Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(indroox @ 2018 09 04, 10:16)
<p>Labas merginos smile.gif</p><p>peržiūrėjau jūsų rezultatus ir esu sužavėta. kaip jums taip pavyko? Tiesiog skaičiuojate kalorijas ir viskas?</p><p>gal turite kokių patarimų? nes man tereikia numesti -8 -10 kg ir tai nesugebu....
Skaičiuoti kalorijas sudėtinga, kai visą dieną darbe sėdžiu.
</p><p>todėl nusprendžiau atsisakyti visai pusryčių mano dienos meniu atrodo maždaug taip:</p><p></p><p>9:30 - saldinta kava su pienu 4-6 datulės ar slyvos</p><p>11:30 - pietūs darbe būna įvairūs tikrai labai sotūs, priklauso nuo dienos meniu, bet tik vienas patiekalas be sriubos</p><p>14::00 - 4-6 datulės ar slyvos</p><p>16:00 - kava 4-6 datulės ar slyvos</p><p>17:30 - vakarienė įvairi, kartais prikertu iki samones netekimo, kartais pakanka salotų....</p><p></p><p>tai va,
</p><p> na kai viską surašiau tai matau jog per daug datulių ir kavos biggrin.gif reiktų keisti į kažką kitą....</p><p></p><p>ar galite pakomentuoti ką jūs keistumėt, gal patarimų turit....  4u.gif​ </p>

Sveika, neesu iš tų, kurios pasižymi gerais rezultatais, bet patarimas iš praktinės pusės - valgyk pusryčius pirmiausia, jeigu prisikerti pietus ir dar prisikerti vakarinenę, ir dar nesportuoji, tai sėdėdama darbe kalorijų tikrai nesudeginsi,datules patarčiau keisti šviežiais vaisiais, juk dabar pats sezonas ir valgyti jas dienos pirmoje pusėje, jeigu labai norisi. Visos mano draugės, kuriuos gan pilnų formų, nevalgo pusryčių ir visas kalorijas susirenka per vakarienę.
Atsakyti
Aš irgi už pusryčius. Laikausi tokio principo - pusryčiams angliavandeniai ir kava(košė, pilno grūdo duonos sumuštinis su avokadu ir pomidoru pvz.), pietums ir vakarienei - baltymai su daržovėmis, vaisiai užkandžiui ne vėliau kaip iki 15 val. Per dieną užkandis dukart. Tarp pusryčių ir pietų - vaisius, uogos arba keli riešutai, tarp pietų ir vakarienės - pasirinktinai virtas kiaušinis, pik nik pora sūrio lazdelių ar gabalėlis mocarelos su pomidorias ir baziliku. Vakarienė ne vėliau kaip septintą.
Atsakyti
Kiek as zinau, tai jei nesinori, galima pusryciu ir nevalgyti, bet pats blogiausias dalykas yra pusryciams privalgyti saldumynu. Vertes nera, o suzadina apetita..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus Mėlyna: 04 rugsėjo 2018 - 20:08
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 09 04, 21:07)
Kiek as zinau, tai jei nesinori, galima pusryciu ir nevalgyti, bet pats blogiausias dalykas yra pusryciams privalgyti saldumynu. Vertes nera, o suzadina apetita..

Apie saldumynus pusryčiams ir kalbos nėra jei nori sulieknėti biggrin.gif
Atsakyti
Tai geriausia saldumynai vakarienei, jeigu pusryčiams negalima biggrin.gif Šiaip jeigu labai norisi saldumynų, o manau, kad mums daugeliui jų norisi, tai geriau juos valgyti iš ryto, iki 12 val., nes yra didelė tikimybė, kad per dieną dar tas rytines kalorijas išdeginsi, pažiūrėkite į daugelio pietų šalių pusryčius, bent jau italų, prancūzų, ten visi pusryčiauja saldžiai, o sumuštinių niekas nekerta pusryčiams ar silkių kokių.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 09 05, 13:47)
Tai geriausia saldumynai vakarienei, jeigu pusryčiams negalima  biggrin.gif Šiaip jeigu labai norisi saldumynų, o manau, kad mums daugeliui jų norisi, tai geriau juos valgyti iš ryto, iki 12 val., nes yra didelė tikimybė, kad per dieną dar tas rytines kalorijas išdeginsi, pažiūrėkite į daugelio pietų šalių pusryčius, bent jau italų, prancūzų, ten visi pusryčiauja saldžiai, o sumuštinių niekas nekerta pusryčiams ar silkių kokių.

Na aš nesakiau kad vakarienei, saldumynai lieknėjančiam žmogui turi būti reta išimtis, o ne kasdienis pusryčių maistas. Aišku, kad angliavandenius antroj dienos pusėj geriau nevalgyti, o ir skanauti tik tada, kai tikrai labai norisi biggrin.gif Jei kasdien pusryčiausi miltais ir cukrumi, tikrai nesulieknėsi, gali pasilepinti savaitgaliais pavyzdžiui... rolleyes.gif Juk žmogus klausia kaip pasiekti rezultatų, mūsų patirtis skirtinga, bet siekiam vieno tikslo. Ar kuri numetė svorio rytais valgydama saldumynus ? Įdomu ir man, pasipasakokit kaip lieknėjat ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 05 rugsėjo 2018 - 14:30
As ir lieknedama saldumyna valgydavau priespieciams. Pusryciams normalus patiekalas - kose, kiausiniai ar varske dazniausiai, o po poros valandu budavo kavos pertraukele su pasiskaninimu smile.gif psichologiskai gerai veikdavo, kad jei kazko uzsinoredavau, tai nuspresdavau, kad ryt su kava ir suvalgysiu smile.gif

Net gaila, kad dabar taip nebeiseina smile.gif
Atsakyti
Pusryciai pas mane normalus-kose ar jogurtas su granola/musli.po keliu val as geriu kapucino ir kartu suvalgau saldaini,taip esu ipratus ir taip nekankinu saves kad oi man saldainiu negalima,ir jei pvz zinau kad susitiksiu su drauge vakare kavos,tai pvz maziau uzvalgau pietu ir galbut atsisakau vakarienes,bet suvalgau prie kavos ir pyrageli jei noriu. Viso lieknejimo esme yra ta ,kad reik ismokti valgyti,o ne ryti. O kaip jus ismoksit tai daryti,tai cia jau kiekvienai savo-viena kalorijas skaiciuos,kita iskrovas darys,trecia gal tiesiog susimazins lekste kurioje valgo smile.gif

Laba ryta,pas mane 74,5.
Atsakyti
Labas rytas,
na ir aš jau prisiduodu su atostogine gėda -
75 kg.
Bus ką veikti unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu ir aš, 74,8.
Atsakyti
Labas rytas, mano svoris šiandien 92,8 smile.gif
Anksčiau ir aš valgydavau po saldainį prie kavos priešpiečiams, dabar tiesiog nebenoriu, nors saldainių mėgstamų namie visada yra. O pyragų naminių ar kavinukėj prie kavos negaliu atsisakyt, tai leidžiu sau tokį malonumą, bet tai būna nedažnai. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane 78,8. Pradejau dukryte pratinti prie darzelio, tai kazkaip nesiseka rasti rezimo. Vakar grizau susinervinus, tai visa plyta sokolado suvalgiau verysad.gif
Atsakyti