Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mano apsirgo mergaitės irgi, bet miegojo neblogai dar šiąnakt. O tau  :4u:

Labas rytas. Cheatinu, pusryčiams 4 blynukai :D  gal ir toliau pavardint? Bandysiu tuos 5 kartus išlaikyt valgymą ir gert gert gert  nepamiršt!

Sveikatos :4u:  o as taip pavargau,kad net neiseina pacheatint :) 

Atsakyti

Užkandis 200 g pistacijų, nesūdytų  :D 

Atsakyti

Užkandis 200 g pistacijų, nesūdytų  :D

Tai koks cia cheatday su 200gr pistaciju ir dar nesudytu? ;D

Atsakyti

01.13-01.20 Savaitės rezultatai:
a5e29b516d601da72dc7849c0a422eb3608.PNG
lines-flowers-and-nature-545201.gif

Šaunuolės:
:first: nuosta
:second: jolitamaria
:third: Frolka25

Pasistengti turi:
:nono: Jerda, waiduke, bevale

superthumb.jpg

Atsakyti

Labutis. :)

Nu va, nepasirodžiau porą dienų ir jau panika. Sorry dėl lentutės. Kažkaip užsikasus darbe. Dideli projektai ant nosies. Namuose balaganas. Anyway. Jeigu kuri norit perimt lentutę - mielai prašom. Jeigu ne, galiu aš dar pašefuot. :)

Atsakyti

O geras su savo mizernu minusu vis vien uzemiau prizine vieta :D 

Del lentutes tai perimsiu as,galesi man permest i mesengeri koki :)

Atsakyti

Tai koks cia cheatday su 200gr pistaciju ir dar nesudytu? ;D

Oij žinok toliau pamečiau skaičių ko ir kiek valgiau :D  dar laukia vėlyva vakarienė su vyru  :wub:  vaikus db migdo :D 

Atsakyti

Labas rytas :4u: naktis jau geresne,spejau ir pamiegot kazkiek :D na atsikeliau lengva,nepersivalgius is po savaitgalio,galiu pasakyt tai buvo pirmas savaitgalis per n metu kai as neprivalgiau nesamoniu ir nepersivalgiau isvis :rolleyes: o kad kiekvienas savaitgalis taip praeitu neryjant  :)  bet cia matyt apetitas sumazejes del vaiku ligos,ypac dickes,nes ta naktine tarnyba ir temp sekimai tai... :frusty: 

Atsakyti

Labas rytas,

O kaip smagu- as is tarp prizininkiu- isitryniau per viduriuka !

Nuosta , oho koki minusa pavarei , saunuole ! 

Gaila, pas mus cia nerandu nesudytu pistaciju , ar kas randate ?

Atsakyti

Labas rytas,

O kaip smagu- as is tarp prizininkiu- isitryniau per viduriuka !

Nuosta , oho koki minusa pavarei , saunuole ! 

Gaila, pas mus cia nerandu nesudytu pistaciju , ar kas randate ?

Vat ir as pagalvojau,kad nesudytu nemacius,gal jos supakuotos buna mazais kiekiais  :hmm: 

Atsakyti
Sveikutės,

bandau grįžti pas jus, aišku su dideliu prieaugiu. Kai pamačiau kiek sveria nuosta su frolka, tai nosis nutįįįįso man ir kažkiek nuliūdau, bet tuo pačiu imu jus kaip pavyzdį.

Išėjau prieš porą metų su 82-83 kg, dabar gi vėl turiu 93,2 kg. Ūgis 169 cm.

Sportuoju pusmetį zumba, porą mėnesių einu į treniruoklius, bet kadangi nesutvarkau mitybos - tai tik raumenukus pasiauginau ir ištvermę, na keli cm apimčių sumažėjo.

Noriu sverti 80 kg.

Bandau iš naujo. Tiesą sakant, kažkiek jau susitaikiau, kad taip ir sversiu apie 90 kg visą gyvenimą, na bet bandau nors 10 kg įveikti.
Atsakyti

Sveikutės,

bandau grįžti pas jus, aišku su dideliu prieaugiu. Kai pamačiau kiek sveria nuosta su frolka, tai nosis nutįįįįso man ir kažkiek nuliūdau, bet tuo pačiu imu jus kaip pavyzdį.

Išėjau prieš porą metų su 82-83 kg, dabar gi vėl turiu 93,2 kg. Ūgis 169 cm.

Sportuoju pusmetį zumba, porą mėnesių einu į treniruoklius, bet kadangi nesutvarkau mitybos - tai tik raumenukus pasiauginau ir ištvermę, na keli cm apimčių sumažėjo.

Noriu sverti 80 kg.

Bandau iš naujo. Tiesą sakant, kažkiek jau susitaikiau, kad taip ir sversiu apie 90 kg visą gyvenimą, na bet bandau nors 10 kg įveikti.

Sveika sugrizus!niekur ner geriau nei su mumis mest kg!linkiu pasiekt ne tik 80 bet ir dar maziau!  :4u: 

Atsakyti