Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(faneses @ 2018 09 27, 09:58)
<p>Sveikos! ziuriu pastaruoju metu cia taip tylu smile.gif kokiu rezultatu tikites rytoj? as siomis dienomis daug streso apturejau,dar bacila kazkokia uzpuole,tai manau bus minuso ryt,nes labai mazai jau valgosi :/</p>

As tai grybauju,tai zinau kad bus pliusas smile.gif deliojos mintis galvoj ir planuoju grizima i doros kelia smile.gif sveikatos!
Atsakyti
Gerai, kas neturi apetito, aš per tokį šalti valgau nesustodama, visą savaitę nelipau ant svarstyklių, bus baisu rytoj. Nu bet nuo pirmadienio tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, siand mano svoris 68,95 bet del to, kad savaitgali buvo persivalgymas tada pasisveriau ir Vos ne I asaras todel pirmad antrad visai nieko nevalgaiu, po tu dvieju dienu buvo net 67,95.... Nzn laukia svg bijau.... 

Atsakyti
Laba ryta,pas mane tie patys 75,5
Papildyta:
QUOTE(indroox @ 2018 09 28, 06:15)
<p>Labas rytas, siand mano svoris 68,95 bet del to, kad savaitgali buvo persivalgymas tada pasisveriau ir Vos ne I asaras todel pirmad antrad visai nieko nevalgaiu, po tu dvieju dienu buvo net 67,95.... Nzn laukia svg bijau.... </p>

O kam gadini medziagu apykaita tokiais drastiskais budais? Jei taip nuliusti pasisverus ,siulyciau svertis tik prisidavimui. Kai uzedam naturalu kad svoris bus pakiles,gi ne is oro,grizus i vezias jis ir taip pakristu,kam dvi paras save alinti ir nieko nevalgyti? Pagal mane tokie dalykai tik ie veda prie kitu persiedimu
Atsakyti
Labas rytas,
73, 1 kg.
Tiesiog mažiau valgau...
Atsakyti
Labas rytas, 74,9 . Tiesiog šalta man biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,siandien dar nepasisveriau,nes esu ne namie,tai jauciu pliuso bus,nes neplanuotas balius buvo :D ir dar vienas vakare siandien bus :D bet per pietus rasiu kur pasisverti! prisiduosiu :)

Atsakyti
vakar 113 kg, siandien 113.8 kg- zapadlo, nu biggrin.gif
Atsakyti

Na va,prisiduodu :/ 84.2,dar vakare balius.. ryt reikes su kefyru draugaut :D iskrova daryt :D

Atsakyti

Laba ryta,pas mane tie patys 75,5
Papildyta:
O kam gadini medziagu apykaita tokiais drastiskais budais? Jei taip nuliusti pasisverus ,siulyciau svertis tik prisidavimui. Kai uzedam naturalu kad svoris bus pakiles,gi ne is oro,grizus i vezias jis ir taip pakristu,kam dvi paras save alinti ir nieko nevalgyti? Pagal mane tokie dalykai tik ie veda prie kitu persiedimu

žinau, 

Šiandien ir persiėdžiau  

manau esu emocinė valgytoja... KĄĄĄĄĄĄ DARYYYYT??????????

Atsakyti
Sveikos, aš sveriu 89,9 kg. Šią savaitę kažko nesinori valgyt, bet sekmadienį draugės gimtadienis, tai bus visko, ech...
Atsakyti

O as dabar belenkaip apsivalgau :D baisu ant kiek valios nebera :( 

Atsakyti