Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Jolancike @ 2018 08 17, 14:20)
Labukas, penktadienis o ir vėl tylu  unsure.gif  Nebesikūdinat jau ? Ar atostogos ?
Aš šiandien sveriu 93,5. Ech ta vasara, išmuša iš vėžių. Bet džiaugiuosi šiluma, išvykomis, draugų kompanija ir negraužiu savęs už nukrypimus nuo režimo, juk vasara tuoj baigsis  rolleyes.gif

Visos dziaugiasi tom paskutinem dienom smile.gif as nesisveriu,megaujuos kolkas laisve smile.gif
Atsakyti
Man atostogos, grisiu rugseji smile.gif o dabar svenciu gimtadienius, dziaugiuosi vasara ir negalvoju, ka valgau smile.gif
Atsakyti
sveikos, damos smile.gif

as vis dar stumdausi pirmyn atgal poros kg ribose, bet nu ka dabar, vasara niekada nesisekdavo man lieknet smile.gif Nuo rugsejo ir as grisiu i trasa smile.gif Kol kas proto ir skrandzio atostogos vis dar biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, žiūriu, visos atostogaujame ir auginame masę, reiks susiimti po atostogų, trumpam grįžau namo, savaitgalį dar laukia balius, bet nuo pirmadienio tikrai grįšiu į vėžes.
Atsakyti

Sveikos! Esu amžina šio forumo skaitytoja,bet nerašytoja  :rolleyes:  nusprendžiau ir aš prisijungti! Svoris šiai dienai 90.3 kg,savarankiškai numečiau per 1,5 mėn nuo 103 kg,bet va kažkas pasidarė. Palūžau šiandien  :unsure: Motyvacijos lyg ir daug yra,vestuvės ant nosies,visi paskatinimai or pagirimai,kad išgražėjau.. bet vienai jau gal darosi per sunku  :cry2:    Ieškau palaikymo! Kas su manim į kovą prieš kilogramus?  :ploja2:​ 

Atsakyti
QUOTE(faneses @ 2018 08 23, 15:16)
<p>Sveikos! Esu amžina šio forumo skaitytoja,bet nerašytoja  rolleyes.gif  nusprendžiau ir aš prisijungti! Svoris šiai dienai 90.3 kg,savarankiškai numečiau per 1,5 mėn nuo 103 kg,bet va kažkas pasidarė. Palūžau šiandien  unsure.gif Motyvacijos lyg ir daug yra,vestuvės ant nosies,visi paskatinimai or pagirimai,kad išgražėjau.. bet vienai jau gal darosi per sunku  cry.gif    Ieškau palaikymo! Kas su manim į kovą prieš kilogramus?  ploja.gif​ </p>

Sveika prisijungus! As dar nekimbu i jokia kova smile.gif gal tu per daug save suvarzei,todel tas luzis atejo?
Atsakyti
QUOTE(faneses @ 2018 08 23, 15:16)
<p>Sveikos! Esu amžina šio forumo skaitytoja,bet nerašytoja  rolleyes.gif  nusprendžiau ir aš prisijungti! Svoris šiai dienai 90.3 kg,savarankiškai numečiau per 1,5 mėn nuo 103 kg,bet va kažkas pasidarė. Palūžau šiandien  unsure.gif Motyvacijos lyg ir daug yra,vestuvės ant nosies,visi paskatinimai or pagirimai,kad išgražėjau.. bet vienai jau gal darosi per sunku  cry.gif    Ieškau palaikymo! Kas su manim į kovą prieš kilogramus?  ploja.gif​ </p>

Sveika prisijungusi 4u.gif Pritariu frolkai25, per 1,5 mėn. kad numestum 13 kg, reikėjo labai save suvaržyti, todėl ir palūžai. Aš lieknėju labai save nevaržydama, nors lėtai, bet su malonumu. Jei labai ko noriu - suvalgau ir už tai negraužiu savęs.
Atsakyti

Na suvarziau,susidariau mazo kaloringumo valgiarasti pati :) alkana nesijauciu,bet matyt kazko organizmui truksta  :unsure:  va padariau sau atsipalaidavimo diena ketvirtadieni,privalgiau ko norejau  :D nors daug netilpo,skrandis matyt susitrauke  :D  dabar kariauju su nedraugais kilogramais toliau!  :D  o kaip sekasi Jums?  :) 

Atsakyti
Au, vasara baigiasi, šalta jau basomis kojomis, laikas grįžti. Po ilgų atostogų aš jau darbe, tai reiks pradėti grįžti į formas. Savaitgalį buvo mini šventė mūsų giminės stiliumi - 8 žmonės, 4 tortai, sekmadienio vakare saldumynų neliko. Ech, veržia drabužiai, mažinsiu porcijas, pradėsiu vėl sportuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulka70: 28 rugpjūčio 2018 - 13:14
QUOTE(Mulka70 @ 2018 08 28, 14:13)
Au, vasara baigiasi, šalta jau basomis kojomis, laikas grįžti. Po ilgų atostogų aš jau darbe, tai reiks pradėti grįžti į formas. Savaitgalį buvo mini šventė mūsų giminės stiliumi - 8 žmonės, 4 tortai, sekmadienio vakare saldumynų neliko. Ech, veržia drabužiai, mažinsiu porcijas, pradėsiu vėl sportuoti.

Su tortais nesismulkinat jus biggrin.gif na ka,atejo laikas ir man grizt,ryt uzlipsiu pasisvert,priduot pliusa reik ir vel kibt i ritma smile.gif
Atsakyti
Priduosiu ir aš rytoj nemažą pliusą ir vėl reiks kibti į sveiką ir sportišką gyvenimo būdą biggrin.gif
Atsakyti

Aš sversiuosi tik pirmadienį :) persitvarkiau savo valgiaraštį,dabar valgau skaniau,bet stengiuosi sveikai :) per savaite buvo visko  :blink:  ir torto valgiau,nes akys matė ir širdis norėjo  :D  o dabar iki pirmadienio bandau gražiai ir sąžiningai atlaikyti,tikiuosi nebus labai daug pliuso,nes jo bijau kaip velnias kryžiaus  :D  :D  o juk taip sunku numesti  :unsure:​ 

Atsakyti