QUOTE(indroox @ 2018 09 28, 15:23)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="72216137" data-time="1538106762">
<div>
<p>Laba ryta,pas mane tie patys 75,5
Papildyta:
O kam gadini medziagu apykaita tokiais drastiskais budais? Jei taip nuliusti pasisverus ,siulyciau svertis tik prisidavimui. Kai uzedam naturalu kad svoris bus pakiles,gi ne is oro,grizus i vezias jis ir taip pakristu,kam dvi paras save alinti ir nieko nevalgyti? Pagal mane tokie dalykai tik ie veda prie kitu persiedimu</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>žinau, </p>
<p>Šiandien ir persiėdžiau </p>
<p> </p>
<p>manau esu emocinė valgytoja... KĄĄĄĄĄĄ DARYYYYT??????????</p>
<div>
<p>Laba ryta,pas mane tie patys 75,5
Papildyta:
O kam gadini medziagu apykaita tokiais drastiskais budais? Jei taip nuliusti pasisverus ,siulyciau svertis tik prisidavimui. Kai uzedam naturalu kad svoris bus pakiles,gi ne is oro,grizus i vezias jis ir taip pakristu,kam dvi paras save alinti ir nieko nevalgyti? Pagal mane tokie dalykai tik ie veda prie kitu persiedimu</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>žinau, </p>
<p>Šiandien ir persiėdžiau </p>
<p> </p>
<p>manau esu emocinė valgytoja... KĄĄĄĄĄĄ DARYYYYT??????????</p>
Tai visos mes daugiau maziau emocines valgytojos,cia jau reikia dirbti su savimi,ieskoti kur nukreipti mintis kitur o ne i maista...na matai,kad sau nepadedi su tokiais nevalgymo periodais,geriau jau tegu krenta is leto bet uztikrintai svoris,nei kad dabar nukrenta per nevalgyma ir seka uzedimai.
Papildyta:
Lietaus daina irgi raudonuoja,bet pamirsau pazymet