Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas,na naktis geresne,temp nekilo,kosulys buvo bet toks ne spazminis,tai siek tiek jau geryn eina dickei :rolleyes: mazius keliskart sukosijo nakti,bet ismiegojo ir valge kaip iprasta  :rolleyes: 

Maniskiui kai kosijo lapkriti itare refliuksa ir grizo is gydytojos su lapu dietos :D o ten jokiu saldainiu ,jokiu mineraliniu :D tai vyras sako geriau kosisiu bet saldainiu neatsisakysiu :D ei,tai taviskis tegul laikosi su tavim tik jam porcijas didesnes daryk ir jis pamazu vis vien pames kg,ir visgi tada reiktu galvot gal nusipirkt elipsini,pamintumet abu namie ;) nes toj laidoj kur ziurejau tai nupirko elipsiuka ir ji mindavo kol vaikai valgo pusrycius pvz ar tv ziuri :)

Atsakyti

Labas rytas,

Ka valgote siandien ? 

As jau lyg pagaunu lieknejimi banga, pasidziaugiu, o si ryt vel jokio minuso.

Manau vel atidziau reik savo meniu perziureti

Atsakyti

Labas rytas, Ka valgote siandien ?  As jau lyg pagaunu lieknejimi banga, pasidziaugiu, o si ryt vel jokio minuso. Manau vel atidziau reik savo meniu perziureti
Daug visko valgysiu :) galėsiu vėliau meniu surašyt, jei nori :) nesisverk kasrytą, būna skysčiai užsilaiko, visaip tas kūnas reaguoja į skirtingą maistą.

Labas rytas,na naktis geresne,temp nekilo,kosulys buvo bet toks ne spazminis,tai siek tiek jau geryn eina dickei :rolleyes: mazius keliskart sukosijo nakti,bet ismiegojo ir valge kaip iprasta  :rolleyes: Maniskiui kai kosijo lapkriti itare refliuksa ir grizo is gydytojos su lapu dietos :D o ten jokiu saldainiu ,jokiu mineraliniu :D tai vyras sako geriau kosisiu bet saldainiu neatsisakysiu :D ei,tai taviskis tegul laikosi su tavim tik jam porcijas didesnes daryk ir jis pamazu vis vien pames kg,ir visgi tada reiktu galvot gal nusipirkt elipsini,pamintumet abu namie ;) nes toj laidoj kur ziurejau tai nupirko elipsiuka ir ji mindavo kol vaikai valgo pusrycius pvz ar tv ziuri :)
Smagu, kad vaikams jau geriau!  Tai maniškis ir laikosi kartu, stengias valgyti tą patį, jam tik daugiau darau šiek tiek. Kol kas patenkintas :))) sakė energijos daugiau turi. O dėl elipsinio, tai įsigysim nebent tada kai dvyniai bus biškį klausantys ar bent aiškiai suprantantys kas bus jei ant jo lips. Nes dabar tai taip visur karias ir griūna,kad manau, kad jie tikrai be dantų užaugs ar be galvų  :D  nesinori dar vienos jiems karstynės.. nors tada gal jau bus ir galimybė eiti į gym'ą, juos darželį palikus  :bigsmile: po 1.5 metų  :lol:  kol kas kaifuoju nuo tų savo pratimėlių programos namie ir galvoju, o kodėl aplaidus buvau... tinginystė matyt apsėdo  :hmm: .. bodyflexas man vėl kažkas nerealaus :wub:

Labas rytas!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 24 sausio 2017 - 09:09

Pas mane pusryciam buvo musli ir jogurtas,kapucino.pietum vyras kepe kepsnius ant lauzo +ryziai (siandien iseigine ,tai neteko man suktis virtuvej,galiu issidrebus pagulet :) ) o vakarienei bus avizine kose su bananu ir cinamonu,jei vyras visu bananu nesuvalgys iki vakaro aisku :D

Atsakyti

Pas mane pusryciam buvo musli ir jogurtas,kapucino.pietum vyras kepe kepsnius ant lauzo +ryziai (siandien iseigine ,tai neteko man suktis virtuvej,galiu issidrebus pagulet :) ) o vakarienei bus avizine kose su bananu ir cinamonu,jei vyras visu bananu nesuvalgys iki vakaro aisku :D

Pas mane:

pusryčiai kiaušiniai kimšti rūkyta lašiša+salotos.

Užkandis obuolių keletas

Pietūs tortilija su tunu ir daržovėm

Užkandis virtas kiaušinis

Vakarienė kepta vištiena su salotom

Atsakyti

Bevalgydama pietus prisiminiau, apie pistacijas klausėt. Tai aš jas perku lidle, būna žali maišeliai su druska ir mėlyno be druskos. Jei nemaišau spalvų 😊 gal ir Lietuvoj yra. Nes mano mažės abi labai mėgsta, tai su druska aš joms neduočiau  :D 

Šiandien prisiminiau,kad turiu treniruoklį namie! Steperį tokį mažutį, tai išsitraukiau, nubraukiau dulkes ir sumyniau 20 min. Šlapia šlaputėlė likau. Sakiau vis aš jį pakankinsiu, kai ūpas bus. Nežinau kokia nauda, kojos ten tik mina, bet bent kalorijos kažkiek dega ir gerai :D   

Atsakyti

Oi kaip as pavargau per si sirgima tai ne tas zodis-dickei vel pakilo temp,sugirdziau ibufeno ir ziuriu ismete demem raudonom,dilgeline po visa kuna issimete  :frusty: vare vyras i vaistine vaistu nuo alergijos...tai db stebet gydytoja sake iki vidurnakcio ar mazeja ar ne,jei ne i ligonine vaistu susileist :cray:  

Atsakyti

Oi kaip as pavargau per si sirgima tai ne tas zodis-dickei vel pakilo temp,sugirdziau ibufeno ir ziuriu ismete demem raudonom,dilgeline po visa kuna issimete  :frusty: vare vyras i vaistine vaistu nuo alergijos...tai db stebet gydytoja sake iki vidurnakcio ar mazeja ar ne,jei ne i ligonine vaistu susileist :cray:

Eina sau  :4u:  jau kai užpuola tod ligos tai užpuola... kad kuo greičiau praeitų! Aš jau saviškes ryt tikiuos į mokyklą/datžą vest, namie durdomas  :D 

Diena atlaikyta.

Atsakyti

Labas rytas :4u: na naktis nebloga,temp nebuvo,berimas dingo ir pamiegojom beveik normaliai :4u:  ir vakar pamirsau vakariene,tai siandien galeciau suvalgyt nezinau ka  :D 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  jau mūsų naktis tai kažkoks kosmosas, trys vaikai blūdijo, nesimiegojo kažkonir tiek :D  man tai dar dar, bet vyras miršta, sakė nualps kaip energijos trūksta :D  geros visoms dienos  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas, 

Pas mus saule , kaip grazu ! 

🌷po puokste visoms vargstanciom su sirgaliais .

Mes dar vis kraustomes, anksti ryte ir po darbo, ryt jau raktus atiduosim.

Del pistaciju- musu Lidle neteko matyt , gaila, man jos ir labai patinka, ir labai naudingos. 

Skanus jusu meniu, as tai vakar padauginau - nusipirkau zuvies gabaleliu tesloje, dar varskes apkepo. Tai siandien net nesisveriau, nenorejau nuotaikos gadintis.

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  jau mūsų naktis tai kažkoks kosmosas, trys vaikai blūdijo, nesimiegojo kažkonir tiek :D  man tai dar dar, bet vyras miršta, sakė nualps kaip energijos trūksta :D  geros visoms dienos  :4u:

:D 

Atsakyti