Labas rytas. 97,6 - mažulytis, bet minusas
Na ka- pas visas vasaros rezimas ijungtas?
Sveikos merginos, vasara, lentelė raudonuoja. Šiandien man dangus atsiuntė ženklą, kad reikia baigti ėsti savaitgaliais, vis iš sodybos grįžtu su pora kg. Lipau iš auto ir plyšo sijonas. Gerai, kad jau grįžtant, tiesa, lipau iš džipo ir tikriausiai lipimas kaltas, bet priėmiau kaip ženklą iš aukščiau, jokių saldumynų ir ledų, dviratukas ir vakarienei jogurtas
Savaitgalis buvo ne be pagundų, bet gerai kad nors intensyvus. Praplaukėm baidarėm Minijos upe 20 kilometrų, tai viliuosi, kad irkluodama sudeginau visas sušlamštas gamtoje nuodėmingas kalorijas
QUOTE(lietaus daina @ 2018 06 19, 16:23)
as nutariau nustoti apsimetineti, kad liekneju kuo labiau stengiuos, tuo labiau nesigauna tad stabdau lieknejimus vasara, pasidziaugsiu svieziom uogom ir vaisiais, o rudeni vel kibsiu i lieknejima Nes kasmet vasara storeju, o rudeni liekneju
O lieknet ir uogas valgyt neimanoma? lauksim griztant rudeni jei jau taip
Sveikos,prisiduokit merginos kaip iprasta,tik lentele nezinau ar ikelsiu laiku,nes islekiam i pajury
[quote=frolka25,2018 06 21, 05:27]
Sveikos,prisiduokit merginos kaip iprasta,tik lentele nezinau ar ikelsiu laiku,nes islekiam i pajury
[/quote
Gero poilsio, labai nenuodėmiauk pajūryje, turi gi iš mūsų kas nors lieknėti
[/quote
Gero poilsio, labai nenuodėmiauk pajūryje, turi gi iš mūsų kas nors lieknėti
Labas rytas,
ei, neišsilakstom, ką? su tom atostogom oi kaip negerai būna - ant savo užpakalio patyriau, kiek poto vargo lepinimosi režimą nukratyti Plius baigėsi pas mane gimtadienių maratonai (mano, abiejų dukrų ir mamos gimtadieniai birželio mėn.), tai dabar bus mažiau pagundų
ei, neišsilakstom, ką? su tom atostogom oi kaip negerai būna - ant savo užpakalio patyriau, kiek poto vargo lepinimosi režimą nukratyti Plius baigėsi pas mane gimtadienių maratonai (mano, abiejų dukrų ir mamos gimtadieniai birželio mėn.), tai dabar bus mažiau pagundų
QUOTE(frolka25 @ 2018 06 21, 06:27)
Gero poilsio, puikaus oro
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2018 06 21, 09:33)
Labas rytas,
Neišsilakstom Aš nežadu apsileist. Na trumpalaikės pagundos laukia : Joninės, dvynukų gimtadienis, bet po to iškart režimas