Na ka,burna sutvarkyta,diena jau beveik atlaikyta,eisiu kaist virduli paziaumot ir fsio,labai tikiuos kad mano pliusas tirpsta
Aš irgi tikiuosi, kad mano pliusas tirpsta,o ne auga, kaip praeitą sav 😀
Labas rytas,dicke nakti prakosijo ir atsikele su 38 jau kaip pabodo tos ligos tai nemoku apsakyt
Labas rytas, frolka, sveikatos dičkei suprantu kaip sunervuoja ir išmuša iš vėžių tos ligos...
Aš atsikėliau su niežuliu prie akies, kiba koks miežis bus ot gražuola būsiu
Dar ir mazas snopuoja ir kosti,visa puokste tiesiog i darza spejau nuvest 2 dienas ir aisku po abieju pasiemiau slapiom pirstinem,saliku ir kombiu...jau mastau vel i darza vest tik nuo pavasario kaip pernai...jei nebut buve dickei tu febrilinii traukuliu nup temp tai man nebutu gal taip baisu,o db temp pakilo ir man paranoja prasidejo lakstau su termometru aplink...zodziu... gal perpute aki?svarbiausiai neciupinet,gal savaime praeis ;)
Dar ir mazas snopuoja ir kosti,visa puokste tiesiog i darza spejau nuvest 2 dienas ir aisku po abieju pasiemiau slapiom pirstinem,saliku ir kombiu...jau mastau vel i darza vest tik nuo pavasario kaip pernai...jei nebut buve dickei tu febrilinii traukuliu nup temp tai man nebutu gal taip baisu,o db temp pakilo ir man paranoja prasidejo lakstau su termometru aplink...zodziu... gal perpute aki?svarbiausiai neciupinet,gal savaime praeis ;)
Jau su tais vaikais taip būna, vienas apserga, tai ir kiti, bet jau geriau abu kartu, nei kaip pas mane dažniausiai, vienas po kito, 4
Nežinau kas tai akiai, tiksliau po ja, kažkokie spuogeliai, bet lyg ne miežis. Tikiuos praeis greit
Niu ką, išsisiurbliavau savo apartamentus, eisiu pusryčiaut ir lauksiu draugės, tikiuos ne su pyragais atlėks, kaip visad
Jau su tais vaikais taip būna, vienas apserga, tai ir kiti, bet jau geriau abu kartu, nei kaip pas mane dažniausiai, vienas po kito, 4
Nežinau kas tai akiai, tiksliau po ja, kažkokie spuogeliai, bet lyg ne miežis. Tikiuos praeis greit
Niu ką, išsisiurbliavau savo apartamentus, eisiu pusryčiaut ir lauksiu draugės, tikiuos ne su pyragais atlėks, kaip visad
Gerai pasibut!
Pas maniskius abu raudonos gerkles,vel kalnas vaistu
Diena atlaikyta,pavalgau ir soku i lova su vaikais.geru ryt rezultatu visoms!
Gerai pasibut! Pas maniskius abu raudonos gerkles,vel kalnas vaistuDaug daug sveikatos ir kantrybės Mano diena irgi tvarkingai atlaikyta Gerų visoms skaičiukų rytoj. Man kažkodėl nuojauta, kad aš vėl raudonuosiu
Labas rytas,pas mane 75.5 sianakt nuo puse 12 iki 2 val numusinejau dickei temp,kaip uzkilo taip po sirupo nesumazejo,tai laksciau su vesiais kompresais,tai galva kvadratine dabar..
Daug daug sveikatos ir kantrybės Mano diena irgi tvarkingai atlaikyta Gerų visoms skaičiukų rytoj. Man kažkodėl nuojauta, kad aš vėl raudonuosiu
Tiesa,jei ir bus dar pliusas nenusimink ir laikykis iki galo,nesvarbu kad upa numus,bet matyt busi labai nusimazinus su kalorijom iki kilo nors manau bus minusas tikrai
Labas rytelis,
87,7
Turejau ir mazesni skaiciuka , bet vakar buvo labai sotus pietus - kugelis su spirguciais, grietine. Vakarienes jau net nevalgiau.
Labas rytas kas del daiktu kaupimo tai mes nesam labai kaupiantys,kaskart prasivalom ir kas nereikalinga ismetam....kam apsikraut save
Frolka , as ir noriu neapsikraut , tai gera ir lemgva su maziau daiktu ! Nu , bet kaip ismest/atiduot ? Man visko gaila , o dar kai pagalvoju , kiek isleidau pinigu pirkdama . Su kokiom mintim tvarkotes ?
Nuosta , gerai, kad vyras negaili mest , maniskis ir ne kaupiantis.
Kol kas man tik toks kompromisas tinka - kad neismest, o atiduoti kam nors , nes gaila - dar visai geras daiktas .
O pirkti naujus daiktus , rubus tai patinka !
Musu mazasis ir liko namie siandien - kosulys kankina.
Sveikatos visiems !