Pasportavau, tikras energijos užtaisas po bemiegės nakties
Mano mažoji irgi naktį atvarė į lovą, pareiškusi kad "man kažko labai baisu". O miega ji trise viename kambary su broliais.
Vakar pasisvėriau ryte, tai nu na... Po treniruoklių ryte ir zumbos vakare +0,6 kg
Na reikia man griežtesnio mitybos plano, kitaip nieko nebus. Savaitę kitą rašysiuos ką valgau ir darysiu išvadas.
Širyt jau valanda treniruoklių buvo, ir vėl zumba vakare.
Užjaučiu neišsimiegojusias
Mano mažoji irgi naktį atvarė į lovą, pareiškusi kad "man kažko labai baisu". O miega ji trise viename kambary su broliais.
Vakar pasisvėriau ryte, tai nu na... Po treniruoklių ryte ir zumbos vakare +0,6 kg
Na reikia man griežtesnio mitybos plano, kitaip nieko nebus. Savaitę kitą rašysiuos ką valgau ir darysiu išvadas.
Kaip aktyviai tu sportuoji! O as net pradet neprisiverciu
Sveikatos vaikuciams, kaip nefaina kai serga, laikykis Frolka!
Maniskis beveik kiekviena nakti ateina i musu lova, tai ryte kaip sudauzyte atsikeliu.
Sianankt Airise sapnavau 😄 Kad gyvenu Vilniuj, nuomuojuos kambari pas babce kazkokia, kaip senais laikais 😄 Ir viena ryta as dar su pizama buvau lovoj, o Airise atejo susipazinti, tai kad babce nepamatytu, ilipo pro balkona, mes tipo pirmam aukste gyvenam. Nu ir taip smagiai mes ten plepejom, kad paskui velavo ji i darba, as irgi kazkur tai.
Sveikatos vaikuciams, kaip nefaina kai serga, laikykis Frolka! Maniskis beveik kiekviena nakti ateina i musu lova, tai ryte kaip sudauzyte atsikeliu. Sianankt Airise sapnavau 😄 Kad gyvenu Vilniuj, nuomuojuos kambari pas babce kazkokia, kaip senais laikais 😄 Ir viena ryta as dar su pizama buvau lovoj, o Airise atejo susipazinti, tai kad babce nepamatytu, ilipo pro balkona, mes tipo pirmam aukste gyvenam. Nu ir taip smagiai mes ten plepejom, kad paskui velavo ji i darba, as irgi kazkur tai.kokie sapnai
Nauja tema
Na kažkaip jau pradedu pagauti kaifą sportuojant, stangrėjant, raumenukus apčiuopiant ir ypač mėgstu tą jausmą po treniruotės, neveltui sako, kad gaminasi laimės, pasitenkinimo endorfinai ar kas ten.
Bet kaip nustoti norėti skanumynų, saldumynų, kaip atsilaikyti ir neprisivalgyti...
frolka, kokia tavo ta mityba jei bent labai trumpai?
Na kažkaip jau pradedu pagauti kaifą sportuojant, stangrėjant, raumenukus apčiuopiant ir ypač mėgstu tą jausmą po treniruotės, neveltui sako, kad gaminasi laimės, pasitenkinimo endorfinai ar kas ten.
Bet kaip nustoti norėti skanumynų, saldumynų, kaip atsilaikyti ir neprisivalgyti...
frolka, kokia tavo ta mityba jei bent labai trumpai?
Nu vat man su elipsiuku jau buvo malonumas mint,ale uzleidau,pastojau,o db ner kur ji det
Kad mano ta mityba normali:
Pusryciam dazniausiai musli au jogurtu,sureliai,varske,buna kose su bananu
Pietums valgau ka gaminu seimai,kad nestovet visa diena prie puodu,tiesiog mano porcija mazesne,valgau as ir kepsnius su fri bulvem,valgau ir troskinius,ir kugeli valgau ir mano lekste zinok tokia db koki 18 cm skersmens,na gal 20 cm,tai as jos neprikraunu pilnai,isidedu normaliai.
Vakariene mano su pusryciais keiciasi.
O saldumyna as su valgau su popietine kava,ar tai saldaini ar bandele.
Sianankt Airise sapnavau 😄
Koks fainas sapnas
Siūlyčiau pasiimt kilo programą, bent ant kelio užvestų, mane tai gerai ji užkabino pernai, šiemet vėl varau arba va labai gerai ir susirašyti ką valgai ir pasiskaičiuot kcal. Ne ne tik nebūtų jų per daig, bet ir per mažai. Ir bent aš sakyčiau, kad per daug tu sportuoji, reikia duoti kūnui pailsėt Aišku, smagu, kad su malonumu, bet pilnai pakaktų kartą į dieną ir netgi ne kasdieną. Kad neperdegtum na čia tik mano nuomonė
Jo,man pvz labai padejes tas kcal skaiciavimas ir rasymas ka valgau,uztat db mazdaug lengviau viska primest kiek kas kcal turi
Mano šiandienos meniu:
Pusryčiai kimšti lašira kiaušiniai+salotos
Užkandis grūdėtos varškės indelis 200g
Pietūs tortilija su vištiena
Užkandis burokėlių salotos su raugintais kopūstais
Vakarienė tinginių balandėliai
40 min naminio sporto+15 min bodyflexo
Na ka,einu vaikam inhaliacijas padarysiu ir diena bus baigta einu kazka i skrandi isimesiu dar
Aš jau privalgiau net brašku. Žiaurus pms'as. Bet diena užskaityta, nes brašku pagrinde nuo kopūstų ir tos "sriubikės", kurią žiauriai mėgstu 😀👍