Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 25, 22:32)
sveikos damos, kam sveikinimai su mamadieniu- gimtadieniu biggrin.gif kam su perzengimu i dvizenkli skaiciu smile.gif kam siaip- ant drasos biggrin.gif

mano plius du kg ne "is oro", nors atsirado lyg ir "is oro" biggrin.gif, sunkiai krapsciau, su prakaitu, vistiek, gyvate, liko gramu  unsure.gif 114.9 kg.
Skydliauke turiu problematiska, gimines "prakeikimas", kai kurios storejam ziauriai ir jokie prafiesoriai nepadeda  unsure.gif Zodziu, arti, arti ir dar karta arti, norint bent kazka numest  biggrin.gif taip lietuviska, sakyciau  biggrin.gif Dar sunus siandien drebtelejo- mama, tu man atrodai sena  blink.gif suprantama, kad antsvoris sendina, nu bet pzdc atsiprasant  biggrin.gif

Ir aš turiu problemų su skydliauke, geriu tiroksiną pastoviai. Ir vaistus esu gėrusi lieknėjimui, buvo endokrinologė išrašiusi, o dietų kiek gyvenime laikiausi- ojojoj, niekas nepadėjo. Ir buvau nuleidusi rankas... Bet dabar gyvenimas šviesėja griežto valgymo režimo (ne dietos) dėka svoris krenta. Ir nors reikia daug valios, pasitaiko šiokių tokių nuodėmių, bet režimo laikausi. Ir jau dabar jaučiu, kad esu sveikesnė ir laimingesnė. To ir Jums linkiu. Nenuleiskite rankų, viskas pasirodo įmanoma, per anksti pasirodo save nurašiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2018 05 25, 11:10)
Dėkoju merginos, o Jūs laikykitės, Jolančikė, kad niekada negrįžtum į trijų nulių zoną, Lietaus mėlyna - greičiau į tuos 70.

Pasistengsiu daugiau niekada ten negrįžti, ačiū už palinkėjimą 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos,na ka ir vel su pliusu is po savaitgalio,bus ka veikt visa savaite.
Atsakyti
Labas pirmadienis smile.gif

As irgi su pliusu, nors atsizvelgiant i tai, kad sventem gimtadieni, tai nedidelis, tik 400 g. Na, siandien pietums grikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 05 28, 13:06)
Labas pirmadienis smile.gif

As irgi su pliusu, nors atsizvelgiant i tai, kad sventem gimtadieni, tai nedidelis, tik 400 g. Na, siandien pietums grikiai smile.gif

Oi tai cia baika :)pas mane pora kg,bet kojos istinusios mano labai jau 3diena,tai gal skysciai uzsilaike net nezinau
Atsakyti
Na, tikriausiai būsiu sumušusi rekordą, per savaitgalį plius 3 kg. Kaip po kokių kalėdų smile.gif Tiesa, šiandie puse kg jau nusikračiau.
Atsakyti
Aš šį savaitgali praleidau tvarkingai, be pliuso. Tik mažiau aktyvi esu paskutiniu metu, tenka daugiau prie kompo pasėdėt, kas nėra gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2018 05 28, 18:17)
Aš šį savaitgali praleidau tvarkingai, be pliuso. Tik mažiau aktyvi esu paskutiniu metu, tenka daugiau prie kompo pasėdėt, kas nėra gerai  rolleyes.gif

Saunuole, kad nepasileidai savaitgali smile.gif

Mano diena atlaikyta, vizitas pas dantiste tam padejo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip jums karsciai, padeda ar trukdo liekneti?

Man tai turbut trukdo. Nes per diena valgyti nesinori, tai valgau mazai, bet tada vakare ateina alkis... kazkaip pastebejau, kad jei diena normaliai valgai, tai vakare alkis neateina.
Atsakyti
Labukas. Laikausi režimo tvarkingai, bet svoris šią savaitę visai nenori kristi... unsure.gif Stengiuosi per dieną gerti daug vandens, tada mažiau norisi valgyti, net ir vakare smile.gif
Atsakyti
Sveikos,man greiciausiai trukdo,nes kazkaip maitinuosine pagal rezima,o ir pliusas laikosi kaip ikaltas,siaip ne taip atvaikstau lauke,bet kai taip karsta tai nelabai norisi eit kur,o tik drybsot prie vandens kur.
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 05 30, 06:31)
Nes per diena valgyti nesinori, tai valgau mazai, bet tada vakare ateina alkis...

duoks penkis biggrin.gif Jau ir taip nudvest baigiu, o kai dar tenka pastovet prie virykles (vaikams, deja, nieks apetito nesumazina biggrin.gif ), tai isvis dingsta bet koks apetitas. O vakare atsirisa bedugne biggrin.gif

naktimis negaliu normaliai miegot isvis, sokineju kas pusvalandi, nes ziauriai karsta, prakaitas pila, tai vaikstau kaip zombis pastaruoju metu. Neissimiegojimas irgi nepadeda lieknet.

Kai reiks prie juros varyt, tai garantuotai lis kone istisai, kiaulystes desnis visada suveikia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2018 05 30, 06:37)
Laikausi režimo tvarkingai, bet svoris šią savaitę visai nenori kristi... 

as nuo rugsejo iki sausio mazdaug buvau numetusi apie 14 kg. Irgi va krito krito sekmingai, dziaugiausi, o paskui stop, kyla- kratau, kyla - kratau ir vistiek apie 4-5 kg yra parlipe atgal. Ir nei supratau, kodel taip gerai krito, nei suprantu, kodel nebekrenta, o auga. Labai tikiuosi, kad tau nenutiks tas pats, nes tokia situacija ziauuuuuriai demotyvuoja verysad.gif

Na, bet tikiuosi, kad atsilaikysi ir busi cempione, amziams islipusi is triju nuliu zonos biggrin.gif
Atsakyti