai. Bet kažin ko čia susimakalavo tos mmm :wub:  gal irnjuo sveikos mitybos ir sporto :D  :hmm:  nes būsavo kas 26 d., o dabar jau 29 eina :huh2:  tikrai negaliu būti  :nestuke  :unsure: 

Atsakyti
prisiduodu - dabar 82,900, siekiamas svoris 75kg, ūgis 164 cm.
Atsakyti

Itrauksiu i lentele :)

Nuosta,matyt organizmas durniuoja ir tiek :)

Atsakyti

Pasibėdavojau ir parėjo mmm :yahoo:  ačiū D, kol nieko nepriplojau  :bigsmile:  :lol: 

Atsakyti

Panašus mūsų svoris ir tikslas, linkiu greitai pasiekti, o svarbiausia išlaikyti!

Į tą temą, tai kilo.lt forume deja deja, didžioji dauguma numeta-atauga-vėl meta. Sunki storulių dalia  :D

Diena atlaikyta puikiai, net stepperį pakankinau ir šiaip intensyviai namus apsikuopiau, kad greičiau tos nelabosios pareitų, suveikė  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 28 sausio 2017 - 22:37
lotuliukas.gif oi mano tikslas lentelėje 58 kg. Kažką kažkas supainiojo. Tokio net nesvajojau gražiausiam sapne. Mano tikslas 80 kg.
Atsakyti

lotuliukas.gifoi mano tikslas lentelėje 58 kg. Kažką kažkas supainiojo. Tokio net nesvajojau gražiausiam sapne. Mano tikslas 80 kg.

Nu va, teks iki 58 varyt, motyvacija tau!  :D 

Atsakyti

lotuliukas.gifoi mano tikslas lentelėje 58 kg. Kažką kažkas supainiojo. Tokio net nesvajojau gražiausiam sapne. Mano tikslas 80 kg.

A jetau :D cia netycia :) bet pasvajot tai galima :D 

Nuosta su parejusiom!

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  niu ką, šiandien lucky day  :bigsmile:  cheatinam?  :mirksiukas: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  niu ką, šiandien lucky day  :bigsmile:  cheatinam?  :mirksiukas:

Kad as nuo penktadienio jau grybauju :D tai labai noreciau siandien jau tvarkingai pavalgyt :) ka sumascius skanaus?

As dabar ziuriu i lentele i tuos 74 ir i tiksla 70,nugi atrodo jau ranka pasiekiamas,kazkaip keista paciai,kad susiemiau ir atsilaikiau visa ta laika,nes kai pamenu save po pirmo gimdimo-visa tokia nepatenkinta savo svoriu,bet mazdaug bedavojuos kad stora ir tuo paciu metu kemsu toliau :D sikart pailsejau po gimdimo pora savaiciu ir susiemiau,na tiesiog atsidziaugt savim negaliu :D 

Atsakyti

Kad as nuo penktadienio jau grybauju :D tai labai noreciau siandien jau tvarkingai pavalgyt :) ka sumascius skanaus?

As dabar ziuriu i lentele i tuos 74 ir i tiksla 70,nugi atrodo jau ranka pasiekiamas,kazkaip keista paciai,kad susiemiau ir atsilaikiau visa ta laika,nes kai pamenu save po pirmo gimdimo-visa tokia nepatenkinta savo svoriu,bet mazdaug bedavojuos kad stora ir tuo paciu metu kemsu toliau :D sikart pailsejau po gimdimo pora savaiciu ir susiemiau,na tiesiog atsidziaugt savim negaliu :D

Tikrai šaunuolė tu, nerealiai pavarei! Aš po visų nėštumų pykau, kad stora kokį pusmetį mažiausiai  :)  ir kimšau toliau augindama svorį  :D  o iš tiesų sako tą pirmą pusmetį kaip tik geriausia mesti svorį. Niu nieko, atsigriebsiu dar visą gyvenimą :lol: 

Skanaus nieko nesumasčius, šaldytuvas tuščias, reiktų į pardą važiuot, bet tingiu ir net nežinau ko noriu :bigsmile:  nekenčiu savaitgaliais lyst į pardas :oh: 

Atsakyti