Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Vandens ir as daug geriu, bet vs tiek vakare pramusa kaloriju poreikis, na siandien stengiuosi normaliai valgyti, tikiuosi pavyks smile.gif

O su judejimu tokiu oru tai tikrai blogai, niekur eiti nesinori... mes su dukra nuo pietu gyvenam terasoj, nes ten pavesis, turim, salia prosileidusios baseinuka, tai is tiesu nesiskundziu tais karsciais, visai gerai laika leidziam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 30, 11:49)
as nuo rugsejo iki sausio mazdaug buvau numetusi apie 14 kg. Irgi va krito krito sekmingai, dziaugiausi, o paskui stop, kyla- kratau, kyla - kratau ir vistiek apie 4-5 kg yra parlipe atgal. Ir nei supratau, kodel taip gerai krito, nei suprantu, kodel nebekrenta, o auga. Labai tikiuosi, kad tau nenutiks tas pats, nes tokia situacija ziauuuuuriai demotyvuoja verysad.gif

Neprarask vilties 4u.gif Esu šioje grupėje, kad jaust bendraminčių palaikymą, žinot, kad esu ne viena tokia, juk kartu mest svorį smagiau friends.gif
Atsakyti
Labas rytas,pas mane 0 sia savaite,dziaugiuosj bent kad pliuso neteko vel priduot smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mano svoris šiandien 98,9 kg. rolleyes.gif Neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, atostogos daro savo, 73 kg. Pliusas po ilgo laiko, o dar šiandien šilumos ieškoti biggrin.gif išlekiam. Baisu bus prisiduoti grįžus.
Atsakyti
Labas rytas,

Pas mane tas pats 79,9, tai sia savaite tik savaitgalio pliusa nukraciau, bet tas septynetas priekyje vis dar dziugina smile.gif

QUOTE(Mulka70 @ 2018 06 01, 07:17)
Sveikos, atostogos daro savo, 73 kg. Pliusas po ilgo laiko, o dar šiandien šilumos ieškoti  biggrin.gif išlekiam. Baisu bus prisiduoti grįžus.

Tai kad lauke silta smile.gif geru atostogu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus Mėlyna: 01 birželio 2018 - 09:50
113.6 kg. Skrandis streikuoja rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aciu frolka uz lentute smile.gif

Ir sveikinimai lietaus dainai ir jolancikei su minusais smile.gif

Atsakyti
Laba ryta,savaitgalis praejo metas susiimt:)
Atsakyti
Labas rytas,

As pirmadieni pasitinku be pliuso, bet reikia susiimti, kad dar ir minusas butu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš nepasileidau savaitgalį, tai pirmadienį pasitinku su minusu rolleyes.gif Labai noriu tuos lašinius nutirpint biggrin.gif
Atsakyti