Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Belateja, prisijunk ! 80 ne riba :)

Atsakyti

Labas rytas! Aš jau po sporto, taip atariau po tos cheat day! Bet kas keisčiausia, kai tik viena tokia diena, tai atsikeliu visiškai normali, nei bloga, jei sunku, alkana net sakyčiau :D  bet kadangi šiandien užsimiegojau per ilgai, tai viskas vėluoja, 11.30, o aš dar tik pusryčių eisiu... ech. 

bellateja :wub:  sveika sugrįžus ir niekur nedink, greit pamesi tuos kg, bet mityba pagrindas.

Aš vakar youtube keletą filmukų žiūrėjau, vienam iš jų moteris nerealių rezultatų pasiekė po antro gimdymo. Gal jau matę, kažkaip vadinasi beyond expectations. Tai ir ji ir visi iiti ką žiūrėjau ar aplamai ką skaičiau, tai sako maistas maistas maistas...

Atsakyti

Labas rytas! Aš jau po sporto, taip atariau po tos cheat day! Bet kas keisčiausia, kai tik viena tokia diena, tai atsikeliu visiškai normali, nei bloga, jei sunku, alkana net sakyčiau :D  bet kadangi šiandien užsimiegojau per ilgai, tai viskas vėluoja, 11.30, o aš dar tik pusryčių eisiu... ech. 

bellateja :wub:  sveika sugrįžus ir niekur nedink, greit pamesi tuos kg, bet mityba pagrindas.

Aš vakar youtube keletą filmukų žiūrėjau, vienam iš jų moteris nerealių rezultatų pasiekė po antro gimdymo. Gal jau matę, kažkaip vadinasi beyond expectations. Tai ir ji ir visi iiti ką žiūrėjau ar aplamai ką skaičiau, tai sako maistas maistas maistas...

Pritariu 100% kad viskas priklauso nuo mitybos,o sportas stangrinimui formoms ir pan :)

Atsakyti

Ką veikiat, gražuolos? Aš užsidarius vonioj plaukus dažaus, antakius, žodžiu grožio salone  :)  :D  

Atsakyti
Jūs šaunuolės, frolka su nuosta, ne tik po gimdymų greitai kūdėjat, bet ir temą palaikot 4u.gif

Perskaitysiu per artimiausias dienas visą temą, kaip man jūsų pavyzdžiu pasekti.

Antrą dieną einu sportuoti tuščiu skrandžiu, nuvedusi mažąją į darželį, tiesiu taikymu į salę.

Vakare šiandien zumba - malonumas, bet ji tokia intensyvi, ir su fitneso elementais, išeinu šlapia.
Atsakyti

Jūs šaunuolės, [b]frolka su nuosta[/b], ne tik po gimdymų greitai kūdėjat, bet ir temą palaikot 4u.gif
Nu jo, mes čia veteranės, aš tai anokia šaunuolė, dvyniam jau beveik 18 mėn 😀 va frolka tai tikrai pavarė, man tuo metu dar dienos su naktim maišės per leliukus. Aišku, du, tai ne vienas... jetus net bloga prisimint 😂

Šaunuolė, kad sportuoji, bet bent kokį bananą suvalgyk prieš, gausi energijos ir pažadinsi apykaitą dienos darbui ;) aš dabar su kilo.lt metu svorį, tai daug visko prisiskaičiau, bandau sveikai gyventi ir mėgautis, gana pusbadžiu gyvent, nes tai ilgai netrunka..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 23 sausio 2017 - 15:56

Ką veikiat, gražuolos? Aš užsidarius vonioj plaukus dažaus, antakius, žodžiu grožio salone  :)  :D  

As tai ka tik is ligonines: mazam bronchitas ,dickei adenoiditas ir i laringita eina...zodziu antibai abiem...as ziuriu kad mano vaikam ne ka negeriau :cry2: 

Gersiu kavos ir kruasanu uzkasiu uztat :cray: 

Bellateja,pas mus va zumba atsirado mieste,taip noreciau islekt pasikratyt,ale dabar be prosvaiciu :)

Atsakyti
frolka, sveikatytės vaikučiams 4u.gif oi kaip negerai tos ligos ir antibai...
Atsakyti

As tai ka tik is ligonines: mazam bronchitas ,dickei adenoiditas ir i laringita eina...zodziu antibai abiem...as ziuriu kad mano vaikam ne ka negeriau :cry2:

Uch :4u:  blogis tie antibai, gaila, kad neišvengėt, bet bent žinai, kad dabar greit viskas praeis, palengvės naktys :rolleyes:  skanaus kruasano, kaip norėčiau dabar marcipaninio, bet gražiu obuolį  :D 

Atsakyti

Niu ką, diena atlaikyta, vyras su manim :blink: valgyt pradėjo, kaip geraaaa  :wub:  kažin kiek ilgai  :D 

Atsakyti

Niu ką, diena atlaikyta, vyras su manim :blink: valgyt pradėjo, kaip geraaaa  :wub:  kažin kiek ilgai  :D

Itariu ne ilgai :D sakys kad jam ir taip gerai :) as jau lovoj su savo auksais :) 

Tikiuos kad viskas eina i gera,dicke pirmasyk inhaliavosi su adrenalinu,nera teke man anksciau,tai ziuresiu koks veikimas bus,gal nekosis nakti taip spazmiskai ir skaudziai...

Labos nakties :)

Papildyta:
nauja tema
Atsakyti

Itariu ne ilgai :D sakys kad jam ir taip gerai :) as jau lovoj su savo auksais :)

Oij kad jam negerai, tao faktas,labai jis kompleksuoja ir pats pripažįsta, bet kad gali mest tą reikalą tai ir teisybė  :D  labiausiai jį motyvuotų rimtas sportas gym'e, bet jam gaila aukot šeimai skirtą laiką :wub: 

Linkiu ramios nakties ir kad tavo aukseliai pabustų daug sveikesni ir žvalesni  :4u: 

Atsakyti