Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos damos,
73, 1 kg 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as sia savaite netiketai prie juros atsiradau, nes mano brangusis nusprende, kad uzteks dirbt, reikia pailseti smile.gif tai cia svarstyklemis net nekvepia smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos, kaip lieknejam?

As tai ieskau motyvacijos tvarkingai mitybai po atostogu, kurios tikrai pridejo pliusa... na, bet buvo smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 08 08, 14:22)
Sveikos, kaip lieknejam?

As tai ieskau motyvacijos tvarkingai mitybai po atostogu, kurios tikrai pridejo pliusa... na, bet buvo smagu smile.gif

Sunkiai lieknėjam biggrin.gif Nors ir nėėdu, bet svoris vis vietoje, matyt kurį laiką taip ir bus, bet aš užsispyrusi - palauksiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 08 08, 14:22)
Sveikos, kaip lieknejam?

Stoviu vietoj,pakolkas jokios motyvacijos nerandu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, kažkaip tylu čia unsure.gif Juk penktadienis, svėrimosi diena biggrin.gif
Mano svarstyklės rodo 93,8 smile.gif
Atsakyti
Pas mane tie patys priaugti 74 smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
73, 4 kg. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, galvojau tik man atostogos, o pasirodo, kad visoms. Marš sportuoti ir sveikai maitintis. Uzsiauginau truputį masės, tai dabar bandau atsikratyti, o už dvi prarytas bandeles šiandien 50 km dviratuku pajūrio takais. Ryt zadu ragaut burbuliniu vaflių, reiks vėl atidirbti.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 08 13, 20:17)
Sveikos merginos, galvojau tik man atostogos, o pasirodo, kad visoms. Marš sportuoti ir sveikai maitintis. Uzsiauginau truputį masės, tai dabar bandau atsikratyti, o už dvi prarytas bandeles šiandien 50 km dviratuku pajūrio takais. Ryt zadu ragaut burbuliniu vaflių, reiks vėl atidirbti.

Man tai jie nepatiko smile.gif baisiai saldus biggrin.gif as lig ir stoju i vezes,bet sunkiai,jokio noro nera,tik tiek kad reikia,tai nezinau kaip bus.
Atsakyti
Labukas, penktadienis o ir vėl tylu unsure.gif Nebesikūdinat jau ? Ar atostogos ?
Aš šiandien sveriu 93,5. Ech ta vasara, išmuša iš vėžių. Bet džiaugiuosi šiluma, išvykomis, draugų kompanija ir negraužiu savęs už nukrypimus nuo režimo, juk vasara tuoj baigsis rolleyes.gif
Atsakyti