Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Man dar užkandis ir vakarienė! Oij bus man juoko raudonuot rytoj su savo sveika mityba 😅

Atsakyti

Man dar užkandis ir vakarienė! Oij bus man juoko raudonuot rytoj su savo sveika mityba 😅

O as galvoju,kad bus minusas pas tave ir gal net normalus toks :D nu paziuresim kaip ten ta sveika mityba veikia :D

Atsakyti

Niu ši savaitė (nuo pirmadienio) atlaikyta pagal planą, sąžainingai su dviem sportais, tai hus matyt. Jei ne ryt, tai tikiuosi kitą penktadienį rezultato, įsibėgės gal ta apykaita 😂 nežinau kiek laiko tai užtrunka... gerų skaičiukų ryt, tikiuosi prisiduos čia daugiau, nei kad yra aktyviai bendraujančių  :D  :mirksiukas:  :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  pas mane 75.7 :4u: 

Atsakyti

Labas rytas,

Stai ir as , nors nedaznai uzeinu,bet laikausi ;) 

Atsisiunciau programele Monitor your weight - tai labai padeda kontroliuot save.

Istikruju prisisiunciau ju ir daugiau ;) - viena siulo vis isgerti , kita stebi ka valgau , trecia fiksuoja ir grafikus braizo - viena idealu , kita - realu.

Frolka, tavo svoris dabar man siektina svajone ir tikslas. Kaip jautiesi ? Dar nesiruosi sustoti ?

Kaip ir minejai del pardavimu - dabar tvarkom popierizmus ir tu reikalu tiek daug , galo vis ner.

Visoms gero ,bet ne per sotaus savaitgalio !

As ypac antroje dienos puseje save laikauo,o iki 12 tai leidziu sau ir koki sureli ar kita skanesta.

Vakar vakare su visa seima pyrago atsisakiau, uztat dabar pusryciauju skaniai ir rami ,kad skaiciukams nepakenksiu.

Atsakyti

Labas rytas,

Stai ir as , nors nedaznai uzeinu,bet laikausi ;) 

Atsisiunciau programele Monitor your weight - tai labai padeda kontroliuot save.

Istikruju prisisiunciau ju ir daugiau ;) - viena siulo vis isgerti , kita stebi ka valgau , trecia fiksuoja ir grafikus braizo - viena idealu , kita - realu.

Frolka, tavo svoris dabar man siektina svajone ir tikslas. Kaip jautiesi ? Dar nesiruosi sustoti ?

Kaip ir minejai del pardavimu - dabar tvarkom popierizmus ir tu reikalu tiek daug , galo vis ner.

Visoms gero ,bet ne per sotaus savaitgalio !

As ypac antroje dienos puseje save laikauo,o iki 12 tai leidziu sau ir koki sureli ar kita skanesta.

Vakar vakare su visa seima pyrago atsisakiau, uztat dabar pusryciauju skaniai ir rami ,kad skaiciukams nepakenksiu.

A tai kiek sveri siandien? :)

Zinok jau kaip ir galeciau sustoti,bet kadangi noriu kudesniu lesku,tai vis siekiu tu 70 uzsibreztu :) o savijauta gera,jauciuos gerai uzsidejus rubus,o be ju jau kita sneka ....:)

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  niuuu va ir sveika mityba parėjo :D   82.6 kg šįryt, še man, kaip skuduru per veidą  :oh:  nors ir jaučiau, kad pliusas bus, bet vistiek sunervavo, ech. Bet tai man tik parodė koks mano vargšas kūnas, nesusitvarko su tom 1500kcal į dieną, niu nenuleisiu rankų ir nepusliu prie senų įpročių, gal užsikurs varikliukas  :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  niuuu va ir sveika mityba parėjo :D   82.6 kg šįryt, še man, kaip skuduru per veidą  :oh:  nors ir jaučiau, kad pliusas bus, bet vistiek sunervavo, ech. Bet tai man tik parodė koks mano vargšas kūnas, nesusitvarko su tom 1500kcal į dieną, niu nenuleisiu rankų ir nepusliu prie senų įpročių, gal užsikurs varikliukas  :bigsmile:

Tai gal tu mesdama svori llabai nusimazindavai kcal?as manau kad kai isivaziuos organizmas svoris gerai kris su tais 1500kcal,dabar matyt jis dar neusprato kas ivyko :) o tiesa iskrova darysi ?

Atsakyti

Tai gal tu mesdama svori llabai nusimazindavai kcal?as manau kad kai isivaziuos organizmas svoris gerai kris su tais 1500kcal,dabar matyt jis dar neusprato kas ivyko :) o tiesa iskrova darysi ?

Žinok neskaičiavau kiek kalorijų suvartodavau, stengiuos, aišku, kuo mažiau,  bet palyginus pagal šitą meniu, tai matau, kad žiauriai nusimažinus buvau :unsure:  :oh:  tai ir nesistebiu, kad svoris šoktelėjo+stengiuos tuos 2.7l vandens išpliūrint, man ir labai daug :bigsmile:  iškrovos nedarysiu, jei tik ištempsiu su ta viena cheat day, jei gausis dvi ar daugiau, tai iškrovausiu :lol: 

Atsakyti

Vyras mane irgi ramino, kad kūnas nesusigaudo kas daros ir laiko, nes vėl bijo pusbadžio. Tikiuos ilgai nebijos  :D  

Atsakyti

Oi pamirsau !

88,1

Man per viena programele siulo 1900 - per kita 1560 ckal

Tai kazkur per viduri plaukioju. Na svarbiausia krenta po biski

A tai kiek sveri siandien? :)

Zinok jau kaip ir galeciau sustoti,bet kadangi noriu kudesniu lesku,tai vis siekiu tu 70 uzsibreztu :) o savijauta gera,jauciuos gerai uzsidejus rubus,o be ju jau kita sneka .... :)

er viena programa 

Atsakyti

Vyras mane irgi ramino, kad kūnas nesusigaudo kas daros ir laiko, nes vėl bijo pusbadžio. Tikiuos ilgai nebijos  :D

Pamatysi kita savaite kris tie kg,kaip sakoma rome wasnt build in a day ;) 

Zodziu mano pietus siandien labai nekudiniski -kugelis :D is galvos ismest negalejau ir va seile varvinu kol kepa,nes kvepia pasakiskai :D 

Atsakyti