Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(indroox @ 2018 09 28, 15:23)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="72216137" data-time="1538106762">
<div>
<p>Laba ryta,pas mane tie patys 75,5
Papildyta:

O kam gadini medziagu apykaita tokiais drastiskais budais? Jei taip nuliusti pasisverus ,siulyciau svertis tik prisidavimui. Kai uzedam naturalu kad svoris bus pakiles,gi ne is oro,grizus i vezias jis ir taip pakristu,kam dvi paras save alinti ir nieko nevalgyti? Pagal mane tokie dalykai tik ie veda prie kitu persiedimu</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>žinau, </p>
<p>Šiandien ir persiėdžiau  </p>
<p> </p>
<p>manau esu emocinė valgytoja... KĄĄĄĄĄĄ DARYYYYT??????????</p>

Tai visos mes daugiau maziau emocines valgytojos,cia jau reikia dirbti su savimi,ieskoti kur nukreipti mintis kitur o ne i maista...na matai,kad sau nepadedi su tokiais nevalgymo periodais,geriau jau tegu krenta is leto bet uztikrintai svoris,nei kad dabar nukrenta per nevalgyma ir seka uzedimai.
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

Lietaus daina irgi raudonuoja,bet pamirsau pazymet smile.gif
Atsakyti
Ai ai ai, gėda man gėda, viena raudonuoju, niekas kompanijos nepalaiko. Reikia daryt išvadas ir mažiau ėsti.
Atsakyti
Auuuu? Tai ka,valgot?
Atsakyti
aišku, kad valgom- Kalėdos artėja, reikia treniruoti skrandžius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 10 03, 10:48)
Auuuu? Tai ka,valgot?

Aš savaitgalį švenčiau, tai nuo pirmadienio grįžau prie įprastos mitybos, kad nukratyčiau pliusą biggrin.gif Mesdama svorį jau įpratau vakare neprisivalgyti, net blogai jaučiuosi kai einu miegot ne tuščiu skrandžiu rolleyes.gif
Atsakyti

Aš savaitgalį švenčiau, tai nuo pirmadienio grįžau prie įprastos mitybos, kad nukratyčiau pliusą biggrin.gifMesdama svorį jau įpratau vakare neprisivalgyti, net blogai jaučiuosi kai einu miegot ne tuščiu skrandžiu rolleyes.gif

Man irgi taip būna :D

Atsakyti
Labas rytas,pas mane 74,4.
Atsakyti
74,7. Nežinau, reiks koduotis, niekaip negaliu neėsti saldumynų.
Atsakyti

Labas rytas. 81.7 siryt. :4u:​ 

Atsakyti
112.7 kg 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, 89,5 šiandien. Nedidelis, bet minusas smile.gif
Ech, su saldumynais, o konkrečiai pyragais man irgi pravalas. Vakar kepiau obuolių pyragą, nu tai kaip nevalgysi - dar ir šiandien valgau... Nors saldainiais ir kepiniais iš parduotuvės jau seniai nesusigundau, net jokio noro nėra.
Atsakyti

68,95 eina nx

:(

Atsakyti