Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Va va,puosnuogei viesintis ir man nelabai,kazkaip visi ziuri aptarineja,ne man tai :) o as pravalgiau visa savaitgali ir dabar valgyciau,nors negaliu sakyt kad jauciuos alkana,bet tiesiog atrodo imk ir valgyk..bet dar laikaus :)

Laikykis laikykis, tu tikrai gali, o ir sekasi tau puikiai  :bigsmile: 

Atsakyti

Diena atlaikyta,biski pagrybavau,bet atlaikiau :)

Atsakyti

Mano diena irgi, 100%, net pati savim stebiuosi  :D 

Atsakyti

Sveikutes, 

Frolka, Nuosta jus viena kita prilaikydamos, paragindamos kopiat i tiksla , saunuoles !

Bevale, puiku, kad su vandeniu draugaut pradejai !

As tai laikausi gerai, bet idomu kiek tai truks. Nes dabar toks isskirtinis laikas - kraustomes ir istikruju ner laiko gaminti ir valgyti. O ir noro mazai , kazkaip naujoj vietoj dar virtuve svetima. Saldytuvui ir kazkas nutiko, kol ner kito- ner kur kaupt maisto.

Vakar pasigaminau levadu suktinuku su lasisa, salotom, agurku. Tai net stebiuosi savim , net nesusigundziau paragaut - palikau ramiausiai kitai dienai. Anksciau taip nebudavo.

Atsakyti

Labas rytas :)

Jolitamaria, smagu dėl kraustymosi, bet uch žinau kaip sunku, ir smagu dėl  daugiau erdvės ir graudu dėl paliekamų namų, prisiminimų, kiekvieną kampelį apverkt noris.

Tikra tiesa, tai stengiames nesigraudinti ir negalvoti apie tai.

Mes jau nakvojam kitam butelyje, bet kasryt begu atgal i namus suniuku vedziot ir toliau rusiuot daiktu. Oi kiek prisikaupia ! Gal cia susije ir su svoriu - noras kaupti- daiktus, lasinius, kg ... :)

Ar pas jus daug daigtu ? 

Dabar turesim tarpinius namus iki kol pasistatysim savo.

Taip viskas nauja, neiprasta , bet dziaugiames , kad mergaitem mokykla visai salia , nebereik vezioti . Parduotuve ir salia 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  kas del daiktu kaupimo tai mes nesam labai kaupiantys,kaskart prasivalom ir kas nereikalinga ismetam....kam apsikraut save  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Uch jolitamaria kiek reikalų jums kraustantis, gal užtai ir valgymas į antrą planą nueina, ne tas galvoj dabar, šitiek tau darbų! Mes daiktų nekaupiam visiškai, mano vyras labai metantis viską, gal net per daug  :D  kasmet maišais vaikų žailsų išmetam, rūbų, nenaudojamų rakandų. Aš tai gal labiau pakaupčiau, gaila man labiau  visko, užtai mokausi pirkt tik tai ko tikrai reikia, kad neapsikraut ir paskui nemėtyt  :rolleyes: 

Niu ką, laikomės toliau, šiandien man sporto diena, kažkaip laukiu aš to laiko sau, išsitampau, išsipūškuoju su keletu bf pratimų ant galo ir jaučiuosi tokia pasitempus tada  :D 

Atsakyti

Niuuu va, atpūškavau, laikas pusryčiams  :bigsmile: 

Atsakyti

As sulaksciau pirmyn -atgal pas dantiste keliskart :D pirma karta vedziau dicke,nes skylute atsirado dantuke ir dejo pliomba,dziaugiuos kad nors ir verke bet sutvarkyt leidosi,paskui parvedziau namo dicke ir palikau su mama ir mazium ir pati lekiau atgal,nes gimdimo isvakarese nusilauziau danti ir tik db prisiruosiau susitvarkyt :D tai zodziu gavau komplimenta is gydytojos kad nematyt ant manes jog nesenai gimdziau :D na ir vakare leksiu vel ten pat,padarys higiena ir bus ramu,nes bijojau kad bus vaikai "suvalge" mano dantis,bet apsiribojo tik tuo vienu nuluzusiu :) eisiu ir as tuoj kazka pavalgyt :) mama kaip visad priveze pyniu ir sausainiu :)

Atsakyti

As sulaksciau pirmyn -atgal pas dantiste keliskart :D pirma karta vedziau dicke,nes skylute atsirado dantuke ir dejo pliomba,dziaugiuos kad nors ir verke bet sutvarkyt leidosi,paskui parvedziau namo dicke ir palikau su mama ir mazium ir pati lekiau atgal,nes gimdimo isvakarese nusilauziau danti ir tik db prisiruosiau susitvarkyt :D tai zodziu gavau komplimenta is gydytojos kad nematyt ant manes jog nesenai gimdziau :D na ir vakare leksiu vel ten pat,padarys higiena ir bus ramu,nes bijojau kad bus vaikai "suvalge" mano dantis,bet apsiribojo tik tuo vienu nuluzusiu :) eisiu ir as tuoj kazka pavalgyt :) mama kaip visad priveze pyniu ir sausainiu :)

Oooij su tais dantim, mano dičkė pirmus keletą kartų davėsi taisyt, o dabar reikia ir nesižiova ir viskas... mažė davės irgi vieną, nežinau kaip bus kitą kart.. kiek streso, bet aš pati tokia pati buvau maža,neleidau taisyti. Vaikai,kad ir kaip keista,man orgi dantų nesuvalgė, bent kol kas tfu tfu tfu jokių problemų, kiek einu, tai tik higieną pasidarau ir tiek :) lėjsiu dabar mažę parsivest. Šią savaitę priaisportuoju laiptais dar su vežimu ir vyrais savo  :D 

Atsakyti

Oooij su tais dantim, mano dičkė pirmus keletą kartų davėsi taisyt, o dabar reikia ir nesižiova ir viskas... mažė davės irgi vieną, nežinau kaip bus kitą kart.. kiek streso, bet aš pati tokia pati buvau maža,neleidau taisyti. Vaikai,kad ir kaip keista,man orgi dantų nesuvalgė, bent kol kas tfu tfu tfu jokių problemų, kiek einu, tai tik higieną pasidarau ir tiek :) lėjsiu dabar mažę parsivest. Šią savaitę priaisportuoju laiptais dar su vežimu ir vyrais savo  :D

Grynai stresas,puse nakties nemiegojau galvojau kaip cia bus kaip ja prikalbint ir kaip neisgazdint :) bet ne tiek kad skaudetu ar ka,tiesiog verkia ir viskas,bet kalbino kalbino ir prikalbino....tikiuos dabar greitu metu neteks vest,lai atsigauna ir paauga :) kulturiste pasidarysi :D o man kelinta diena nugaros pusiauji skauda,matyt nuo maziaus nesiojimo :)o siandien dar ir dicke parnesiau iki namu,tai jauciu nugara konkreciai :)

Atsakyti

Nu žinok šiandien prisilaksčiau, kojas pakirto konkrečiai. Man su nugara tfu tfu tfu bėdų nėra, bet reikia ją stiprinti sportu, kad raumenys tuos kaulus laikytų.

Atsakyti