Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Parsisiunčiau ir aš apps'ą vendeniui gert, kad primintų ir žinočiau kiek išgeriu :rolleyes:  laikausi toliau...  

Man tai labai padeda programeles, super !!! 

Bevale, zinau ta jausma , bet su programeles pagalba uzsikemsi vandeniu ir alkis zymiai mazesnis. Pas mus mus savaitgali visad yra pyragu , tortu , bet suvalgau nedaug , nes saldziau buna, kai isivedi svori i programeke ir pamatai , kad neatsilieki nuo grafiko.

As per android atsisiunciu dar ir svorio sekimo programele. Tai labai motyvuoja - kiekvienas rytas, kaip penktadienio prisidavimas ;)

Atsakyti

Man tai labai padeda programeles, super !!!    Bevale, zinau ta jausma , bet su programeles pagalba uzsikemsi vandeniu ir alkis zymiai mazesnis. Pas mus mus savaitgali visad yra pyragu , tortu , bet suvalgau nedaug , nes saldziau buna, kai isivedi svori i programeke ir pamatai , kad neatsilieki nuo grafiko.   As per android atsisiunciu dar ir svorio sekimo programele. Tai labai motyvuoja - kiekvienas rytas, kaip penktadienio prisidavimas ;)

Nagi nagi parasyk pavadinima savo programeliu,parsisiusiu ir as :) gal man savaitgalius pades susistyguot :D

Atsakyti

Labas rytas, atsportavau už vakar ką tik😊 toliau laikausi planelio savo, ūpas pakrito dėl to pliuso, bet savijauta ir energija paperka taip maitintis. Rytoj cheat day priklauso, tai ir bus 😀😉

Atsakyti

Tai ka,valgot visos?ne?o as valgau,kazkaip siandien vis kazka kramsnoju,mintya kazkokios pesimistines,tikiuos ryt bus geriau,nes jei ryt taip valgysiu kaip siandien tai bus sakes kita penktadieni :D

Atsakyti

Mano diena užskaityta 100%, ką tik po vakarienės  :rolleyes:   nu tai pilnai savaitė atlaikyta, nereikės iškrovos pirmadienį  :D  :angel_not: 

Atsakyti
01.06-01.13 Savaitės rezultatai:
b0b9299ce1cce380253635f0586ff70a975.PNG
lines-flowers-and-nature-545201.gif

Šaunuolės:
:first: Frolka25
:second: jolitamaria
:third: bevale

Pasistengti turi:
:nono: nuosta

a6056b1ed690b2143005e1e8c51e16b8629.png
Atsakyti

Ačiū už  lentelę  :4u:  nu matysim ką papokštaus kūnas dar per savaitę  :D  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas!  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas🎈 varysim šiandien pas uošvienę, tai apsiėdimas didelis nenusimato, mažai ten kada vaišina 😀 bet tai tik į gera  :bigsmile:  

Atsakyti

Na ka,savaitgalis pravalgytas visas,bus ka veikt nuo ryt  :oh: 

Atsakyti

Aš pricheatinau irgi  :D  ir dar gal ką suvalgysiu, bent tiek, kad prisiverčiau ir vandens dienos normą sugert, tai didžiuojuos, nes šiaip kai ĖDU, tai gert pamirštu  :D 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti