Sveikos damos,
73, 1 kg
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 08 08, 14:22)
Sveikos, kaip lieknejam?
As tai ieskau motyvacijos tvarkingai mitybai po atostogu, kurios tikrai pridejo pliusa... na, bet buvo smagu
As tai ieskau motyvacijos tvarkingai mitybai po atostogu, kurios tikrai pridejo pliusa... na, bet buvo smagu
Sunkiai lieknėjam Nors ir nėėdu, bet svoris vis vietoje, matyt kurį laiką taip ir bus, bet aš užsispyrusi - palauksiu
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 08 08, 14:22)
Sveikos, kaip lieknejam?
Stoviu vietoj,pakolkas jokios motyvacijos nerandu
Sveikutės, kažkaip tylu čia Juk penktadienis, svėrimosi diena
Mano svarstyklės rodo 93,8
Mano svarstyklės rodo 93,8
Pas mane tie patys priaugti 74
Labas rytas,
73, 4 kg.
73, 4 kg.
QUOTE(Mulka70 @ 2018 08 13, 20:17)
Sveikos merginos, galvojau tik man atostogos, o pasirodo, kad visoms. Marš sportuoti ir sveikai maitintis. Uzsiauginau truputį masės, tai dabar bandau atsikratyti, o už dvi prarytas bandeles šiandien 50 km dviratuku pajūrio takais. Ryt zadu ragaut burbuliniu vaflių, reiks vėl atidirbti.
Man tai jie nepatiko baisiai saldus as lig ir stoju i vezes,bet sunkiai,jokio noro nera,tik tiek kad reikia,tai nezinau kaip bus.
Labukas, penktadienis o ir vėl tylu Nebesikūdinat jau ? Ar atostogos ?
Aš šiandien sveriu 93,5. Ech ta vasara, išmuša iš vėžių. Bet džiaugiuosi šiluma, išvykomis, draugų kompanija ir negraužiu savęs už nukrypimus nuo režimo, juk vasara tuoj baigsis
Aš šiandien sveriu 93,5. Ech ta vasara, išmuša iš vėžių. Bet džiaugiuosi šiluma, išvykomis, draugų kompanija ir negraužiu savęs už nukrypimus nuo režimo, juk vasara tuoj baigsis