Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Laba ryta,pas mane 72, tai +800gr smile.gif na reik per savaitgali neuzsirident dar daugiau...
Papildyta:
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 05 24, 17:20)
Aciu uz sveikinimus mazylei, net nesitiki, kad taip greitai prabego metai smile.gif po poros menesiu planuoju grizti i darba.

O apie svori, tai pora savaiciu po gimdymo sveriau 95, o dukrytes gimimo diena buvo 70, tai palengva, be dideliu pastangu ir be sporto per metus -15 kg. Realiai, galejo buti daugiau, bet kai uzklupdavo dukryte ligos, tai mano mityba labai issibalansuodavo, po bemiegiu naktu labai trukdavo energijos.

Tai pasiekei 80 jau?
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2018 05 25, 07:22)
Labas rytas, 72,2. Labai lėtai, bet visgi žemyn. Planavau iki birželio 1 d. pasiekti 70, bet žiūriu, kad neišeis. Ech, paskutinė darbo diena, o po to vacation1.gif  vacation1.gif  vacation1.gif Bus ne kažką su svorio metimu, nes šaldytuve jau laukia naminis tortas  biggrin.gif

Geru atostogu! Svoris palauks jau ;)
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2018 05 25, 07:02)
Labas rytas,
visiškas nulis - 73,6 kg.
Kažkaip nebeliko nuotaikos judėti pirmyn...gal atsiras

Visom taip buna,kad rankos nusvyra,atsiras tas noras smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, ziuriu vakar parasiau svori kokio noreciau, o ne koks buvo biggrin.gif
Na, siryt turiu 79,9 ir dabar jau teks laikytis, kad nepabegtu tas septynetas smile.gif cia mano maziausias svoris per paskutinius penkis metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 05 25, 08:18)
Labas rytas, ziuriu vakar parasiau svori kokio noreciau, o ne koks buvo biggrin.gif
Na, siryt turiu 79,9 ir dabar jau teks laikytis, kad nepabegtu tas septynetas smile.gif cia mano maziausias svoris per paskutinius penkis metus smile.gif

Sveikinimai ;)
Atsakyti
Labas rytas, aš sveriu 99,8 kg šiandien, valioooooo yahoo.gif Tikslas minimum pasiektas - patekau į dviženklių skaičių zoną. Nusiteikusi varyt toliau biggrin.gif
Gerų ir turiningų atostogų, Mulka70 4u.gif Per atostogas galima ir pasilepinti saikingai, juk po to grįšite į vėžes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2018 05 25, 09:48)
Labas rytas, aš sveriu 99,8 kg šiandien, valioooooo  yahoo.gif Tikslas minimum pasiektas - patekau į dviženklių skaičių zoną. Nusiteikusi varyt toliau  biggrin.gif
Gerų ir turiningų atostogų, Mulka70  4u.gif Per atostogas galima ir pasilepinti saikingai, juk po to grįšite į vėžes  mirksiukas.gif

Uhuuuu🤩 sveikinimai!
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 05 25, 10:00)
Uhuuuu🤩 sveikinimai!

Ačiū, ta proga važiuosiu pasilepinti Atostogų parko malonumais. Reikia gi apdovanoti save nekenkiant figūrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2018 05 25, 10:35)
Ačiū, ta proga važiuosiu pasilepinti Atostogų parko malonumais. Reikia gi apdovanoti save nekenkiant figūrai  biggrin.gif

O paskiau pasidalinsi ispudziais,nes planuojam birzeli lekt ten smile.gif
Atsakyti
Dėkoju merginos, o Jūs laikykitės, Jolančikė, kad niekada negrįžtum į trijų nulių zoną, Lietaus mėlyna - greičiau į tuos 70.
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 05 25, 11:07)
O paskiau pasidalinsi ispudziais,nes planuojam birzeli lekt ten smile.gif

Buvau ten ir praėjusį ketvirtadienį. Labai patiko. Baseinai su srovėmis masažui, povandeniniai dviračių mynimo ir ėjimo treniruokliai, perlinės vonios, kneipo takelis. Buvom garinėje druskų pirtyje. Kas valandą pirtyje ,,Perenė" vyksta įvairios pirčių programos, sudalyvavome programoje ,,Žalieji aromatai". Plačiau apie pirties programas čia. Faina, kad yra šilti ir vėsūs baseinai lauke po atviru dangum, birželio 1 dieną dar atidarys naujų. Na ten laikas bėga nepastebimai, todėl nesuprantu to dviejų valandų abonemento, ką ten gali per tą laiką suspėti, juk į laiką įeina ir persirengimas, plaukų išsidžiovinimas. Mes buvom tris valandas, sudalyvavus pirties programoje laiko tik tik kad pasibūti ir pasimėgauti malonumais nelakstant kaip akis išdegus. ,,Mineralų jūroje" dar nebuvau, bet reiks išbandyti ir šį malonumą. Sako dar labai faina programa ,,Pirties pusryčiai", bet mes vis vėliau važiuojam, tai dar neteko joje sudalyvauti. Prieš važiuojant žvilgtelkit į akcijų puslapį, pvz. penktadieniais taikomos nuolaidos su slaptažodžiu, yra šeimos dienos antradieniais ir ketvirtadieniais, daugiavaikėms šeimoms taip pat taikoma nuolaida.
Po tokių pramogų savijauta nereali, jautiesi lengva kaip plunksna. Na ir svoris smukteli žemyn, jei neprisišveiti po atrakcijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2018 05 25, 12:25)
Buvau ten ir praėjusį ketvirtadienį. Labai patiko. Baseinai su srovėmis masažui, povandeniniai dviračių mynimo ir ėjimo treniruokliai, perlinės vonios, kneipo takelis. Buvom garinėje druskų pirtyje. Kas valandą pirtyje ,,Perenė" vyksta įvairios pirčių programos, sudalyvavome programoje ,,Žalieji aromatai". Plačiau apie pirties programas čia. Faina, kad yra šilti ir vėsūs baseinai lauke po atviru dangum, birželio 1 dieną dar atidarys naujų. Na ten laikas bėga nepastebimai, todėl nesuprantu to dviejų valandų abonemento, ką ten gali per tą laiką suspėti, juk į laiką įeina ir persirengimas, plaukų išsidžiovinimas. Mes buvom tris valandas, sudalyvavus pirties programoje laiko tik tik kad pasibūti ir pasimėgauti malonumais nelakstant kaip akis išdegus. ,,Mineralų jūroje" dar nebuvau, bet reiks išbandyti ir šį malonumą. Sako dar labai faina programa ,,Pirties pusryčiai", bet mes vis vėliau važiuojam, tai dar neteko joje sudalyvauti. Prieš važiuojant žvilgtelkit į akcijų puslapį, pvz. penktadieniais taikomos nuolaidos su slaptažodžiu, yra šeimos dienos antradieniais ir ketvirtadieniais, daugiavaikėms šeimoms taip pat taikoma nuolaida.
Po tokių pramogų savijauta nereali, jautiesi lengva kaip plunksna. Na ir svoris smukteli žemyn, jei neprisišveiti po atrakcijų  biggrin.gif

Aciu uz tokū issamu atsakyma smile.gif mes planuojam imti kokias 2-3dienas su nakvyne ten,vyro jubilieju paminesim atsipalaidave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 05 25, 17:10)
Aciu uz tokū issamu atsakyma smile.gif mes planuojam imti kokias 2-3dienas su nakvyne ten,vyro jubilieju paminesim atsipalaidave biggrin.gif

Vau, tai smagu bus. Ka tik grįžom laimingi visi. Vaikai sako - net užmiršom, kad šiandien buvom mokykloje, jausmas kad atostogos biggrin.gif Šiandien išbandėm pirties programą ,,sūrus garas", labai patiko. Po malonumų lengva vakarienė, tiek tereikia iki pilnos laimės bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos damos, kam sveikinimai su mamadieniu- gimtadieniu biggrin.gif kam su perzengimu i dvizenkli skaiciu smile.gif kam siaip- ant drasos biggrin.gif

mano plius du kg ne "is oro", nors atsirado lyg ir "is oro" biggrin.gif, sunkiai krapsciau, su prakaitu, vistiek, gyvate, liko gramu unsure.gif 114.9 kg.
Skydliauke turiu problematiska, gimines "prakeikimas", kai kurios storejam ziauriai ir jokie prafiesoriai nepadeda unsure.gif Zodziu, arti, arti ir dar karta arti, norint bent kazka numest biggrin.gif taip lietuviska, sakyciau biggrin.gif Dar sunus siandien drebtelejo- mama, tu man atrodai sena blink.gif suprantama, kad antsvoris sendina, nu bet pzdc atsiprasant biggrin.gif
Atsakyti