Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Oi pamirsau ! 88,1 Man per viena programele siulo 1900 - per kita 1560 ckal Tai kazkur per viduri plaukioju. Na svarbiausia krenta po biski er viena programa 

Svarbu krenta!kad ir po biski,bet krenta!

Atsakyti

Aš buvau biškį po pardas pasikelt nuotaikai, nusipirkau batus su kablu, šimtą metų tokių neturėjus/nenešiojus 😀 mamai kai pasakiau, sako kaip tu čia sugalvojai 😂

Parsisiunčiau ir aš apps'ą vendeniui gert, kad primintų ir žinočiau kiek išgeriu :rolleyes:  laikausi toliau... dar šiandien kažkada sportą įterpt reikia, bet lėksiu dar su drauge kavos, jei šiand nebus kada, tai ryt atsportuosiu  :B 

Atsakyti

Aš buvau biškį po pardas pasikelt nuotaikai, nusipirkau batus su kablu, šimtą metų tokių neturėjus/nenešiojus 😀 mamai kai pasakiau, sako kaip tu čia sugalvojai 😂 Parsisiunčiau ir aš apps'ą vendeniui gert, kad primintų ir žinočiau kiek išgeriu :rolleyes:  laikausi toliau... dar šiandien kažkada sportą įterpt reikia, bet lėksiu dar su drauge kavos, jei šiand nebus kada, tai ryt atsportuosiu  :B 

Tikrai kaip cia sugalvojai?as kablu neturiu ir niekad neturejau,mano abi kojos kaires,as ir su ploksciapadziais krypteliu koja,tai kablus uzsidejus pirmu ejimu issisukciau abi kojas :D :D 

Atsakyti

Tikrai kaip cia sugalvojai?as kablu neturiu ir niekad neturejau,mano abi kojos kaires,as ir su ploksciapadziais krypteliu koja,tai kablus uzsidejus pirmu ejimu issisukciau abi kojas :D :D

Jie tokie grubūs kablai, nepagriūsiu :)) aš jaunystėj be kablų kaip be kojų buvau vienu tarpu, paskui susilaužiau koją ir nustojau nešiot, nes labai pėdą skauda po sugijimo (padikaulis lūžęs buvo), bet va nusipirkau dabar tokius branavykus puskablius pasibandyt  :bigsmile:  retkarčiais bent užsidėt... jei vėl lauž, mamai atiduosiu :)

Atsakyti

Jie tokie grubūs kablai, nepagriūsiu :)) aš jaunystėj be kablų kaip be kojų buvau vienu tarpu, paskui susilaužiau koją ir nustojau nešiot, nes labai pėdą skauda po sugijimo (padikaulis lūžęs buvo), bet va nusipirkau dabar tokius branavykus puskablius pasibandyt  :bigsmile:  retkarčiais bent užsidėt... jei vėl lauž, mamai atiduosiu :)

As tai zinai pries kazka pirkdama vis pagalvoju ar galesiu uzsidet su vaikais eidama,kadangi visad skaityk su vaikais kazkur einu :D tai va taip ir nuplauke megoj uzmatyta sviesi kremine baikerio striukyte,tokia miela pavasariska,bet kai pagalvojau kad vaika tai nesk tai valgys ir nuklepcuos,ir atkrito iskart :D 

Atsakyti

Sveikos, prisistatau ir as su 98,8, sh, bet svarbu zemyn. Taip valgyt siandien norisi, rankos i ledus ir saldainius pacios tiesiasi atrodo :frusty: 

Atsakyti

As tai zinai pries kazka pirkdama vis pagalvoju ar galesiu uzsidet su vaikais eidama,kadangi visad skaityk su vaikais kazkur einu :D tai va taip ir nuplauke megoj uzmatyta sviesi kremine baikerio striukyte,tokia miela pavasariska,bet kai pagalvojau kad vaika tai nesk tai valgys ir nuklepcuos,ir atkrito iskart :D 

Aš ir pagalvoju, bet batus tai tikrai užsidėt galėsiu, nes jie tokie prie džinsų, einami labai  :) aišku ne kokiem ilgiem pasivaikščiojimams, bet kai varom į kiną ar pavalgyt tai būsiu pasitempus. Nusibodo vien uggai ir sportbačiai ar lygiapadžiai :)) noriu ne tik motinėlė būt, bet ir moteris vėl 😀

Atsakyti

Kablu as ir nenesioju, bet pas mane tiesiog tam per didelis svoris, iskart kojas skaudet pradeda. Jei sverciau normaliai, tai tikrai prie progos  uzsideciau

Atsakyti

O dėl rūbų, tai taaaaaip, su vaikais tikrai baltų kokių kelnių ar striukės nesidėčiau 😅

Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

As berods su pliusu pareinu. 98,4 kg. unsure.gif Si savaite buvo siaip sau. Mmm buvo, dar ir dabar issiputus jauciuosi. Sportuot sunkiai sekesi, iskritus is rezimo visai.
Frolka, nu tu saunuole! Varai kaip reikiant! 4u.gif
Nuosta, labai sauniai cia sugalvojai su savo mityba. Tikiu, kad pasirinkai labai net teisinga kelia. mirksiukas.gif
Ai, Frolkut, gal nori perimt vel lentute? As is taves peremiau del nestuke.gif , o as ziuriu paskutiniu metu vis veluoju ikelt. ax.gif Ir su nauja versija nelabai draugauju... rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikutes. 4u.gif

As berods su pliusu pareinu. 98,4 kg. unsure.gifSi savaite buvo siaip sau. Mmm buvo, dar ir dabar issiputus jauciuosi. Sportuot sunkiai sekesi, iskritus is rezimo visai.
Frolka, nu tu saunuole! Varai kaip reikiant! 4u.gif
Nuosta, labai sauniai cia sugalvojai su savo mityba. Tikiu, kad pasirinkai labai net teisinga kelia. mirksiukas.gif
Ai, Frolkut, gal nori perimt vel lentute? As is taves peremiau del nestuke.gif, o as ziuriu paskutiniu metu vis veluoju ikelt. ax.gifIr su nauja versija nelabai draugauju... rolleyes.gif

Dekui uz pagyras :) vat dabar galvoju,as prie kompo nesedziu,visad per telefona,idomu ar per telefona galeciau tvarkyt ta lentute ir ikelinet ar ne,ir galvoju gal yra kazkokia talpykle nete kir imetus lentele galetume kiekviena uzsipildyt irasydama savo svori...zodziu as pasiskaitinesiu kaip kas per savaitgali ir tau pasakysiu :) ir tiesa lentele ikelciau tik sestadieni jau :D

Atsakyti

O tai kiek musu prisiduodanciu belike?6 kokios?  :hmm: 

Atsakyti