Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

kaip ir žadėjau- rudenį vėl susiėmiau biggrin.gif Psichologiškai turbūt paveikė kalendorinis ruduo biggrin.gif 113.8 kg.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

O gal galėčiau ir aš prisidėti prie jūsų? nerandu kitokio aktyvauf forumo, kuriame va taip reguliariai prisiduotų :) ir palaikytų viena kitą :)
Tik jei priimat, patikslinkite kada reikia surašyti savo duomenis? Pirmadieniais :) 

Atsakyti
QUOTE(indroox @ 2018 09 11, 09:56)
<p>O gal galėčiau ir aš prisidėti prie jūsų? nerandu kitokio aktyvauf forumo, kuriame va taip reguliariai prisiduotų smile.gif ir palaikytų viena kitą smile.gif
Tik jei priimat, patikslinkite kada reikia surašyti savo duomenis? Pirmadieniais smile.gif 
</p>

Laba,junkis ;) prisiduodam penktadieniais smile.gif koks ugis,pradinis svoris ir tikslas tavo?
Atsakyti

Jeeeeeeeee!!!!!
labai ačiū, esu jūsų įkvėpta ir tikiuosi nenuvilsiu  :4u: žinau paslydimų buvo labai daug, daug žadėta pačiai sau, bet gal su bendramintėmis, spyriais į užpakalį ir palaikymu kažkas pavyks...

Ūgis - 160 cm

Dabartinis svoris - 69,50 kg

tarpinis tikslas - 65 kg

tobulas siektinas galutinis tikslas - 60 kg

Atsakyti
Sveika atvykus Indrooox, sėkmės kovojant su savimi biggrin.gif
Man kažkaip šią savaitę sunkia sekasi, jaučiuosi kaip koks skėrys, kuris ėda viską aplinkui ir pakeliui.
Atsakyti

Sveika atvykus Indrooox, sėkmės kovojant su savimi biggrin.gif
Man kažkaip šią savaitę sunkia sekasi, jaučiuosi kaip koks skėrys, kuris ėda viską aplinkui ir pakeliui.

Ačiū :)

manau čia susiję su moterišku ciklu, reiktų padiskutuoti, kaip su tuo kovoti, nes prieš mm visada šaldytuvas šluote šluojamas.... :( gal turit savo gudrybių kaip per tas dieneles atsilaikyti?  :huh2:​ 

Atsakyti
Na, kad nesusiję, kažkaip nesugebu suimti savęs į rankas po vasaros atsipūtimo. Bandai susitaikyti su mintimi, kad viskas baigėsi - vasara, atostogos, tai liūdna pasidaro ir koks nors sausainis ar pyragėlis pats burnon ir įšoka.
Dėl tų dienų - jei per PMS ėdu ir išsipučiu, tai po to kažkaip tas svoris grįžta į vėžias tik prasidėjus mano dienoms, nes gal daugiau skysčiai kaupiasi, kurie išbėga. Bent jau man tai taip būna.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 09 12, 12:31)
Na, kad nesusiję, kažkaip nesugebu suimti savęs į rankas po vasaros atsipūtimo. Bandai susitaikyti su mintimi, kad viskas baigėsi - vasara, atostogos, tai liūdna pasidaro ir koks nors sausainis ar pyragėlis pats burnon ir įšoka.
Dėl tų dienų - jei per PMS ėdu ir išsipučiu, tai po to kažkaip tas svoris grįžta į vėžias tik prasidėjus mano dienoms, nes gal daugiau skysčiai kaupiasi, kurie išbėga. Bent jau man tai taip būna.

Same here,nezinau kas vyksta,bet 0 noro susiimt,jauciuos kaip meska kuri nori prisivalgyt pries ziemos miega biggrin.gif
Atsakyti
Mes metem darzeli, tai man ramiau pasidare ir kazkaip saldumynu poreikis sumazejo. Eilini karta isitikinas, kad stresas mano figuros priesas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 09 13, 14:13)
Mes metem darzeli, tai man ramiau pasidare ir kazkaip saldumynu poreikis sumazejo. Eilini karta isitikinas, kad stresas mano figuros priesas biggrin.gif

Dar metus ilsesites namie? smile.gif mano mazius tai susirgo,pasveiks bus matyt kaip bus su tuo darzu.

Laba ryta,pas mane plius 1kg smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, su džiaugsmu pranešu - 74,3. Labai susiimti nepavyko, bet ėmiausi seno gero būdo - jei neturiu valios prie stalo, tai už tai atidirbu sporto salėje. Ech, savaitgalis, vėl laukia vakarėlis, tortai ir kiti malonumai.
Atsakyti