As siandien vel pamirsau pasisverti... Bet trenere mane svers sekmadieni. Tik jauciu nekazka ten pamatysiu.
Frolka, tik dabar tavo laiska perskaiciau. Kadangi sian po darbo turiu reikalu - tikriausiai atsiusiu ryt ryte.
Geros dienos.
Labas rytas pas mane kaip ir galvojau, 81.2 kg ech, kantrybės man.
Labas rytas pas mane kaip ir galvojau, 81.2 kg ech, kantrybės man.
Laikykis!
Laikykis!
Laikausi, kas belieka. Bet sunku psichologiškai labai ir pikta net nežinia ant ko 😀
Labas rytas,
87,9
Nu nebus minusi sia savaite ir prizines taures negausiu
Kalorijas skaiciuoju su programele , bet matyt darzoviu mazai buvo ar kazkur padauginau , kad nebuvo trokstamo rezultato.
Laikausi, kas belieka. Bet sunku psichologiškai labai ir pikta net nežinia ant ko 😀
Jei pms, tai as tokiu atveju bunu pikta tik ant vyro ;) pasimatymas dazniausiai visaka i vietas sudelioja ir vel saule sviecia viduje
Mes jau persikraustem , koridoriuje dar kalnas daiktu- siandien rusiuoju, ka pasilikti.
Merginos gal kuri neseniai statetes langus ? Ieskau patikimos kompanijos .
Jei pms, tai as tokiu atveju bunu pikta tik ant vyro ;) pasimatymas dazniausiai visaka i vietas sudelioja ir vel saule sviecia vidujePms, bet pykstu tai dėl svorio, ko nekrenta ir netgi auga. Laikausi idealiai ir sąžiningai kaip niekad. Užtai sunku labai nepasiduoti ;) o pasimatymo nerealiai norėčiau, bet niekas mūsų neišleidžia. Ech.
Aš po sporto, biškį pasikėliau nuotaiką
Mes is po ligonines,tai pirmadieni abu vesiu pas lor,nes dukrai netinka purskalas i nosi vis kraujas bega,o sunui nosis lig tuscia bet lig ir sniurpscia kazkas kosija dar abu,zodziu o man gerkles skausmas eina i ausi,ui kaip nemalonu,skalauju ir skalauju gerkle,bet skausmas nemazeja ...
Tai lentele tada bus kai as gausiu ir padarysiu paziurejau,kad sveriu db tiek pat kiek pernai tokiu laiku uhuuu!
Aš pernai tokiu laiku apie 96 kg svėriau. Tai irgi uhuuuu
Sveikatos jums visiems