Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas. 97,6 - mažulytis, bet minusas biggrin.gif
Atsakyti
supuokles vel kyla i virsu pyp pyp pyyyyp. 114.4 kg.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Na ka- pas visas vasaros rezimas ijungtas? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vasara, lentelė raudonuoja. Šiandien man dangus atsiuntė ženklą, kad reikia baigti ėsti savaitgaliais, vis iš sodybos grįžtu su pora kg. Lipau iš auto ir plyšo sijonas. Gerai, kad jau grįžtant, tiesa, lipau iš džipo ir tikriausiai lipimas kaltas, bet priėmiau kaip ženklą iš aukščiau, jokių saldumynų ir ledų, dviratukas ir vakarienei jogurtas smile.gif
Atsakyti
Savaitgalis buvo ne be pagundų, bet gerai kad nors intensyvus. Praplaukėm baidarėm Minijos upe 20 kilometrų, tai viliuosi, kad irkluodama sudeginau visas sušlamštas gamtoje nuodėmingas kalorijas biggrin.gif
Atsakyti
as nutariau nustoti apsimetineti, kad liekneju biggrin.gif kuo labiau stengiuos, tuo labiau nesigauna rolleyes.gif tad stabdau lieknejimus vasara, pasidziaugsiu svieziom uogom ir vaisiais, o rudeni vel kibsiu i lieknejima biggrin.gif Nes kasmet vasara storeju, o rudeni liekneju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 06 19, 16:23)
as nutariau nustoti apsimetineti, kad liekneju  biggrin.gif kuo labiau stengiuos, tuo labiau nesigauna  rolleyes.gif tad stabdau lieknejimus vasara, pasidziaugsiu svieziom uogom ir vaisiais, o rudeni vel kibsiu i lieknejima biggrin.gif Nes kasmet vasara storeju, o rudeni liekneju biggrin.gif

O lieknet ir uogas valgyt neimanoma? smile.gif lauksim griztant rudeni jei jau taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos,prisiduokit merginos kaip iprasta,tik lentele nezinau ar ikelsiu laiku,nes islekiam i pajury smile.gif
Atsakyti
[quote=frolka25,2018 06 21, 05:27]
Sveikos,prisiduokit merginos kaip iprasta,tik lentele nezinau ar ikelsiu laiku,nes islekiam i pajury smile.gif
[/quote
Gero poilsio, labai nenuodėmiauk pajūryje, turi gi iš mūsų kas nors lieknėti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
ei, neišsilakstom, ką? su tom atostogom oi kaip negerai būna - ant savo užpakalio patyriau, kiek poto vargo lepinimosi režimą nukratyti biggrin.gif Plius baigėsi pas mane gimtadienių maratonai (mano, abiejų dukrų ir mamos gimtadieniai birželio mėn.), tai dabar bus mažiau pagundų mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 21 birželio 2018 - 08:34
QUOTE(frolka25 @ 2018 06 21, 06:27)

Gero poilsio, puikaus oro 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2018 06 21, 09:33)
Labas rytas,
ei, neišsilakstom, ką? su tom atostogom oi kaip negerai būna - ant savo užpakalio patyriau, kiek poto vargo lepinimosi režimą nukratyti  biggrin.gif Plius baigėsi pas mane gimtadienių maratonai (mano, abiejų dukrų ir mamos gimtadieniai birželio mėn.), tai dabar bus mažiau pagundų  mirksiukas.gif

Neišsilakstom biggrin.gif Aš nežadu apsileist. Na trumpalaikės pagundos laukia : Joninės, dvynukų gimtadienis, bet po to iškart režimas rolleyes.gif
Atsakyti