Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Laba ryta,pas mane 75,7 smile.gif pliuso nuo liepos vid daug pavariau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš irgi su pliusu, šiandien 75,200. Dar nieko, galvojau, kad kokie šeši su puse bus. Baigiasi vasara, grįš drausmė ir tvarka, kitą kart net pasiilgstu tokio lengvo, paprasto ir sveiko maisto po atostogų keptų mėsų, vynų, saldumynų, sūrių ir pan.
Atsakyti
Labas rytas. 93,1 - aš su nediduku minusu biggrin.gif Stengiuosi labai neatsipalaiduoti, jei kažkuriomis dienomis leidžiu sau daugiau, paskui įjungiu režimą. Bet tokių palaidų dienų buvo nemažai rolleyes.gif
Atsakyti
Pamiršau prisiduoti....dar vasara galvoje buvo =;)
Atsakyti
nu ka, ir as prie chebros - oficialiai griztu biggrin.gif vasaros sezonas moraliai uzdaromas biggrin.gif
prisiduodu 115.2 kg, net nebepamenu, kiek buvo per paskutini prisidavima, bet itariu, kad pliusas bet kuriuo atveju.

Sunkiasvoriu, kaip matau, nebera seniai pas jus biggrin.gif

mokinuku mamoms- sveikinimai arba uzuojauta, kam kas aktualiau biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aš lengviausia, nes nesisvėrus smile.gif))

Su rugsėjo 1-ąją, mielosios 4u.gif
Atsakyti
Veluoju, bet prisiduosiu savo rugpjucio pliusa - 79 verysad.gif
O rugseji linkiu visoms minusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 09 01, 03:38)
Sunkiasvoriu, kaip matau, nebera seniai pas jus biggrin.gif

Yra, kaip gi ne. Aš vis dar sunkiasvorė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2018 09 01, 14:49)
Yra, kaip gi ne. Aš vis dar sunkiasvorė  biggrin.gif

sunkiasvoriai tai tie, kur 100 plius biggrin.gif Kas 99 kg ir maziau- baike biggrin.gif
Atsakyti
su naujais mokslo metais mokinukus, darželinukus ir jų mamukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif Šiandien gražus oras šventei, tai ir nuotaika šventiška biggrin.gif Prasideda mokslų/ būrelių/ rankdarbių maratonas biggrin.gif
Atsakyti

Labas merginos :)

peržiūrėjau jūsų rezultatus ir esu sužavėta. kaip jums taip pavyko? Tiesiog skaičiuojate kalorijas ir viskas?

gal turite kokių patarimų? nes man tereikia numesti -8 -10 kg ir tai nesugebu....
Skaičiuoti kalorijas sudėtinga, kai visą dieną darbe sėdžiu.

todėl nusprendžiau atsisakyti visai pusryčių mano dienos meniu atrodo maždaug taip:

9:30 - saldinta kava su pienu 4-6 datulės ar slyvos

11:30 - pietūs darbe būna įvairūs tikrai labai sotūs, priklauso nuo dienos meniu, bet tik vienas patiekalas be sriubos

14::00 - 4-6 datulės ar slyvos

16:00 - kava 4-6 datulės ar slyvos

17:30 - vakarienė įvairi, kartais prikertu iki samones netekimo, kartais pakanka salotų....

tai va,

na kai viską surašiau tai matau jog per daug datulių ir kavos :D reiktų keisti į kažką kitą....

ar galite pakomentuoti ką jūs keistumėt, gal patarimų turit....  :4u:​ 

Atsakyti