Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Laba ryta,pas mane 72,6.
Mulka,gero baliaus ;)
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 07 27, 07:01)
Laba ryta,pas mane 72,6.
Mulka,gero baliaus ;)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
O as raudonuosiu rolleyes.gif
77,7
Atsakyti
Labas rytas,
73,8 kg.
Truputuką paraudonuosiu, bet svarbu nesiekiu 74 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 94,2 kg - ne kažką, bet vis minusas biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas!
miegate? Greitai puodeliui kavos ir iškrovos dienon, nes ryt prisiduodam mirksiukas.gif
Atsakyti

Tenka ir man čia ateiti. Paskui Mažulę. Tikiuosi, priimsite  :)  Vietoj rytojaus surašysiu šiandien: ūgis 1,73, šiandien svoris 104,5. Tikslas pradžiai - persikelti į dviženklį skaičių. Norėčiau iki rugsėjo pabaigos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 02 rugpjūčio 2018 - 13:34
QUOTE(Mazule @ 2018 08 02, 08:43)
Labas rytas!
miegate? Greitai puodeliui kavos ir iškrovos dienon, nes ryt prisiduodam  mirksiukas.gif

biggrin.gif kai tokie karsciai ledai eina i trasa biggrin.gif abejoju ar ryt sversiuos,nes dieve padek nesinori gadintis nuotaikos smile.gif nute,sveika prisijungus!
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2018 08 02, 08:43)
Labas rytas!
miegate? Greitai puodeliui kavos ir iškrovos dienon, nes ryt prisiduodam  mirksiukas.gif

Sveiki, aš darbo dienom stengiuosi tvarkingai valgyti, na per išeigines tik visko būna, nes dabar vasara, nesinori namie užsidaryti nuo draugų. Svoris kažko vietoje beveik, bet tikiu kad pajudės žemyn, svarbiausia neapsileisti biggrin.gif
Nute, prašom į mūsų kompaniją, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kažko čia ramuma šiandien, ar pamišote, kad penktadienis, rytoj pavalgysite smile.gif Prisiduodu - 73 kg. Tikriausiai neilgam, nes atostogos, laukia šaltas alus ir prakaituotas vyras biggrin.gif Nežinau, kaip kiti svėrimaisi, jei būsiu civilizacijoje, tai gal prisiduosiu, gal nesulūš svarstyklės.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Prisiduodu - 94,1 kg. Svoris vis vietoj, net arbūzai nebepadeda biggrin.gif
Atsakyti