Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Tai ziuriu mes vel dviese fronta laikom :D kitos tyliai viska daro,o mes pliurpiam :D galiu pasakyt kad man mintyse sukasi vienintele mintis-kaip as noriu torto,ziauriai saldaus ir skanaus :D :D matyt cukrus pakrites ,kad jis man is galvos neiseina :)

Net keista, bet man nesinori saldaus, bet sukuos visą dieną virtuvėj, valgau kaip koks kūdikis kas dvi val  :D  jaučiu penktadienį pliusas bus, kol organizmas įsibėgės...

Atsakyti

Net keista, bet man nesinori saldaus, bet sukuos visą dieną virtuvėj, valgau kaip koks kūdikis kas dvi val  :D  jaučiu penktadienį pliusas bus, kol organizmas įsibėgės...

Bus tai bus,uztat kai isivaziuos organizmas bus kaip per sviesta ;) matei kalpokaite sukudo,apsikirpo,visiskai kitas zmogus kai paziuri :) o man vyras skambino ir lig mano mintis skaitydamas sako varau i parde torta nupirksiu :D aha sakau ,iki tortu man toli dabar :) bet matyt pats uzsinorejo labai,nes jis megsta saldainius labiau,tortus tik kartais valgo :)

Atsakyti

Bus tai bus,uztat kai isivaziuos organizmas bus kaip per sviesta ;) matei kalpokaite sukudo,apsikirpo,visiskai kitas zmogus kai paziuri :) o man vyras skambino ir lig mano mintis skaitydamas sako varau i parde torta nupirksiu :D aha sakau ,iki tortu man toli dabar :) bet matyt pats uzsinorejo labai,nes jis megsta saldainius labiau,tortus tik kartais valgo :)
Aha mačiau, super moteriškė atrodo! Ir pirma mintis buvo, kodėl ji to anosčiau nepadarė??? Kol jauna buvo, aišku geriau vėliau nei niekada, bet vistiek! Kaip atjaunėjo  :wub:  nors plaukų galėjo or nekeisti, man jie toks jos cinkelis buvo, dabar sunku atpažint :D  noriu ir aš taip prisipratint tą sveiką mitybą, kad nesisuktų galvoj kaip tą svorį išlaikyt. Nes aš tokia kvankt, kai užplaukia mest mest mest tai ir užsibadaut galiu, nusimušu visiškai greitį apykaitos, užtai ir jaučiu stringu ant tų skaičių  :hmm:  nu žiūrėsim kaip seksis.

Oiiiij tie vyrai su savo saldumynais :oh:  taviškis bent kūdas, o maniškiui pačiam reik svorį mest, bet sakė per daug jis mėgsta tą nesveiką maistą, per sunku jam  :lol: 

Pietūs salotos su lašiša  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 10 sausio 2017 - 16:33

Aha mačiau, super moteriškė atrodo! Ir pirma mintis buvo, kodėl ji to anosčiau nepadarė??? Kol jauna buvo, aišku geriau vėliau nei niekada, bet vistiek! Kaip atjaunėjo  :wub:  nors plaukų galėjo or nekeisti, man jie toks jos cinkelis buvo, dabar sunku atpažint :D  noriu ir aš taip prisipratint tą sveiką mitybą, kad nesisuktų galvoj kaip tą svorį išlaikyt. Nes aš tokia kvankt, kai užplaukia mest mest mest tai ir užsibadaut galiu, nusimušu visiškai greitį apykaitos, užtai ir jaučiu stringu ant tų skaičių  :hmm:  nu žiūrėsim kaip seksis.

Oiiiij tie vyrai su savo saldumynais :oh:  taviškis bent kūdas, o maniškiui pačiam reik svorį mest, bet sakė per daug jis mėgsta tą nesveiką maistą, per sunku jam  :lol:

Pietūs salotos su lašiša  :D

O vakarienei kas bus is lasisos? :D maniskiui i kuna niekas neina-nei naktim valgomi saldainiai,nei lasiniai :D mistika cia man :) as kad ir viena saldaini suvalgau ir jau jauciu kad i pliusa einu,o jis maisais gali valgyt ir nieko :D apykaita gera pas ji,o ir darbas fizinis.

As noriu ismokt islaikyt svori,nes kazkaip su situo reikalu man nesiseka,buna amerikietiski kalneliai  :umn: 

Atsakyti

O vakarienei kas bus is lasisos? :D maniskiui i kuna niekas neina-nei naktim valgomi saldainiai,nei lasiniai :D mistika cia man :) as kad ir viena saldaini suvalgau ir jau jauciu kad i pliusa einu,o jis maisais gali valgyt ir nieko :D apykaita gera pas ji,o ir darbas fizinis.

As noriu ismokt islaikyt svori,nes kazkaip su situo reikalu man nesiseka,buna amerikietiski kalneliai  :umn:

Vakarienei ir jaučiu lašišos salotos bus, nes kiti patiekalai karšti, tingiu šildyt, o ir skonis vistiek ne toks kaip šviežiai keptos 😂 nors jaučiuos tokia soti, kad laisvai galėčiau be vakarienės būt, bet valgysiu, nes dabar gaunas kad apie 1000 kcal sunaudojus, tai dar 500 trūksta :D  

Būna tokių kūdišių, atrodo nu kodėl ne aš  :oh:  :lol:  įsivaizduok, mano vyro visi broliai tokie kūdišiai, tai kaip jį pasiutimas ima ko jis kitoks, o taaaaaip valgyt irgi mėgsta  :lol:  mano tai visa šeima tokie įmitę, tai aš nesistebiu iš kur aš tokia :)

Tai va ir aš noriu tą svorį išlaikyt ir nešokinėt, gal daaugau jau,pribrendau, nes nusiteikus esu keisti gyvenimo būdą. Anksčiau apie tai pagalvojus būdavo nonono, iškart burgeriai mintyse ir tortai. O dabar daėjau iki to, kad turiu būt sveika, energinga ir geros nuotaikos. Laikantis griežtai aš pikta kaip velnias ir šeima kenčia. Ėdant ir pikta, nes stora. Susikūdinu, o tada vėl ataugu, nes ilgai tempt negaliu pusbadžiu, kaip man gaunas... Tai vienintelė išeitis beliko, tvarkytis viską galvoj ir keisti įpročius  :ax: tai dabar stengsiuos griežtai imt save pagal planelį, gal paslysiu, bet vėl bandysiu, kol išmoksiu, o tikiuosi, ir pamilsiu tą sveiką gyvenseną  :bigsmile: 

Atsakyti

Viskas,diena uzskaityta,skrandis veikia,suvalgau kose ir baigiu valgymus sios dienos :)

Atsakyti

Viskas,diena uzskaityta,skrandis veikia,suvalgau kose ir baigiu valgymus sios dienos :)

Liuks, mano liko dar vienas valgymas ir irgi diena užskaityta  :yahoo: 

Atsakyti

Vakarienei ir jaučiu lašišos salotos bus, nes kiti patiekalai karšti, tingiu šildyt, o ir skonis vistiek ne toks kaip šviežiai keptos 😂 nors jaučiuos tokia soti, kad laisvai galėčiau be vakarienės būt, bet valgysiu, nes dabar gaunas kad apie 1000 kcal sunaudojus, tai dar 500 trūksta :D   Būna tokių kūdišių, atrodo nu kodėl ne aš  :oh:  :lol:  įsivaizduok, mano vyro visi broliai tokie kūdišiai, tai kaip jį pasiutimas ima ko jis kitoks, o taaaaaip valgyt irgi mėgsta  :lol:  mano tai visa šeima tokie įmitę, tai aš nesistebiu iš kur aš tokia :))  Tai va ir aš noriu tą svorį išlaikyt ir nešokinėt, gal daaugau jau,pribrendau, nes nusiteikus esu keisti gyvenimo būdą. Anksčiau apie tai pagalvojus būdavo nonono, iškart burgeriai mintyse ir tortai. O dabar daėjau iki to, kad turiu būt sveika, energinga ir geros nuotaikos. Laikantis griežtai aš pikta kaip velnias ir šeima kenčia. Ėdant ir pikta, nes stora. Susikūdinu, o tada vėl ataugu, nes ilgai tempt negaliu pusbadžiu, kaip man gaunas... Tai vienintelė išeitis beliko, tvarkytis viską galvoj ir keisti įpročius  :ax: tai dabar stengsiuos griežtai imt save pagal planelį, gal paslysiu, bet vėl bandysiu, kol išmoksiu, o tikiuosi, ir pamilsiu tą sveiką gyvenseną  :bigsmile: 

Nu suprantu taviski,mano tiek brolis tiek sese kudi,i teva,o pas mane mamos genai,as linkus pilnet :) as irgi noriu islaikyt ta svori,ne badaut ar kazko sau neleist,bet saikingai panuodemiaujant laikyti ta svori +-1 kg.anksciau kazkaip dzin buvo tas svoris,o dabar noriu but daili,noriu sokinet su vaikais ant batuto,suptis supynese ir lakstyt laukais :D drauge va sukudus,ir ji jau 4 metai palaiko ta pati svori,is jos ne kart negirdejau kad sito man negalima ar pan,ji viska valgo su saiku,to paties torto neatsisako ,noriu ir as taip,bet man reiks daug dirbt iki to ,nes as tokia emocine uzvalgytoja,o ir su saiku problemu pasitaiko :D

Atsakyti

Nu suprantu taviski,mano tiek brolis tiek sese kudi,i teva,o pas mane mamos genai,as linkus pilnet :) as irgi noriu islaikyt ta svori,ne badaut ar kazko sau neleist,bet saikingai panuodemiaujant laikyti ta svori +-1 kg.anksciau kazkaip dzin buvo tas svoris,o dabar noriu but daili,noriu sokinet su vaikais ant batuto,suptis supynese ir lakstyt laukais :D drauge va sukudus,ir ji jau 4 metai palaiko ta pati svori,is jos ne kart negirdejau kad sito man negalima ar pan,ji viska valgo su saiku,to paties torto neatsisako ,noriu ir as taip,bet man reiks daug dirbt iki to ,nes as tokia emocine uzvalgytoja,o ir su saiku problemu pasitaiko :D

Tai va, aš ir taip palaikyti noriu, bet suprantu, kad nepakeitus mitybos pagrindo ir įpročių, man tas nesigaus, reikia išmokti tiesiog... o dėl to neatsisakymo, tai tikiuosi irgi kartais atsipalaiduoti sau leisti, bet kad tai būtų išimtys, o ne nuolatinė nesveika mityba, kad ir mažais kiekiais. Jau kažkaip imu galvot ir apie sveikatą, ne tik apie išvaizdą+noriu vaikams būti pavyzdys, jų įpročius geresnius nei savo suformuoti kiek tai įmanoma :rolleyes:  žodžiu, po truputį pasieksim savo, svarbu noras diiiiidelis yra  :angel_not: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  niu ką, rimtai dviese likom :D  galvojau po naujųjų metų bus pagyvėjimas čia, bet nė velnio  :D 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  niu ką, rimtai dviese likom :D  galvojau po naujųjų metų bus pagyvėjimas čia, bet nė velnio  :D

Matyt daugiau niekam nealsuoja vasara i kupras :D o jei rimtai,tai ir as galvojau,kad po nauju visos su savo pazadais naujametiniais parleks,ale ne :) 

Atsakyti