Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas,

pasisversiuvakare, nes siand miegojau pas tėvus, o ten svarstyklės ne elektrinės ir -2 kg mažiau rodo  :D  :blink: 

Atsakyti
Sveikos, aš sveriu 92,00 šiandien. Pagaliau vėl pajudėjo yahoo.gif Saldumynais stengiuosi nepiktnaudžiauti, šiek tiek sau leidžiu, bet ir nebesinori kažkodėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 09 14, 06:41)
Dar metus ilsesites namie? smile.gif mano mazius tai susirgo,pasveiks bus matyt kaip bus su tuo darzu.

Dar nezinau, ar visus metus, bet bent iki Kaledu dirbsiu puse etato ir palikinesiu dukryte mamai (mano mama dirba iki pietu)

Siandien 77,7 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus Mėlyna: 14 rugsėjo 2018 - 11:47

Taigi pas mano svoris siand 69,30

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Laba,

ginekologė išrašė kontraceptikus, ar kuri naudojate, man dar didesne baimė del svorio.... Ar cia tik mitas, kad nuo ju galima priaugti?

Atsakyti
QUOTE(indroox @ 2018 09 17, 10:30)
<p>Laba,</p><p></p><p>ginekologė išrašė kontraceptikus, ar kuri naudojate, man dar didesne baimė del svorio.... Ar cia tik mitas, kad nuo ju galima priaugti?</p>

Gėriau kontraceptikus keletą metų, jokių problemų dėl svorio nebuvo. Tiesiog jokie vaistai svorio neaugina, jie gali auginti nebent apetitą, kurio mes nesugebame kontroliuoti. Naujos kartos kontraceptikai tikrai neturi tokių šalutinių poveikių kaip svorio auginimas. Mane nuo vienų žiauriai pikino, skaudėjo visus virškinimo organus, tai gydytoja pakeitė kitais ir viskas tiko.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ilgai galvojau, rašyt ar nerašyt, pažįstamų forume nemažai... Bet parašysiu. Trūksta kartais palaikymo ir supratimo.
Didžiausias (bent jau svarstyklių užfiksuotas) mano svoris buvo 136,5 smile.gif
Dabar 83 kg. Norėčiau dar kokių -15kg, bet paskutiniai metai - visiškai jojo efektas biggrin.gif Dvi savaitės bado, ir viena-dvi rijimo. Galiu per savaitę be jokių bėdų priaugt kokius penkis kg, ir per savaitę tuos pačius vėl numest. Žinau, kad blogai smile.gif Bandau išeit iš užburto rato, žiūrėsim.. PMS labai baisūs pasidarė, matyt, hormonai siautėja, tai nueinu iki agresijos, gilios depresijos ir žvėriško apetito.
Jei ne tie šokinėjimai, per paskutinius metus būčiau senai pasiekus tokį svorį, kokio noriu smile.gif Na, bet visumoj -50kg su viršum nuo to baisaus skaičiaus jau irgi neblogai.. Nors viduj vis dar jausmas tas pats, kas, kad vaizdas nebe toks...
Ką su palaidom skūrom reiks veikt, baisu ir pagalvot... Reik į taupyklę eurus mest pradėt, turbūt...

Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2018 09 17, 22:41)
Sveikos smile.gif Ilgai galvojau, rašyt ar nerašyt, pažįstamų forume nemažai... Bet parašysiu. Trūksta kartais palaikymo ir supratimo.
Didžiausias (bent jau svarstyklių užfiksuotas) mano svoris buvo 136,5 smile.gif
Dabar 83 kg. Norėčiau dar kokių -15kg, bet paskutiniai metai - visiškai jojo efektas biggrin.gif Dvi savaitės bado, ir viena-dvi rijimo. Galiu per savaitę be jokių bėdų priaugt kokius penkis kg, ir per savaitę tuos pačius vėl numest. Žinau, kad blogai smile.gif Bandau išeit iš užburto rato, žiūrėsim.. PMS labai baisūs pasidarė, matyt, hormonai siautėja, tai nueinu iki agresijos, gilios depresijos ir žvėriško apetito.
Jei ne tie šokinėjimai, per paskutinius metus būčiau senai pasiekus tokį svorį, kokio noriu smile.gif Na, bet visumoj -50kg su viršum nuo to baisaus skaičiaus jau irgi neblogai.. Nors viduj vis dar jausmas tas pats, kas, kad vaizdas nebe toks...
Ką su palaidom skūrom reiks veikt, baisu ir pagalvot... Reik į taupyklę eurus mest pradėt, turbūt...

Saunuole! Is nicko pamenu kad kazkada buvai siam forume smile.gif oi,mes visos bunam pastringam tam mirties taske kur tik pirmyn atgal stumdomes smile.gif na,oda tai vis vien kazkieks kabos,gi ne kg ar du numetei,o cielus 50 smile.gif gal kontrastiniai dusai,pilingai,masazai kazkiek pagelbetu,pagert kolageno dar.
Atsakyti
Avis, didžiulis sveikinimas ir palaikymas numetus tiek svorio. Mano manymu, mūsų visų problema sublogus, tai toks mąstymas - dabar aš sublogau, o paskui vėl galėsiu viską valgyti ir viskas bus gerai. ne, nebus, jeigu turi tokį polinkį, tai vadinasi turi save riboti ir kontroliuoti visą gyvenimą, kitaip vėl viskas sugrįš. Suprantu, kaip sunku save kontroliuoti, kai atrodo pasiekta jau tiek daug. Laikykis, o dėl odos pertekliaus, jei jauna esi, gal kažkaip galima ir be chirurginės intervencijos. kaip minėjo Frolka25, masažai, dušai, gal koks sportas, bodyfleksas ar pan.
Atsakyti

Labas rytas, labai dziugu, kad jums taip pavyko tiek daug kg numesti. As tikrai didziuojuisi jumis ir visomis esanciomis same forum zaviuosi...

Aciu uz atsakyma.

Na o dabar siand ryte mano svoris 69,05

Atsakyti
Laba ryta,nesisveriau,mazasis vemia temp 38,tai is galvos visai isejo
Atsakyti