Eina sau, tikrai moterys gali daug dėl vaikų, o ypač turim stengtis dėl savęs. Aš ir tą svorį metu galvodama ir apie save, ir apie šeimą, nes aš tada laimingesnė, atsipalaidavus, neturiu sau jokių sąžinės priekaištų. Plius vaikams pavyzdį noriu rodyti,kad reikia save mylėti ir savim rūpintis kažkada pardoj maisto apsipirkinėjau ir žiūrinėjau kokių sveikesnių sausų pusryčių vaikams retkarčiais, o prieš mane su vežimu įvairavo tokia kaip aš gal net keturios, platesnė už vežimą didžiausią ir vos pašlepsinti ir švyst švyst kokias šešias dėžes dideles šokoladinių pagalvėlių, paskui čipsų maišų multipakcų kasdienai tiesiog. Daug visko. Ir nė vienos daržovės ar vaisių ar ko nors sveikesnio, matėsi, kad tai tiesiog eilinis ir jai apsipirkimas savaitei..Kaip pagailo man tos merginos, kas ją gyvenime gal tik ir tedžiugina.. kaip reikia savęs nemylėti. O tada ir užgęsta ugnelės visam kam. Tfu tfu tfu. O taip ir vaikai užuga tai bematydami. Prikemša šlamšto ir sėdi prie kompų ar tv. Liūdnuma visiška. Ech. Viskas tik mūsų pačių rankose. Ir gal durnai kam atrodo ko čia imam į galvą ir kovojam su tais kilogramais, bet geriau visad kažką geriau bandyt iš savęs spaust, nei va taip nusivažiuot. Mane vėlgi vis motyvuoja mano vyro brolio žmona, ji vis vienintelė pagiria, paskatina, tikra brazilė, pas juos baisinis kūno ir maisto kultas ji dabar irgi ketvirtą vaikutį neseniai pasigimdė, žiauriai daug priaugo pagal savo ūgį, bet galiu garantuot, kad vasarą varinės vėl raumenukus išryškinus, geležinė moteris ji
Niu diena atlaikyta kaip šeštadieniui tai ok, bet ne idealiai