O gal galėčiau ir aš prisidėti prie jūsų? nerandu kitokio aktyvauf forumo, kuriame va taip reguliariai prisiduotų ir palaikytų viena kitą
Tik jei priimat, patikslinkite kada reikia surašyti savo duomenis? Pirmadieniais
Tik jei priimat, patikslinkite kada reikia surašyti savo duomenis? Pirmadieniais
</p>
Laba,junkis ;) prisiduodam penktadieniais koks ugis,pradinis svoris ir tikslas tavo?
Jeeeeeeeee!!!!!
labai ačiū, esu jūsų įkvėpta ir tikiuosi nenuvilsiu žinau paslydimų buvo labai daug, daug žadėta pačiai sau, bet gal su bendramintėmis, spyriais į užpakalį ir palaikymu kažkas pavyks...
Ūgis - 160 cm
Dabartinis svoris - 69,50 kg
tarpinis tikslas - 65 kg
tobulas siektinas galutinis tikslas - 60 kg
Sveika atvykus Indrooox, sėkmės kovojant su savimi
Man kažkaip šią savaitę sunkia sekasi, jaučiuosi kaip koks skėrys, kuris ėda viską aplinkui ir pakeliui.
Ačiū
manau čia susiję su moterišku ciklu, reiktų padiskutuoti, kaip su tuo kovoti, nes prieš mm visada šaldytuvas šluote šluojamas.... gal turit savo gudrybių kaip per tas dieneles atsilaikyti?
Dėl tų dienų - jei per PMS ėdu ir išsipučiu, tai po to kažkaip tas svoris grįžta į vėžias tik prasidėjus mano dienoms, nes gal daugiau skysčiai kaupiasi, kurie išbėga. Bent jau man tai taip būna.
Dėl tų dienų - jei per PMS ėdu ir išsipučiu, tai po to kažkaip tas svoris grįžta į vėžias tik prasidėjus mano dienoms, nes gal daugiau skysčiai kaupiasi, kurie išbėga. Bent jau man tai taip būna.
Same here,nezinau kas vyksta,bet 0 noro susiimt,jauciuos kaip meska kuri nori prisivalgyt pries ziemos miega
Dar metus ilsesites namie? mano mazius tai susirgo,pasveiks bus matyt kaip bus su tuo darzu.
Laba ryta,pas mane plius 1kg