Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, frolka už sunkią naktį :4u:  ir ačiū už palaikymą, tikrai buvau labai kvailai nusimažinus, net gėda ir pikta kokia jvaila vuvau, jai ne kokia paauglė, bet taip neiorientavau su kcal  :D  :oh:  bet džiaugiuosi susikaupus ir stojus į teisingą kelią, tikiuosi ilgam ir negrįšiu prie jookių badavimų, nebent reiktų išjudinti kada svorį. Šįryt 81 kg  :bigsmile:  :yahoo:  žiauriai nudžiugino, ypač, kad turėjau kantrybės ir nepasidaviau  :bigsmile: 

Jolitamaria, mes tai viską metam į konteinerį, nes čia visi pratę naujus daiktus, rūbus, žailsus pirkti ir labai daug, naudotų niekam nereikia. Tik vienintelė vyro brolio žmona(nes ne anglė) paima kažką vaikams, nes turi jaunesnę mergytę ir dabar jau ir berniuką, tai labai džiaugiasi kai ką atiduodu nuo saviškių 😀 o visa kita, pradžioj su skaudančia širdim, o dabar jau dzin, pripratau, į šiukšlyną...aij dar galima per kokį ebay pardavinėti ar atidVinėti kam reikia paskelbus online, bet aš tam nei laiko, nei kantrybės neturiu. O gal reikėtų tame pasitaisyt, nes tikrai gerų daiktų pasitaiko..

Atsakyti

Labas rytelis, 

87,7

Su kokiom mintim tvarkotes ?

Nuosta , gerai, kad vyras negaili mest , maniskis ir ne kaupiantis. 

Kol kas man tik toks kompromisas tinka - kad neismest, o atiduoti kam nors , nes gaila - dar visai geras daiktas .

O pirkti naujus daiktus , rubus tai patinka ! 

Musu mazasis ir liko namie siandien 

Su minusu :4u:  oi as kai tvarkaus tai man vis atrodo oi dar nesiosiu nu sia vasara jau tikrai ir pan,o mano vyras tik snai snai to nereik ano nereik :D maniske spinta dar netvarkyta,vis laiko nerandu,bet jau save nuteikiau kad daug ka ismesiu,nunesu prie konteineriu ir pasiima kam reik.

Sveikatos maziui!

nebent reiktų išjudinti kada svorį. Šįryt 81 kg  :bigsmile:  :yahoo:  žiauriai nudžiugino, ypač, kad turėjau kantrybės ir nepasidaviau  :bigsmile:

Su minusu!uhuuu :yahoo: 

Atsakyti

Ačiū, frolka :4u:  aš ir vis sakau sau, kad nešiosiu nešiosiu, bet kartais užeina kokia zaraza ir išsimetu dalį, pavasarį reiks vėl persižiūrėt, ko nesidėjau kokius metus,tai ir mesiu lauk :rolleyes:  pas mane visad tie patys rūbai sukas kaip užsuktas ratas, net nežinau kodėl aš kitų nenešioju, kai jau įsikandu ką... reiks keist ir šitą įprotį :D  

Atsakyti

Ačiū, frolka :4u:  aš ir vis sakau sau, kad nešiosiu nešiosiu, bet kartais užeina kokia zaraza ir išsimetu dalį, pavasarį reiks vėl persižiūrėt, ko nesidėjau kokius metus,tai ir mesiu lauk :rolleyes:  pas mane visad tie patys rūbai sukas kaip užsuktas ratas, net nežinau kodėl aš kitų nenešioju, kai jau įsikandu ką... reiks keist ir šitą įprotį :D  

O nesakyk,as irgi tokia :D kai isikandu :) ziuriu net vaikam dazniausiai dedu jau pamiltus rubus,o kiti lieka nepaliesti net  :oh:  va isikandau treningines kelnes,kurias pirkau nescia ir vaikstau nuo pat po gimdimo,isskalbiu ir vel deduos :D o ant ju matosi ryskiai kad buvau didesne ,reiks prasyt drauges kad susiaurintu jei iseis,nes mazesnio dydzio neberandu ju nusipirkt :)

Priviriau sultinio is kaimiskos vistos,lapnoja dicke visa laime :) dar eisiu bulviu koses daryt,zodziu gamisiu ta ka valgo labiausiai :D 

Atsakyti

Palepink palepink mažiukę, reikia kai serga  :wub:  aš šiadnien kepiau ryte duoną, tai maniškiam vaikam irgi šventė, jokios kitos duonos nenori  :D 

Aš po sporto ir po pusryčių, tuoj reiks rengtis ir eit mažąją parsivest. Pagaliau penktadienis!

Atsakyti
Simtas metu kai nebuvau su kompu prisijungus cia.. ir nieko nesigaudau, nesuorantu, visur rodo kaip citatas, o jei yra citatos, tada jau kaip normalu parasyma.. Kraustomes visos i fb biggrin.gif
Prisiduodu, pasvenciau, dabar 101,6, bet pamirsau ryte pasisvert, ciai cia su arbata, vandens stikline ir varskes apkepu smile.gif grazaus savaitgalio smile.gif bandysiu veliau su telefonu bandyt susigaudyt postuose ir paskaitysiu kaip jus gyvenat smile.gif
Atsakyti

Aš fb išsitryniau iš telefono, per daug aš ten laiko iššvaistau  :D 

Atsakyti

Niu dar viena tvarkinga diena. Man savaitgalis visad pavojaus zona 😀 tikiuos ir rytoj atsilaikyti 👍

Atsakyti

Sveikos, o as raudonuoju su pliusu 99,5. Jauciu esu nusimazinus per daug, atrodo isvis nieko normaliai nevalgau, o sia savaite buvau vakarienes su drauge, ten privalgiau normaliai, vakar pietus su vyru mieste valgem ir va pliusas is karto, nu nesuprantu

Atsakyti

Sveikos, o as raudonuoju su pliusu 99,5. Jauciu esu nusimazinus per daug, atrodo isvis nieko normaliai nevalgau, o sia savaite buvau vakarienes su drauge, ten privalgiau normaliai, vakar pietus su vyru mieste valgem ir va pliusas is karto, nu nesuprantu

Žinok gal ir nusimažinus, kaip aš buvau. Tada užvalgydavau normaliau ir pliusas iškart. Reikia atgaivint apykaitą, valgyt pakankamai ir reguliariai...

Atsakyti
Sveikos gyvos, siaubingai gėda prisiauginau kg baisingai. galvojau nepasirodyti, bet reikia kaip kitaip susiimsiu 117,6kg
Atsakyti

Sveikos gyvos, siaubingai gėda prisiauginau kg baisingai. galvojau nepasirodyti, bet reikia kaip kitaip susiimsiu 117,6kg

Sveika sugrįžus, pagaliau ;) gėda būtų jei negrįžtum ir toliau augintum, o čia pamesi po truputį, sėkmės  :4u: 

O kas dabar už lentutę atsakingas? Airise ar frolka? Nepagalvokit tik kad klausiu dėl to kad labai skubu man ją pamatyt, bet šiaip įdomu, kas direktorė mūsų  :D 

Atsakyti