Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Jolancike @ 2018 06 04, 09:34)
Labas rytas, aš nepasileidau savaitgalį, tai pirmadienį pasitinku su minusu  rolleyes.gif Labai noriu tuos lašinius nutirpint  biggrin.gif

Saunuole!

Gal jus turit receptu, kuo skaniai ir nenuodemingai pasilepinti? As vakar dariau torta is uogu, jogurto ir zele, tai gavosi visai gerai, skanu, gaivu ir nesimato ant svarstykliu smile.gif
Atsakyti
aš su nedideliu pliusu, bet buvau tikra, kad jis bus ir nei kiek nesigailiu biggrin.gif Valgiau dauuuug braškių su pienu ir cukrumi bigsmile.gif galėčiau nedėt cukraus, bet ne tas reikalas, ne taaas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 06 04, 10:52)
Saunuole!

Gal jus turit receptu, kuo skaniai ir nenuodemingai pasilepinti? As vakar dariau torta is uogu, jogurto ir zele, tai gavosi visai gerai, skanu, gaivu ir nesimato ant svarstykliu smile.gif

Stengiuosi dabar nesilepinti, bet kartais pasitaiko, tai paprastus miltus keičiu į kokoso, cukrų pakeičiu stevia ar medum, sviestą - kokoso aliejum arba ghee sviestu. Su dukra neseniai kepėm keksiukus, receptą radom ant kokosų miltų pakelio, skanūs gavosi biggrin.gif Įkeliu, jei įdomu.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 06 04, 10:52)
Saunuole!

Pasidairyciau dukano recepth desertam,kazkada buvau radus tikrai neblogu.
Atsakyti
Labas rytas, mergaites,
na o pas mane aplinka kalta biggrin.gif - savaitgali mamos gimtadienis, vakar - mazosios dukros, tai pagundu tiek, kad jau uzdejau 1,5 kg.
Nuo siandien parkeliauju i doros kelia, nes padetis katastrofiska..... unsure.gif

Geros darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 05 birželio 2018 - 06:20
QUOTE(Mazule @ 2018 06 05, 07:19)
Labas rytas, mergaites,
na o pas mane aplinka kalta  biggrin.gif  - savaitgali mamos gimtadienis, vakar - mazosios dukros, tai pagundu tiek, kad jau uzdejau 1,5 kg.
Nuo siandien parkeliauju i doros kelia, nes padetis katastrofiska..... unsure.gif

Geros darbingos dienos  4u.gif

Pacios sau kaisom pagalius i ratus smile.gif as jau po sporto,bandysiu siandien mkd pasidaryt.
Atsakyti
Na kaip jum sekasi?
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 06 06, 12:13)
Na kaip jum sekasi?

Skanauju braškes jau kelintą dieną, nuo cukraus, pieno ir bulkos susilaikau biggrin.gif
Tikiuosi penktadienį pasitikti su nedideliu, bet minusu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,pas mane -0.3 smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Jau tris dienas mano svoris nejudėjo iš vietos, bet šiandien smagu - vėl šiek tiek smuktelėjo žemyn - jau 97,8 kg bigsmile.gif . Pastangos duoda rezultatų, tai puikiausia motyvacija žengti toliau rolleyes.gif
Atsakyti
113,5 kg.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Ziuriu mazeja prisiduodanciu gretos vis smile.gif
Atsakyti