Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Avis, sveika prisijungusi prie mūsų ar sugrįžusi... Oho, kiek pavyko numesti svorio bigsmile.gif Nerealiai, daug valios pastangų manau reikėjo. Pažįstu vieną moterį, panašiai numetusią svorio, tai masažų ir sporto pagalba tos skūros ženkliai sumažėjo, apie operaciją tikrai negalvoja. Gal ir tau pavyks kokios asmeninės trenerės pagalba, tiesa ji visa tai darė lieknėdama... Bet kokiu atveju Jūsų rezultatas vau bigsmile.gif 4u.gif
Mano svoris šiandien 91,4 kg. Vaizdas veidrodyje vis labiau man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, vos nepamiršau, tai įsisukau į darbus. Šiandien -74. Žiūriu, Jolančikė irgi šaunuolė, kilogramai sparčiai tirpsta.
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 09 21, 07:34)
Laba ryta,nesisveriau,mazasis vemia temp 38,tai is galvos visai isejo

Sveikatos!

Pas mane tie patys septynetai: 77,7
Atsakyti
tas rugsėjis įsuko į darbus, kad aną penktadienį net pamiršau, kosmose plaukiojau biggrin.gif

113.5 kg. Sukuos kaip bitė, bet svoris sukasi kartu su manimi, padla biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos! gal galiu ir aš prie jūsų prisijungti? labai trūklsta palaikymo. Vis šiomis dienomis nepavyksta atsilaikyti! nors motyvacijos daug yra :/ nemažai nukračiau,nebenoriu pasiduoti kai nedaug iki tikslo liko  :(  šiandien svoris buvo 84.9,tikslas 75 kg. Noriu pagaliau iš antsvorio zonos išeiti! ar priimsit? :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(faneses @ 2018 09 22, 21:15)
<p>Sveikos! gal galiu ir aš prie jūsų prisijungti? labai trūklsta palaikymo. Vis šiomis dienomis nepavyksta atsilaikyti! nors motyvacijos daug yra :/ nemažai nukračiau,nebenoriu pasiduoti kai nedaug iki tikslo liko  verysad.gif  šiandien svoris buvo 84.9,tikslas 75 kg. Noriu pagaliau iš antsvorio zonos išeiti! ar priimsit? bigsmile.gif </p>

ZInoma junkis smile.gif kiek jau nukratei? Kokia taktika naudojai? Mes penktadieniais surasom savo svorius ir frolka padaro lentele, tai lentelei parasyk dar savo ugi smile.gif
Atsakyti

Aš Jūsų temą šią jau seniai skaitinėju,suteikiat man motyvacijos! Ūgis 180 cm :) o vasara svėriau 103,tai nukračiau 18.1 kg jau viso :) daug taktikų bandžiau ir dietų ir kalorijų skaičiavimo ir protarpinio badavimo :D dabar bandau vadovautis sveika mityba,racione nebėra miltinių patiekalų,aliejaus,riebalų,sintetinių pagardų ir pan :) ir iš įpročio kalorijas paskaičiuoju,bet svoris dabar jau sunkiai judėti pradėjo :) nors nesakau,kartais būna dienų kai prisikemšu visko :D bet po to vėl grįštu į kelia :)) dar kartais iškrovos dienas darau ar pasilaikau protarpinio badavimo :)

Atsakyti
<p>Sveikos! gal galiu ir aš prie jūsų prisijungti? labai trūklsta palaikymo. Vis šiomis dienomis nepavyksta atsilaikyti! nors motyvacijos daug yra :/ nemažai nukračiau,nebenoriu pasiduoti kai nedaug iki tikslo liko  verysad.gif  šiandien svoris buvo 84.9,tikslas 75 kg. Noriu pagaliau iš antsvorio zonos išeiti! ar priimsit? bigsmile.gif </p>

Sveika prisijungus!
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 09 21, 11:22)
Sveikos, vos nepamiršau, tai įsisukau į darbus. Šiandien -74. Žiūriu, Jolančikė irgi šaunuolė, kilogramai sparčiai tirpsta.

Stengiuosi. Kai pagalvoju, kaip pasikeitė gyvenimas numetus svorio, tai dar labiau motyvuoja. Ir nesikankinu visai biggrin.gif

Sveika prisijungusi. Oho kaip greit kilus numetei jei kalbi apie šią vasarą. Aš numečiau kiek mažiau, bet lieknėju nuo balandžio pabaigos. rolleyes.gif
Atsakyti

Gana greit,bet dabar jau sunku numesti darosi,bet stengiuosi :) pirma karta taip rimtai susiemiau,tikiuosi ir paskutini :D

Atsakyti

Sveikos! ziuriu pastaruoju metu cia taip tylu :) kokiu rezultatu tikites rytoj? as siomis dienomis daug streso apturejau,dar bacila kazkokia uzpuole,tai manau bus minuso ryt,nes labai mazai jau valgosi :/

Atsakyti