Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nauja sm versija cia bevale,todel senoj rodo iskraipyta reik jungtis i nauja ir rodys graziai.

Labas rytas!

Provizore su gimtadieniu,visu noru issipildymo! :bis  :4u:  :angel2: 

Atsakyti

O aciu Frolka, taip ir padariau. Beje sveikinu tave su klecku nauju! Ir kaip puikiai tu cia i formas grizti :victory2:

Provizore, sveikinu! :birthday2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevale: 10 gruodžio 2016 - 14:29

Vau kaip cia tylu :blink:  :hmm:  as tai savaitgali pravalgiau,siandien isvaiksciojom su drauge 3 val lauke su vaikais,visi daugiau ar maziau sirguliuojam,kazkokia bacila pasigavom :huh2: 

Nuosta kaip dickes gimtadienis?provizore kaip jus su vyru atsventet?ka kitos merginos veiket?

Ryt ryte eisim i dukros kaledine svente ir matyt pilvas pupsos  :huh2:  :4u: 

Atsakyti

Laba, mes atšventėm puikiai, namie, jaukiai  :wub:  namų vaikai nenugriovė, nors labai bijojau, iš viso buvo 9 vaikai, dešimtas pilve  :D  tortas buvo superinis, privalgiau visokio š... ir šiandien jaučiu dar dabaiginėsiu :D  nuotraukose save apžiūrėjau, nepasibaisėjau, bet ir nedžiugina vaizdelis 😀 ryt tikiuosi paiškrovaut, nors vyras bus visą savaitę namie, tai kažin kaip seksis  :hmm: 

Atsakyti

Mhm,su tais vyrais tai...ketvirtadieni maniskis skambina sako gal torto nori,sakau ne-as pati kaip tortas  :D penktadieni po darbo vis vien grizo su tortu,nu tai ka ir valgau :D 

O as dabar mastau ar galima eit i rollshaper masazus kai maitini?  :hmm: kas zino? Nes mastau sau kaledom dovana pasidaryt :D 

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevale: 11 gruodžio 2016 - 16:40

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevale: 11 gruodžio 2016 - 16:42

Mano tai vyras visai saldumynu nemegejas, tai nera jokiu pagundu su juo.  Jam tik cipsai skanu, o as ju neypatingai megstu.

Dabar kaledinius imbierinius sausainius darau, idejau tesla i saldytuva, ziuresim, kas cia gausis. Pernai dariau pirma karta, tai kaip pirmas blynas visai nieko buvo.

Atsakyti

Mano tai vyras visai saldumynu nemegejas, tai nera jokiu pagundu su juo.  Jam tik cipsai skanu, o as ju neypatingai megstu.

Dabar kaledinius imbierinius sausainius darau, idejau tesla i saldytuva, ziuresim, kas cia gausis. Pernai dariau pirma karta, tai kaip pirmas blynas visai nieko buvo.

Maniskis saldainiu megejas,o tortus tai jis man nesa -rupinasi ,kad nesukusciau per daug  :D 

Atsakyti

tai fainai, pavydziu, kad vyras saldumynus megsta :D As galeciau tada dazniau pirkti,o dabar nera kaip.

Su kaledinem dovanom tai pas mus jau ramu, vaikui tik perkam, o patys jau prisidovanojom :D Nusipirkau bilietus kitai vasarai i keturis Adeles pasaulinio turo uzdarymo koncertus Wemblio stadione Londone, tai suplojau diiiiidele sumele, nes kai dviese, tai 8 bilietai, ir priekyje, tai taip nepigiai gavosi, bet cia vieninteles dalykas, ko as noriu, tai laiminga esu. Nu ir aisku Niujorke jau buvau neseniai, tai kaip ir neturiu kaip dovanu is kaledu senelio prasyt :B 

Atsakyti

O as dabar mastau ar galima eit i rollshaper masazus kai maitini?  :hmm: kas zino? Nes mastau sau kaledom dovana pasidaryt :D

Aš maitindama lankiau, bet tada jau mažei buvo virš metukų. Šiaip pabrėžė, kad maitinant nerekomenduojama.

tai fainai, pavydziu, kad vyras saldumynus megsta :D As galeciau tada dazniau pirkti,o dabar nera kaip.

Su kaledinem dovanom tai pas mus jau ramu, vaikui tik perkam, o patys jau prisidovanojom :D Nusipirkau bilietus kitai vasarai i keturis Adeles pasaulinio turo uzdarymo koncertus Wemblio stadione Londone, tai suplojau diiiiidele sumele, nes kai dviese, tai 8 bilietai, ir priekyje, tai taip nepigiai gavosi, bet cia vieninteles dalykas, ko as noriu, tai laiminga esu. Nu ir aisku Niujorke jau buvau neseniai, tai kaip ir neturiu kaip dovanu is kaledu senelio prasyt :B 

Mano vyras mėgsta viską ir daug, kaip ir aš, tai man laaaaaabai sunku prisižiūrėt  :oh: mūsų kalėdinės dovanos irgi supirktos ir supakuotos. Vienas kitam nieko nesidovanojam. Kaip smagu dėl koncertų, ir jūsų kekionių, bet o kam į 4???  :bigsmile:  aš kai neesu niekieno fanė, turbūt dėl to ir nesuprantu :blush-anim-cl:   

Atsakyti

Aciu. 4, nes finaliniai 4 koncertai bus😄 Is pradziu paskelbe tik 2 ir bilietai buvo ispirkti per 10 min , tai dadejo dar 2. Ir man aisku reikia i visus eiti. As anksciau irgi niekieno fane nebuvau, dabar esu labai didele.  Uztai gi i Niujorka ir vaziavau ir ten i 2 ejau   :blush-anim-cl: 

Atsakyti