Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas

92,8 kg

Ačiū už meniu pavyzdžius 4u.gif

Temos dabar didesnės puslapių skaičiumi, kaip matau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellateja: 27 sausio 2017 - 08:18
Labas rytas.

As siandien vel pamirsau pasisverti... unsure.gif Bet trenere mane svers sekmadieni. Tik jauciu nekazka ten pamatysiu. ax.gif

Frolka, tik dabar tavo laiska perskaiciau. Kadangi sian po darbo turiu reikalu - tikriausiai atsiusiu ryt ryte. smile.gif

Geros dienos.
Atsakyti

Labas rytas :4u:  pas mane kaip ir galvojau, 81.2 kg :oh:  :ax:  ech, kantrybės man.

Atsakyti

Labas rytas :4u:  pas mane kaip ir galvojau, 81.2 kg :oh:  :ax:  ech, kantrybės man.

Laikykis! 

Atsakyti

Laikykis! 

Laikausi, kas belieka. Bet sunku psichologiškai labai ir pikta net nežinia ant ko 😀

Atsakyti

Labas rytas,

87,9 

Nu nebus minusi sia savaite ir prizines taures negausiu :( 

Kalorijas skaiciuoju su programele , bet matyt darzoviu mazai buvo ar kazkur padauginau , kad nebuvo trokstamo rezultato.

Laikausi, kas belieka. Bet sunku psichologiškai labai ir pikta net nežinia ant ko 😀

Jei pms,  tai as tokiu atveju bunu pikta tik ant vyro ;) pasimatymas dazniausiai visaka i vietas sudelioja ir vel saule sviecia viduje :)

Atsakyti

Mes jau  persikraustem , koridoriuje dar kalnas daiktu- siandien rusiuoju, ka pasilikti.

Merginos gal kuri neseniai statetes langus ? Ieskau patikimos kompanijos .

Atsakyti

Jei pms,  tai as tokiu atveju bunu pikta tik ant vyro ;) pasimatymas dazniausiai visaka i vietas sudelioja ir vel saule sviecia viduje :)
Pms, bet pykstu tai dėl svorio, ko nekrenta ir netgi auga. Laikausi idealiai ir sąžiningai kaip niekad. Užtai sunku labai nepasiduoti ;) o pasimatymo nerealiai norėčiau, bet niekas mūsų neišleidžia. Ech.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 27 sausio 2017 - 10:30

Laba diena  :4u:  Pas mane 98,6. Bet kaip sunku nerealiai ir vis koki sokoladini sausaini pagriebiu, nu negaliu niekaip as  :frusty: 

Atsakyti

Aš po sporto, biškį pasikėliau nuotaiką  :) 

Atsakyti

Mes is po ligonines,tai pirmadieni abu vesiu pas lor,nes dukrai netinka purskalas i nosi vis kraujas bega,o sunui nosis lig tuscia bet lig ir sniurpscia kazkas :) kosija dar abu,zodziu o man gerkles skausmas eina i ausi,ui kaip nemalonu,skalauju ir skalauju gerkle,bet skausmas nemazeja ...

Tai lentele tada bus kai as gausiu ir padarysiu :) paziurejau,kad sveriu db tiek pat kiek pernai tokiu laiku :D uhuuu! 

Atsakyti

Aš pernai tokiu laiku apie 96 kg svėriau. Tai irgi uhuuuu :D  

Sveikatos jums visiems :4u: 

Atsakyti