Vakarienei ir jaučiu lašišos salotos bus, nes kiti patiekalai karšti, tingiu šildyt, o ir skonis vistiek ne toks kaip šviežiai keptos 😂 nors jaučiuos tokia soti, kad laisvai galėčiau be vakarienės būt, bet valgysiu, nes dabar gaunas kad apie 1000 kcal sunaudojus, tai dar 500 trūksta
Būna tokių kūdišių, atrodo nu kodėl ne aš įsivaizduok, mano vyro visi broliai tokie kūdišiai, tai kaip jį pasiutimas ima ko jis kitoks, o taaaaaip valgyt irgi mėgsta mano tai visa šeima tokie įmitę, tai aš nesistebiu iš kur aš tokia )
Tai va ir aš noriu tą svorį išlaikyt ir nešokinėt, gal daaugau jau,pribrendau, nes nusiteikus esu keisti gyvenimo būdą. Anksčiau apie tai pagalvojus būdavo nonono, iškart burgeriai mintyse ir tortai. O dabar daėjau iki to, kad turiu būt sveika, energinga ir geros nuotaikos. Laikantis griežtai aš pikta kaip velnias ir šeima kenčia. Ėdant ir pikta, nes stora. Susikūdinu, o tada vėl ataugu, nes ilgai tempt negaliu pusbadžiu, kaip man gaunas... Tai vienintelė išeitis beliko, tvarkytis viską galvoj ir keisti įpročius tai dabar stengsiuos griežtai imt save pagal planelį, gal paslysiu, bet vėl bandysiu, kol išmoksiu, o tikiuosi, ir pamilsiu tą sveiką gyvenseną