Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, 

Aciu uz lentele, kaip malonu ir man pagaliau uzkopt  ant garbingo 2 laiptelio. 

Pas mus kraustymasis vyksta pilnu tempu, tai valgymai 2 vietoj . 

Su domumentu tvarkymu jau matosi pabaiga. Norisi greiciau persikelt, bet jr l gaila senuju namu . 

Kuom jus gyvenat ?

Atsakyti

Labas rytas :)

Jolitamaria, smagu dėl kraustymosi, bet uch žinau kaip sunku, ir smagu dėl  daugiau erdvės ir graudu dėl paliekamų namų, prisiminimų, kiekvieną kampelį apverkt noris.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 16 sausio 2017 - 08:52

Niu kaip jums savaitės pradžia? Aš labai gerai stojau į vėžes, aplėkiau ratuką greitu žingsniu 4 km, pasportavau namie valandėlę, jaučiuos pilna jėgų vėl  :bigsmile:  nusifotkinau šiandien, po dviejų savaičių žiūrėsiu ar kas matos į gerą pusę  :ax: 

Atsakyti

Labas! Pasistacius dideli buteli vandens vis geriu ir geriu 💧

Atsakyti

Labas! Pasistacius dideli buteli vandens vis geriu ir geriu 💧

Man labai tas appsas padeda, pastebėjau jau, kad keletą dienų prisiverst reikėjo, o dabar noras gert pats ateina ir gana dažnai  :bigsmile:

Atsakyti

As kaip ir laikausi,nors mintys visai ne dietines ir isvis kazkur nutolusios :) gal perdegiau ar jau pasiekiau savo komforto zona .pasivaiksciojau trumpai nes vel vezimo ratas leidzia,tai laukiu uosvio gal sutvarkys,nes kaip mes be savo transporto :)

Atsakyti

Aš tai jaučiuos užsikabliavus ant savo sporto, dabar jau noriu ne tik šiaip svorį numest, bet kiek įmanoma stangri būt ir pažiūrėt ką įmanoma iš savo pilvo išspaust, nes vaizdas liūdnas laaaabai  :unsure:  nekalbu apie jokius sixpackus, aišku, bet fainai būtų vaizdą pagerint dėl savęs pačios  :D ir žiauriai noriu stangrių rankų vasarai, jei ne šiai, tai bet kuriai, svarbu sustangrint savo celiulitines tešles :D   :bigsmile:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 16 sausio 2017 - 15:32

Aš tai jaučiuos užsikabliavus ant savo sporto, dabar jau noriu ne tik šiaip svorį numest, bet kiek įmanoma stangri būt ir pažiūrėt ką įmanoma iš savo pilvo išspaust, nes vaizdas liūdnas laaaabai  :unsure:  nekalbu apie jokius sixpackus, aišku, bet fainai būtų vaizdą pagerint dėl savęs pačios  :D ir žiauriai noriu stangrių rankų vasarai, jei ne šiai, tai bet kuriai, svarbu sustangrint savo celiulitines tešles :D   :bigsmile:  

As viso kuno stangraus noriu,o sportuot neprisiruosiu :D bet vis vien noriu :D

Atsakyti

As viso kuno stangraus noriu,o sportuot neprisiruosiu :D bet vis vien noriu :D

Niu aš tikiuos visas sustangrės, bet tos vietos ypač mane šiuo metu nervuoja  :D  beje, pasilyginau foto su pernykštėm kilo išsaugotom, tai wow pokyčiai  :bigsmile:  net pati nesitikėjau! 

Atsakyti

Niu aš tikiuos visas sustangrės, bet tos vietos ypač mane šiuo metu nervuoja  :D  beje, pasilyginau foto su pernykštėm kilo išsaugotom, tai wow pokyčiai  :bigsmile:  net pati nesitikėjau! 

Galetum pasirodyt fb pamotyvuot mane :D ale zinai is musu atskiru kuno daliu sudejus gautusi ledine moteris :D 

Atsakyti

Diena atlaikyta!

Atsakyti

Uch, kad būtų įmanoma taip vieną iš kelių sudėti  :D  nelabai aš tave pamotyvuosiu, tu mane seniai jau aplenkus ir palikus  :mirksiukas:  tu mane motyvuoji, ne aš tave!  :bigsmile: 

Atsakyti