Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Atostogų metas biggrin.gif Kas pavargęs nuo darbų, kas nuo griežtų valgymo režimų rolleyes.gif
Laukiame sugrįžtant mirksiukas.gif
Atsakyti
daugiausia prisijungianciu buna sausio menesi, kai duodami "new year's resolutions" biggrin.gif visi kupini entuziazmo biggrin.gif veliau islieka tik mazochistai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, grįžau po atostogų ir bandysiu vėl stoti į vėžias. Normaliai taip tik plius 3 kg smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mes su seima vakar isvaziavom pas uosvius, tai pamirsau ir prisiduoti, ir pasisverti. Bet siaip as laikausi neblogai, truputi nuodemiauju, bet saiko ribose
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 06 09, 14:50)
daugiausia prisijungianciu buna sausio menesi, kai duodami "new year's resolutions"  biggrin.gif visi kupini entuziazmo biggrin.gif veliau islieka tik mazochistai  biggrin.gif

Tai as isisenejus mazochiste,nes temoj esu kokie 5 metai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2018 06 09, 15:49)
Sveikos, grįžau po atostogų ir bandysiu vėl stoti į vėžias. Normaliai taip tik plius 3 kg  smile.gif

Baika,skysciai bus daugumoj ;)
Atsakyti
Kaip sekasi, mergaitės ?
Aš pirmadienį pasitinku su pliusu po nuodėmingo savaitgalio, dabar teks padirbėti, kad nusimesti tą pliusą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2018 06 11, 10:50)
Kaip sekasi, mergaitės ?
Aš pirmadienį pasitinku su pliusu po nuodėmingo savaitgalio, dabar teks padirbėti, kad nusimesti tą pliusą  rolleyes.gif

As irgi su pliusu,bet nebuvo toks baisiai nuodemingas savaitgalis,tikiuos greit pamest smile.gif
Atsakyti
Na kaip tas savaites viduriukas? smile.gif
Atsakyti
Labutis, kol kas viduriukas nedziugina - po atostoginio gimtadieninio savaitgalio plius 2 kg.
Bandysiu bent viena iki prisidavimo pamest, nu bent pusę... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,pas mane 70,8 smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, gėda pelėda 73,9. Nebeisiu atostogų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
priduodu savo lepinimosi savaiciu rezultatus - 74,8 kg.
Atsakyti