QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 25, 22:32)
sveikos damos, kam sveikinimai su mamadieniu- gimtadieniu kam su perzengimu i dvizenkli skaiciu kam siaip- ant drasos
mano plius du kg ne "is oro", nors atsirado lyg ir "is oro" , sunkiai krapsciau, su prakaitu, vistiek, gyvate, liko gramu 114.9 kg.
Skydliauke turiu problematiska, gimines "prakeikimas", kai kurios storejam ziauriai ir jokie prafiesoriai nepadeda Zodziu, arti, arti ir dar karta arti, norint bent kazka numest taip lietuviska, sakyciau Dar sunus siandien drebtelejo- mama, tu man atrodai sena suprantama, kad antsvoris sendina, nu bet pzdc atsiprasant
mano plius du kg ne "is oro", nors atsirado lyg ir "is oro" , sunkiai krapsciau, su prakaitu, vistiek, gyvate, liko gramu 114.9 kg.
Skydliauke turiu problematiska, gimines "prakeikimas", kai kurios storejam ziauriai ir jokie prafiesoriai nepadeda Zodziu, arti, arti ir dar karta arti, norint bent kazka numest taip lietuviska, sakyciau Dar sunus siandien drebtelejo- mama, tu man atrodai sena suprantama, kad antsvoris sendina, nu bet pzdc atsiprasant
Ir aš turiu problemų su skydliauke, geriu tiroksiną pastoviai. Ir vaistus esu gėrusi lieknėjimui, buvo endokrinologė išrašiusi, o dietų kiek gyvenime laikiausi- ojojoj, niekas nepadėjo. Ir buvau nuleidusi rankas... Bet dabar gyvenimas šviesėja griežto valgymo režimo (ne dietos) dėka svoris krenta. Ir nors reikia daug valios, pasitaiko šiokių tokių nuodėmių, bet režimo laikausi. Ir jau dabar jaučiu, kad esu sveikesnė ir laimingesnė. To ir Jums linkiu. Nenuleiskite rankų, viskas pasirodo įmanoma, per anksti pasirodo save nurašiau
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2018 05 25, 11:10)
Dėkoju merginos, o Jūs laikykitės, Jolančikė, kad niekada negrįžtum į trijų nulių zoną, Lietaus mėlyna - greičiau į tuos 70.
Pasistengsiu daugiau niekada ten negrįžti, ačiū už palinkėjimą