As tai grybauju,tai zinau kad bus pliusas deliojos mintis galvoj ir planuoju grizima i doros kelia sveikatos!
As tai grybauju,tai zinau kad bus pliusas deliojos mintis galvoj ir planuoju grizima i doros kelia sveikatos!
Labas rytas, siand mano svoris 68,95 bet del to, kad savaitgali buvo persivalgymas tada pasisveriau ir Vos ne I asaras todel pirmad antrad visai nieko nevalgaiu, po tu dvieju dienu buvo net 67,95.... Nzn laukia svg bijau....
Papildyta:
O kam gadini medziagu apykaita tokiais drastiskais budais? Jei taip nuliusti pasisverus ,siulyciau svertis tik prisidavimui. Kai uzedam naturalu kad svoris bus pakiles,gi ne is oro,grizus i vezias jis ir taip pakristu,kam dvi paras save alinti ir nieko nevalgyti? Pagal mane tokie dalykai tik ie veda prie kitu persiedimu
73, 1 kg.
Tiesiog mažiau valgau...
Labas rytas,siandien dar nepasisveriau,nes esu ne namie,tai jauciu pliuso bus,nes neplanuotas balius buvo ir dar vienas vakare siandien bus bet per pietus rasiu kur pasisverti! prisiduosiu
Na va,prisiduodu :/ 84.2,dar vakare balius.. ryt reikes su kefyru draugaut iskrova daryt
Laba ryta,pas mane tie patys 75,5
Papildyta:
O kam gadini medziagu apykaita tokiais drastiskais budais? Jei taip nuliusti pasisverus ,siulyciau svertis tik prisidavimui. Kai uzedam naturalu kad svoris bus pakiles,gi ne is oro,grizus i vezias jis ir taip pakristu,kam dvi paras save alinti ir nieko nevalgyti? Pagal mane tokie dalykai tik ie veda prie kitu persiedimu
žinau,
Šiandien ir persiėdžiau
manau esu emocinė valgytoja... KĄĄĄĄĄĄ DARYYYYT??????????
O as dabar belenkaip apsivalgau baisu ant kiek valios nebera