Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mano diena irgi beveik atlaikyta, beliko vakarienė 😊

Atsakyti

Uch, kad būtų įmanoma taip vieną iš kelių sudėti  :D  nelabai aš tave pamotyvuosiu, tu mane seniai jau aplenkus ir palikus  :mirksiukas:  tu mane motyvuoji, ne aš tave!  :bigsmile:

Ai ne,mes cia viena kita motyvuojam ;)

Atsakyti

Labas rytas!

Atsakyti

Labas rytas  :)  

Atsakyti

Na ka apsitvarkiau namie,sulaukiu skalbimo pabaigos ir leksiu su mazium pasivaiksciot,o paskui dickes pasiimt :)

Atsakyti

Aš jau vaikštinėju dičkes pridavus. Bet ilgai nesigauna jau.. ponams vežime pabosta. Bet geriau nei nieko! :) 

Atsakyti

Parvariau namo čiut ne bėgte, va ką reiškia daug vandens gert  :D  :oh:  :lol: 

Atsakyti

Parvariau namo čiut ne bėgte, va ką reiškia daug vandens gert  :D  :oh:  :lol:

:D o  as kavos isgeriau bevaiksciodama su vezimu :) 

Atsakyti

Vakar įkėliau savo foto į kilo, tai šiandien gavau tiek pagyrimų iš jų, pasiūlė pasidalinti savo sėkmės istorija ir įkvėpt kitas mamas  :bigsmile:  atsisakiau, bet malonu kažkaip paliko, įkvėpė nenuleist rankų ir toliau :wub: 

Atsakyti

Vakar įkėliau savo foto į kilo, tai šiandien gavau tiek pagyrimų iš jų, pasiūlė pasidalinti savo sėkmės istorija ir įkvėpt kitas mamas  :bigsmile:  atsisakiau, bet malonu kažkaip paliko, įkvėpė nenuleist rankų ir toliau :wub:

Nu as sakau kad yra kuom pasidalint!nenuleisk nenuleisk,pamotyvuok ir mane besilaikydama,nes man vejai galvoj,savaitgali tiek privalgiau kad dar iko siol pilvas pupso ir itariu raudonuot teks penktadieni :oh: 

Atsakyti

Man kažkaip po tos vienos cheat dienos labai lengvai stojos atgal į vėžes, o ir nebuvo to negerumo, sunkumo jausmo kaip po eilinio savaitgalio. Nors nelengva buvo tą šeštadienį ir penktadienį nepasiduot, buvo pagundų ir kept ką nors ir tas pliusas mušė per ūpą aišku... nežinau kaip šis savaitgalis seksis. Kažkaip kai kas tas keletą valandų valgau tai neištinka apsiėdimo priepuolis, tikiuosi ir toliau taip seksis :) ir laukiu to penktadienio svėrimosi, ir nelabai, nesinorėtų vėl pliusą pamatyti... nu bet bus kaip bus, svarbu pati prieš save žinau, kad mokausi teisingai maitintis! O dėl tos motyvacijos ten jiems, tai sakiau, kad jei pavyks pasiekti savo tikslą, gal ir pasidalinsiu, kažkaip nesinori man tom pusnuogėm foto dalintis, nors ir be galvos, bet vistiek man nepriimtina viešintis taip  :D 

Atsakyti

Man kažkaip po tos vienos cheat dienos labai lengvai stojos atgal į vėžes, o ir nebuvo to negerumo, sunkumo jausmo kaip po eilinio savaitgalio. Nors nelengva buvo tą šeštadienį ir penktadienį nepasiduot, buvo pagundų ir kept ką nors ir tas pliusas mušė per ūpą aišku... nežinau kaip šis savaitgalis seksis. Kažkaip kai kas tas keletą valandų valgau tai neištinka apsiėdimo priepuolis, tikiuosi ir toliau taip seksis :) ir laukiu to penktadienio svėrimosi, ir nelabai, nesinorėtų vėl pliusą pamatyti... nu bet bus kaip bus, svarbu pati prieš save žinau, kad mokausi teisingai maitintis! O dėl tos motyvacijos ten jiems, tai sakiau, kad jei pavyks pasiekti savo tikslą, gal ir pasidalinsiu, kažkaip nesinori man tom pusnuogėm foto dalintis, nors ir be galvos, bet vistiek man nepriimtina viešintis taip  :D

Va va,puosnuogei viesintis ir man nelabai,kazkaip visi ziuri aptarineja,ne man tai :) o as pravalgiau visa savaitgali ir dabar valgyciau,nors negaliu sakyt kad jauciuos alkana,bet tiesiog atrodo imk ir valgyk..bet dar laikaus :)

Atsakyti