Pareis pareis visos link pavasario, manau, ir dar naujų gal prisijungs
Aš jau po sporto, dar bodyflexo padariau keletą pratimų prasitampymui ant galo, taip maloniai susidarė viskas einu pusryčių virt
Pareis pareis visos link pavasario, manau, ir dar naujų gal prisijungs Aš jau po sporto, dar bodyflexo padariau keletą pratimų prasitampymui ant galo, taip maloniai susidarė viskas einu pusryčių virt
Kad man taip noretusi ir sektusi sportuot kaip tau as niekaip,nu niekaip nesurandu tam laiko
Kad man taip noretusi ir sektusi sportuot kaip tau as niekaip,nu niekaip nesurandu tam laiko
Kai dvyniai maži buvo pernai, tai susodindavau juos į gultukus ir jiems cirkus rodydavau sportuodama, muzika garsiai, tai jiems labai patikdavo. Dabar tai jau tyliai sportuoju jiems miegant iš esmės tai man labai patinka sportuot, prisiverst sunku kartais, bet su meile tai darau visad. Dabar tik dukart per savaitę sportuoju, vėliau triskart mankštinsiuosi, maximum 4, daugiau ir nereikia, nes tada ir būna perdegimas reikia, kad tas sportas būtų malonumas, o ne prievolė.. žinau, kad čia kažko super duper namų sąlygom nepasieksiu, tai ir nesiplėšysiu kaip kitos net kelis kart per dieną varo, bet jei kažkiek sustangrės kūnas, tai man ir pakaks, o didžiausias bonusas tai gera nuotaika
Kai dvyniai maži buvo pernai, tai susodindavau juos į gultukus ir jiems cirkus rodydavau sportuodama, muzika garsiai, tai jiems labai patikdavo. Dabar tai jau tyliai sportuoju jiems miegant iš esmės tai man labai patinka sportuot, prisiverst sunku kartais, bet su meile tai darau visad. Dabar tik dukart per savaitę sportuoju, vėliau triskart mankštinsiuosi, maximum 4, daugiau ir nereikia, nes tada ir būna perdegimas reikia, kad tas sportas būtų malonumas, o ne prievolė.. žinau, kad čia kažko super duper namų sąlygom nepasieksiu, tai ir nesiplėšysiu kaip kitos net kelis kart per dieną varo, bet jei kažkiek sustangrės kūnas, tai man ir pakaks, o didžiausias bonusas tai gera nuotaika
Kad maniskiui nepatinka gultuke sedet,isodinu ji kai po dusu palist noriu ir tai zaibo greiciu,kazkaip neidomu jam jame,pakibina zaislus ir fsio,prasideda solo pasirodymas zinok mano drauge va sportuoja namie po abieju gimdimu,tai visai gerai atrodo,aisku nera ten raumenu isryskintu ir six packu ,bet grazus stangrus kunas,nu man to uztektu jau na,isvesiu kita savaite dicke i darza ir reiks man uzmigdzius maziu pradet kilnot kojas rankas ir t.t.
zinok mano drauge va sportuoja namie po abieju gimdimu,tai visai gerai atrodo,aisku nera ten raumenu isryskintu ir six packu ,bet grazus stangrus kunas,nu man to uztektu jau na,isvesiu kita savaite dicke i darza ir reiks man uzmigdzius maziu pradet kilnot kojas rankas ir t.t.
Tai va tiek ir gana, jau jei daugiau norisi, tai reikia į sporto klubą, o aš tingiu lėkt ten, taikytis pagal vyro darbą. Taj man namie geriausia kol kas, sustiprėsiu, gal užsidegsiu noru rimčiau sportuot, o jei ne tai vadinas nėr reikalo
Aij beje, pusryčiams buvo avižinė košė su bananu, cinamonu ir muskatu.
Užkandis obuolys.
Tai va tiek ir gana, jau jei daugiau norisi, tai reikia į sporto klubą, o aš tingiu lėkt ten, taikytis pagal vyro darbą. Taj man namie geriausia kol kas, sustiprėsiu, gal užsidegsiu noru rimčiau sportuot, o jei ne tai vadinas nėr reikalo Aij beje, pusryčiams buvo avižinė košė su bananu, cinamonu ir muskatu. Užkandis obuolys.
Mano pusryciai irgi avizine kose su bananu pietus lietiniai su varske vakarienei nezinau ka pasidarysiu dar