QUOTE(indroox @ 2018 09 04, 10:16)
<p>Labas merginos </p><p>peržiūrėjau jūsų rezultatus ir esu sužavėta. kaip jums taip pavyko? Tiesiog skaičiuojate kalorijas ir viskas?</p><p>gal turite kokių patarimų? nes man tereikia numesti -8 -10 kg ir tai nesugebu....
Skaičiuoti kalorijas sudėtinga, kai visą dieną darbe sėdžiu.
</p><p>todėl nusprendžiau atsisakyti visai pusryčių mano dienos meniu atrodo maždaug taip:</p><p></p><p>9:30 - saldinta kava su pienu 4-6 datulės ar slyvos</p><p>11:30 - pietūs darbe būna įvairūs tikrai labai sotūs, priklauso nuo dienos meniu, bet tik vienas patiekalas be sriubos</p><p>14::00 - 4-6 datulės ar slyvos</p><p>16:00 - kava 4-6 datulės ar slyvos</p><p>17:30 - vakarienė įvairi, kartais prikertu iki samones netekimo, kartais pakanka salotų....</p><p></p><p>tai va,
</p><p> na kai viską surašiau tai matau jog per daug datulių ir kavos reiktų keisti į kažką kitą....</p><p></p><p>ar galite pakomentuoti ką jūs keistumėt, gal patarimų turit.... </p>
Skaičiuoti kalorijas sudėtinga, kai visą dieną darbe sėdžiu.
</p><p>todėl nusprendžiau atsisakyti visai pusryčių mano dienos meniu atrodo maždaug taip:</p><p></p><p>9:30 - saldinta kava su pienu 4-6 datulės ar slyvos</p><p>11:30 - pietūs darbe būna įvairūs tikrai labai sotūs, priklauso nuo dienos meniu, bet tik vienas patiekalas be sriubos</p><p>14::00 - 4-6 datulės ar slyvos</p><p>16:00 - kava 4-6 datulės ar slyvos</p><p>17:30 - vakarienė įvairi, kartais prikertu iki samones netekimo, kartais pakanka salotų....</p><p></p><p>tai va,
</p><p> na kai viską surašiau tai matau jog per daug datulių ir kavos reiktų keisti į kažką kitą....</p><p></p><p>ar galite pakomentuoti ką jūs keistumėt, gal patarimų turit.... </p>
Sveika, neesu iš tų, kurios pasižymi gerais rezultatais, bet patarimas iš praktinės pusės - valgyk pusryčius pirmiausia, jeigu prisikerti pietus ir dar prisikerti vakarinenę, ir dar nesportuoji, tai sėdėdama darbe kalorijų tikrai nesudeginsi,datules patarčiau keisti šviežiais vaisiais, juk dabar pats sezonas ir valgyti jas dienos pirmoje pusėje, jeigu labai norisi. Visos mano draugės, kuriuos gan pilnų formų, nevalgo pusryčių ir visas kalorijas susirenka per vakarienę.