69.90....pakanka vienos dienos, kad viska sugadintum as nebezinau ka daryt, kaip susiimt?
Sveikos, svorio fronte nieko naujo - 75,5. bet galiu ir pasigirti, atlikau kūno masės analizę specialiomis svarstyklėmis ir paliko aišku, iš kur mano svoris. Rezultate - pas mane per daug kaulų ir raumenų. Raumenų masė procentais beveik dvigubai didesnė negu norma moteriai, kaulų taip pat. Riebalų normų norma. Svarstyklės nemato mano pilvo pagal metabolinį amžių esu 15 metų jaunesnė. Turiu keleto metų tuos parametrus, tai kažkodėl riebalų vis mažėja, o didėja raumenys ir kaulai. Gal dar augu beveik vidurio amžiaus su laukusi
QUOTE(Mulka70 @ 2018 11 16, 08:28)
Sveikos, svorio fronte nieko naujo - 75,5. bet galiu ir pasigirti, atlikau kūno masės analizę specialiomis svarstyklėmis ir paliko aišku, iš kur mano svoris. Rezultate - pas mane per daug kaulų ir raumenų. Raumenų masė procentais beveik dvigubai didesnė negu norma moteriai, kaulų taip pat. Riebalų normų norma. Svarstyklės nemato mano pilvo pagal metabolinį amžių esu 15 metų jaunesnė. Turiu keleto metų tuos parametrus, tai kažkodėl riebalų vis mažėja, o didėja raumenys ir kaulai. Gal dar augu beveik vidurio amžiaus su laukusi
Labas rytas. Vau, puikūs rezultatai
O dėl pilvo, girdėjau ir skaičiau ne vieną nuomonę, kad norint turėti plokščią pilvą, rytais tuščiu skrandžiu reikia išgerti puslitrį vandens ir tik luktelėjus pusryčiauti. Gal dėl to, na ir dėl mitybos režimo aišku, mano pilvas labai ženkliai sumažėjo, viršutinio gelbėjimosi rato nebeliko visiškai, yra tik nedidukas žemiau bambos, bet čia ir cezaris kaltas manau. Nes man po gimdymų pilvas gražiai natūraliai susitraukė, o po cezario liko šiek tiek deja...
Mano svoris tas pats - 88,5. Savaitgalis audringas nusimato, tai tikrai nekris ir kitą savaitę
Laba ryta.as nesisveriau,nors laikiausi visa savaite gerai,bet vakar uzgrybavau
Mulka,tu gi sportuojanti,nenuostabu kad pas tave raumenu daugiau ;) bet tada sakyciau belike susitvarkyti tik mityba jei nori svori ne palaikyti o numesti kazkiek.
Taip tylu cia buna visa savaite,keista net
Mulka,tu gi sportuojanti,nenuostabu kad pas tave raumenu daugiau ;) bet tada sakyciau belike susitvarkyti tik mityba jei nori svori ne palaikyti o numesti kazkiek.
Taip tylu cia buna visa savaite,keista net
Laba ryta,75,6.
Labas, 88,6 - nieko gero, nieko gero Reik kažkaip susiimt
QUOTE(Mulka70 @ 2018 11 23, 07:34)
Labas rytas, ech, tos nelemtos nuolaidos saldainiams Vilnius net 50 proc. Jos mane žudo. Tiesa, vakar buvo tikriausiai pirma diena per mėnesį be saldumynų ir vakarinio prisiėdimo. Kažkaip 75 kg.
Net balsu nusijuokiau įsijungusi seną gerą temą
Sveikos, damos,
buvau nutrūkusi........reikėtų sugrizti, tik nezinau, ar rasiu valios...
Na bent jau pradedu vel prisiduoti - 74,5 kg. ryte buvo
Oi, kokia tyla pas mus, tikriausiai visos bemesdamos svorį jau baigiame priartėti prie 100. Net lentelės nebėra, nes visa raudonuotų . Na, mobilizuojamės merginos, juk reikia sublogti iki Kalėdų, kad galėtume vėl pavalgyti per šventes. Sunku, kuo labiau stengiuosi, arba tik man taip atrodo, tuo tas svoris didėja, niekšas.
Laba ryta,pamirsau lentele ana savaite ikelt siryt 74,3
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2018 11 27, 08:35)
Oi, kokia tyla pas mus, tikriausiai visos bemesdamos svorį jau baigiame priartėti prie 100. Net lentelės nebėra, nes visa raudonuotų . Na, mobilizuojamės merginos, juk reikia sublogti iki Kalėdų, kad galėtume vėl pavalgyti per šventes. Sunku, kuo labiau stengiuosi, arba tik man taip atrodo, tuo tas svoris didėja, niekšas.
Aha,pamirsau visai lentele bet ir prisiduodanciu gretos mazeja baisiai. As tai laikausi,nesinori varyt i virsu