Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikutės, mano svoris šiandien 94,6 kg. Yes, jaučiuosi pasiekusi nedidelę pergalę - svoris persirito pagaliau žemiau 95 kg yahoo.gif
Arbūzai padeda biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

As viena raudonuoju unsure.gif
Atsakyti
Frolka, atostogos ne i lieknuma, tai tikiuosi bent smagios smile.gif

Kaip savaitgalis praejo? Mano tai kazkaip per saldziai. Net nepasakyciau, kad per daug, nes nebedziugino, bet buvau prigaminusi desertu, tai reikejo visko paragauti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o man kažkokios picų dienos, tai gal baisiau negu saldumynai. Per tokį karštį net sportuoti nesinori, vos kojas velku, gal reiks vakare su dviratuku pralėkti, jeigu prisiversiu.
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 07 23, 13:59)
Frolka, atostogos ne i lieknuma, tai tikiuosi bent smagios smile.gif

Kaip savaitgalis praejo? Mano tai kazkaip per saldziai. Net nepasakyciau, kad per daug, nes nebedziugino, bet buvau prigaminusi desertu, tai reikejo visko paragauti biggrin.gif

Smagios,prie vandens biggrin.gif siandien jau gyvenu pagal iprasta ritma ir kratau ta pliusa smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip sekasi tirpti per karščius, džiaugiuosi, kad po truputį svoris pajudėjo, valgau daug ledų, gal nuo šalčio traukiasi biggrin.gif . Šiaip, kaip pati sakau, valgau ir žiemą ir vasarą beveik tą patį, tik karštuoju metų laiku dar plius ledų po porą porcijų per dieną, o vakar net sugebėjau nuvažiuoti į sporto salę, gal reiks ir šiandien, nors sportuoti lb sunku, net dviratuku neprisiverčiu pralėkti.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 07 26, 09:23)
Sveikos merginos, kaip sekasi tirpti per karščius, džiaugiuosi, kad po truputį svoris pajudėjo, valgau daug ledų, gal nuo šalčio traukiasi  biggrin.gif . Šiaip, kaip pati sakau, valgau ir žiemą ir vasarą beveik tą patį, tik karštuoju metų laiku dar plius ledų po porą porcijų per dieną, o vakar net sugebėjau nuvažiuoti į sporto salę, gal reiks ir šiandien, nors sportuoti lb sunku, net dviratuku neprisiverčiu pralėkti.

Na,mazinu pliusa po truputi,einu su vaikais pasivaiksciot,ledu ir as valgau,nes kitaip amen butu smile.gif
Atsakyti
Aš sportuoti per karščius niekaip neprisiverčiu, bet stengiuosi bent jau daug vaikščioti. Ledai irgi nevilioja... Stengiuosi atsispirti pagundoms biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noreciau prisijungti i jusu buri, priimsit? Atejo laikas susiimti ir mesti svori, nezinau ar cia vasara ar savikontroles stoka, bet vis iki galo nesusiimu doh.gif Praejo trys menesiai po nestuke.gif, svoris krito kol maitinau, o db nei is vietos. Esu is tu kurioms svoris zaibiskai auga, o krenta vezlio eisenos ritmu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatreja @ 2018 07 26, 15:54)
Sveikos  4u.gif  noreciau prisijungti i jusu buri, priimsit? Atejo laikas susiimti ir mesti svori, nezinau ar cia vasara ar savikontroles stoka, bet vis iki galo nesusiimu  doh.gif  Praejo trys menesiai po nestuke.gif, svoris krito kol maitinau, o db nei is vietos. Esu is tu kurioms svoris zaibiskai auga, o krenta vezlio eisenos ritmu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Kuo daugiau besirūpinančių savimi, tuo geriau. O ir mesti svorį kartu smagiau, kai žinai, kad penktadienį reiks prisiduot, įpareigoja susiimti, kai ranka tiesiasi link saldumyno, ar mintys nuodėmingos apninka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatreja @ 2018 07 26, 15:54)
Sveikos  4u.gif  noreciau prisijungti i jusu buri, priimsit? Atejo laikas susiimti ir mesti svori, nezinau ar cia vasara ar savikontroles stoka, bet vis iki galo nesusiimu  doh.gif  Praejo trys menesiai po nestuke.gif, svoris krito kol maitinau, o db nei is vietos. Esu is tu kurioms svoris zaibiskai auga, o krenta vezlio eisenos ritmu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveika,junkis drasiai,koks pradinis svoris,ugis ir koks tikslas?
Atsakyti
Labas rytas, šiandien - 73,2. Rytoj laukia didelė puota, buvau sau žadėjusi iki jos susiimti ir sverti tik 70, bet, deja, valios neturiu, o po baliaus tikriausiai bus geras pliusas, dedu viltis, kad per tokį karštį nelabai valgysis, reiks bėgančiu makiažu rūpintis biggrin.gif
Atsakyti