Sveikutės, mano svoris šiandien 94,6 kg. Yes, jaučiuosi pasiekusi nedidelę pergalę - svoris persirito pagaliau žemiau 95 kg
Arbūzai padeda
As viena raudonuoju
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 07 23, 13:59)
Frolka, atostogos ne i lieknuma, tai tikiuosi bent smagios
Kaip savaitgalis praejo? Mano tai kazkaip per saldziai. Net nepasakyciau, kad per daug, nes nebedziugino, bet buvau prigaminusi desertu, tai reikejo visko paragauti
Kaip savaitgalis praejo? Mano tai kazkaip per saldziai. Net nepasakyciau, kad per daug, nes nebedziugino, bet buvau prigaminusi desertu, tai reikejo visko paragauti
Smagios,prie vandens siandien jau gyvenu pagal iprasta ritma ir kratau ta pliusa
Sveikos merginos, kaip sekasi tirpti per karščius, džiaugiuosi, kad po truputį svoris pajudėjo, valgau daug ledų, gal nuo šalčio traukiasi . Šiaip, kaip pati sakau, valgau ir žiemą ir vasarą beveik tą patį, tik karštuoju metų laiku dar plius ledų po porą porcijų per dieną, o vakar net sugebėjau nuvažiuoti į sporto salę, gal reiks ir šiandien, nors sportuoti lb sunku, net dviratuku neprisiverčiu pralėkti.
QUOTE(Mulka70 @ 2018 07 26, 09:23)
Sveikos merginos, kaip sekasi tirpti per karščius, džiaugiuosi, kad po truputį svoris pajudėjo, valgau daug ledų, gal nuo šalčio traukiasi . Šiaip, kaip pati sakau, valgau ir žiemą ir vasarą beveik tą patį, tik karštuoju metų laiku dar plius ledų po porą porcijų per dieną, o vakar net sugebėjau nuvažiuoti į sporto salę, gal reiks ir šiandien, nors sportuoti lb sunku, net dviratuku neprisiverčiu pralėkti.
Na,mazinu pliusa po truputi,einu su vaikais pasivaiksciot,ledu ir as valgau,nes kitaip amen butu
Aš sportuoti per karščius niekaip neprisiverčiu, bet stengiuosi bent jau daug vaikščioti. Ledai irgi nevilioja... Stengiuosi atsispirti pagundoms
Sveikos noreciau prisijungti i jusu buri, priimsit? Atejo laikas susiimti ir mesti svori, nezinau ar cia vasara ar savikontroles stoka, bet vis iki galo nesusiimu Praejo trys menesiai po , svoris krito kol maitinau, o db nei is vietos. Esu is tu kurioms svoris zaibiskai auga, o krenta vezlio eisenos ritmu
QUOTE(Alatreja @ 2018 07 26, 15:54)
Sveikos noreciau prisijungti i jusu buri, priimsit? Atejo laikas susiimti ir mesti svori, nezinau ar cia vasara ar savikontroles stoka, bet vis iki galo nesusiimu Praejo trys menesiai po , svoris krito kol maitinau, o db nei is vietos. Esu is tu kurioms svoris zaibiskai auga, o krenta vezlio eisenos ritmu
Sveika prisijungus Kuo daugiau besirūpinančių savimi, tuo geriau. O ir mesti svorį kartu smagiau, kai žinai, kad penktadienį reiks prisiduot, įpareigoja susiimti, kai ranka tiesiasi link saldumyno, ar mintys nuodėmingos apninka
QUOTE(Alatreja @ 2018 07 26, 15:54)
Sveika,junkis drasiai,koks pradinis svoris,ugis ir koks tikslas?