Vandens ir as daug geriu, bet vs tiek vakare pramusa kaloriju poreikis, na siandien stengiuosi normaliai valgyti, tikiuosi pavyks
O su judejimu tokiu oru tai tikrai blogai, niekur eiti nesinori... mes su dukra nuo pietu gyvenam terasoj, nes ten pavesis, turim, salia prosileidusios baseinuka, tai is tiesu nesiskundziu tais karsciais, visai gerai laika leidziam
QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 30, 11:49)
as nuo rugsejo iki sausio mazdaug buvau numetusi apie 14 kg. Irgi va krito krito sekmingai, dziaugiausi, o paskui stop, kyla- kratau, kyla - kratau ir vistiek apie 4-5 kg yra parlipe atgal. Ir nei supratau, kodel taip gerai krito, nei suprantu, kodel nebekrenta, o auga. Labai tikiuosi, kad tau nenutiks tas pats, nes tokia situacija ziauuuuuriai demotyvuoja
Neprarask vilties Esu šioje grupėje, kad jaust bendraminčių palaikymą, žinot, kad esu ne viena tokia, juk kartu mest svorį smagiau
Labas rytas,pas mane 0 sia savaite,dziaugiuosj bent kad pliuso neteko vel priduot
Labas rytas, mano svoris šiandien 98,9 kg. Neblogai
Labas rytas,
Pas mane tas pats 79,9, tai sia savaite tik savaitgalio pliusa nukraciau, bet tas septynetas priekyje vis dar dziugina
Tai kad lauke silta geru atostogu!
Pas mane tas pats 79,9, tai sia savaite tik savaitgalio pliusa nukraciau, bet tas septynetas priekyje vis dar dziugina
QUOTE(Mulka70 @ 2018 06 01, 07:17)
Sveikos, atostogos daro savo, 73 kg. Pliusas po ilgo laiko, o dar šiandien šilumos ieškoti išlekiam. Baisu bus prisiduoti grįžus.
Tai kad lauke silta geru atostogu!
Laba ryta,savaitgalis praejo metas susiimt:)
Labas rytas, aš nepasileidau savaitgalį, tai pirmadienį pasitinku su minusu Labai noriu tuos lašinius nutirpint