Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Aš pernai tokiu laiku apie 96 kg svėriau. Tai irgi uhuuuu :D  

Sveikatos jums visiems :4u:

Uhuuu!!! 

Atsakyti

Niu ką, diena atlaikyta. Nespėjau tik pietų pavalgyt, tai pykstu ant savęs  :oh: 

Atsakyti

Laba diena  :4u:  Pas mane 98,6. Bet kaip sunku nerealiai ir vis koki sokoladini sausaini pagriebiu, nu negaliu niekaip as  :frusty:

Neturėk tokių dalykų namie tiesiog, bus ×100 lengviau  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 01 27, 23:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="bevale" data-cid="71394379" data-time="1485510401"><div><p>Laba diena  4u.gif  Pas mane 98,6. Bet kaip sunku nerealiai ir vis koki sokoladini sausaini pagriebiu, nu negaliu niekaip as  frusty.gif</p></div></blockquote><p>Neturėk tokių dalykų namie tiesiog, bus ×100 lengviau  4u.gif </p>

Labai didele tiesa. Pastaruoju metu neturiu, neperku ir nereikia. Kai turi reikia.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Atsakyti
Labas rytas, merginos. Kažkaip mane vis traukia pas Jus į svečius... 4u.gif Aš jau po kavos ir sūrelio biggrin.gif , žinoma užsirašiau svorį ir ką suvalgiau biggrin.gif Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: ui ta gerkle mane kaip erzina negaliu :huh2: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: ui ta gerkle mane kaip erzina negaliu :huh2:

Uij, sveikatos jau tau dabar  :4u: 

Labas rytas, merginos. Kažkaip mane vis traukia pas Jus į svečius... 4u.gifAš jau po kavos ir sūrelio biggrin.gif, žinoma užsirašiau svorį ir ką suvalgiau biggrin.gifGražios dienos 4u.gif

Prašom jungtis prie mūsų  :4u:  ar gal.kur nors kitur prisidavinėji? :) gražios dienos :rolleyes: 

Pas mane pusryčiams avižinė košė su bananu ir riešutų sviestu :wub: 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 01 28, 11:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="71396344" data-time="1485590529"><div><p>Labas rytas 4u.gif ui ta gerkle mane kaip erzina negaliu huh.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Uij, sveikatos jau tau dabar  4u.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mamuke68" data-cid="71396336" data-time="1485590326"><div><p>Labas rytas, merginos. Kažkaip mane vis traukia pas Jus į svečius... vartotojo įkelta nuotraukaAš jau po kavos ir sūrelio vartotojo įkelta nuotrauka, žinoma užsirašiau svorį ir ką suvalgiau vartotojo įkelta nuotraukaGražios dienos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Prašom jungtis prie mūsų  4u.gif  ar gal.kur nors kitur prisidavinėji? smile.gif gražios dienos rolleyes.gif </p><p></p><p>Pas mane pusryčiams avižinė košė su bananu ir riešutų sviestu wub.gif </p>

nuosta, neprisidavinėju... Gal priimsit... šįryt 82,900 4u.gif
Atsakyti

nuosta, neprisidavinėju... Gal priimsit... šįryt 82,900 4u.gif
Parašyk pradinį svorį, ūgį ir tikslą. Frolka įtrauks į lentelę ;) ir prisidavinėjam penktadieniais ryte  :4u:  

Kiek kalorijų stengiesi suvartoti kasdien? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 28 sausio 2017 - 13:06

a3bb67c69de4f13fef3ad6af07c89db1419.png

:first:  -Frolka25

:second: -bevale

:third: -bellateja

Visom kitom reik -nosis auksciau ir pirmyn minusu gamint  :new_russian:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 28 sausio 2017 - 16:16

Ačiū už lentukę :4u:  bet kaip nerealiai tau svoris krenta, frolka :bigsmile:  aš tai jau imu galvot, kad man amžius ar kas, kad taip stringu :hmm:  nes prie mitybos tai neturiu ko prikibt, varau su pagyrimu  :D  geriu irgi pakankamai, sportą irgi įjungiau, gal jis čia koją kiša  :hmm:  jau vemt verčia tas 8 prieky  :D  aij, mm neparsivelka. Ką nora galiu pridaužt  :bash: 

Atsakyti