Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Lentelė nedidukė, bet neraudonuoja biggrin.gif Liko labiausiai užsispyrusios sukūdėt laugh.gif
Atsakyti
Lentele grazi, bet tyla tokia nemotyvuojanti biggrin.gif

Mane ryt zada paleisti is ligonines, tai svarbu nerastu iki rytojaus nieko netiketo smile.gif o siaip turbut sveikstu, nes apetitas grizo biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane toks nezinau,nenoras laikytis atsirado,noriu tik sedet ziaumot ka noriu ir neimt i galva to svorio smile.gif bet pakolkas laikausi ir nepasiduodu smile.gif lietaus melyna,kad viskas butu ciki ir keliautum namo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau įsigijau svarstykles, kurios nieko gero nerodo. Gal čia kažkokie hormoniniai dalykai, nes ėdu kaip išprotėjusi. Lietaus mėlyna, linkiu sveikatos. Motyvacijos atrodo turiu turėti, nes liepos pabaigoje laukia didžiulė puota, nauja prigludusi suknelė, tik valia laksto kažkur laukais, penktadienį bus gėda prisiduoti.
Atsakyti
Labas rytas, as jau namie ir pas mane 78 smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as nesisveriau siandien,pasiemiau trumpas atostogas nuo svorio sekimo :)niekur nedingsiu ir greit grisiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, svarstyklių neturėjimas tikrai neišėjo į naudą, Frolka, žiūrėk, kad nebūtų kaip man smile.gif Prisiduodu - 74,5
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Lietaus Mėlyna, sveikinu sugrįžus ir dar su tokiu minusu 4u.gif
frolkai25 neatsipalaiduoti biggrin.gif
Mano rezultatas šiandien 95,3 kg rolleyes.gif
Atsakyti
Su ligonines maistu ir ligonio apetitu, tai nesunku ir minusa tureti, tik bijau, kad bus sunku kita savaite neraudonuoti

Kartais visiems reikia atostogu nuo svarstykliu, svarbu, kad ilgai neuzsitestu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus Mėlyna: 13 liepos 2018 - 11:22
Laba, mergaitės,
pas mane viskas vėl atgal važiuoja, gerai, kad prisidavimo dieną nulis gavosi... - oi reikia valios, bet kažkaip sunku vasarą....... ax.gif
74,5 kg. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 13 liepos 2018 - 17:50
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti