Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2018 06 29, 10:10)
Visos sukudo matyt jau biggrin.gif

Nea, matyt nori ėsti be sąžinės graužimo.
Atsakyti
Laba diena,
būtent.......
74,5 kg. 4u.gif
Nieko gero biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos merginos, tai visos tyliai metame svorį? Vakar pradėjau gerti chromą, sakė kolegei labai padėjo, jau mėnesį nenori nieko saldaus ir užsisakiau svarstykles su riebalų ir raumenų matavimais, nes paaiškėjo, kad paprastų jau beveik nebėra. Be svarstyklių kažkaip pavojinga, nejaučiu kiek ėsti.
Atsakyti
Tyliai metame biggrin.gif Savaitgalį net dvi dienas šventėme savo dvynukų gimtadienį, tai dabar stengiuosi nusikratyti pliusą. Ech, ta vasara, be pliusų niekaip... Bet toks nuostabus laikas, kad reikia tuo mėgautis, juk tiek trumpai turime gerą orą.
Be svarstyklių aš irgi niekaip. Labai motyvuoja kai matai mažėjančius skaičius ir reikia to stabdžio, kai pamatai, kad svoris šokteli į viršų, nes pagal rūbus taip greit pokyčiai nesijaučia. rolleyes.gif
Atsakyti
As biski pradingus, nes galvoj kitos mintys. Ryt irgi neprisiduosiu, nes guliu ligoninej verysad.gif padare man operacija, tai dabar bandau atsigauti po jos... svoris turbut minuse, nes nelabai man cia valgyti norisi, bet kazkaip tas nedziugina.
Atsakyti
Oi ,lietaus melyna,laikykis!pagalvojau kur tu dingus,bet galvojau uosvijoj...dzin tas svoris,greito sveikimo tau ir grizimo namo ;)
As tai laikaus,pagrybavau savaitgali,dadejau dar ir pirmadieni,tai vel kratau pliusus ir tikiuos neteks raudonuot vel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 07 05, 09:15)
As biski pradingus, nes galvoj kitos mintys. Ryt irgi neprisiduosiu, nes guliu ligoninej verysad.gif padare man operacija, tai dabar bandau atsigauti po jos... svoris turbut minuse, nes nelabai man cia valgyti norisi, bet kazkaip tas nedziugina.

Greičiau pasveikti ir grįžti namo 4u.gif Kur ir sienos gydo biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz linkejimus smile.gif
Mano operacija tokia pusiau planine (su stipria rekomendacija daryti ja kuo greiciau), tai as dar spejau pagudrauti ir prie biuleteni grizti i darba, kad sodra man ji apmoketu. Tai kazkaip daug visko susikrove man. O dabar tai guliu, gydau pjuvi, kuri skauda ir tiek, tik kad jegu nera niekam, net skaitymui, tai kai nemiegu, radija klausau.
Atsakyti
Laba ryta,pas mane 71,9 tai -0.6 smile.gif
Atsakyti
Lietaus mėlyna - sveikatos 4u.gif nieko nėra svarbiau už ją. Labai tikiuosi, kad po operacijos visos bėdos liks už nugaros.

Prisiduodu - 73, 9 kg.

Su Lietuvos diena mielosios - einam švest lithuania.gif
Atsakyti
Labas rytas, 96.0 kg smile.gif
Atsakyti