QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 21, 12:58)
plius 2 kg... KAIP, AAAAAAA?
Skysciai? Gal ka suraus valgei?
QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 21, 12:58)
plius 2 kg... KAIP, AAAAAAA?
Nu kaip ir nieko sokiruojancio nematau ana pirmadieni man taip buvo,bet tai skysciai daugiau nei kad tikras priaugtas svoris.
Sveikos,as irgi laikausi kaip tik va eisiu pasportuot kol mazius miega
Lietaus melyna,kaip pacios sveikata!
QUOTE(frolka25 @ 2018 05 22, 09:51)
Sveikos,as irgi laikausi kaip tik va eisiu pasportuot kol mazius miega
Jauciuosi gerai, gal ne tiek, kad sportuociau, bet jegu nebetruksta. Siandien pridaviau kraujo tyrima, tikiuosi viskas bus gerai.
As vakar uzgrybavau,visa diena viskas buvo gerai,bet isejom pasivaiksciot,sutikom draugus tada i kavine,tai ir vakariene labai jau soti gavos,o kai is po savaitgalio dar pliusas nenukrites tai cia man nelabai gerai,bet jau yra kaip yra
Su gimtadieniu tavo maziuke ;)
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 05 23, 22:56)
Kaip sekasi liekneti sia savaite?
As vakar svenciau dukrytes gimtadieni, tai vakare varskes surio pauzkandziavau, siandien daug darbu mieste turejau, tai isalkau, nusipirkau kavos su keksiuku. Tai tokios tos mano nuodemes, gal nelabai dideles, bet visgi nuodemes.
As vakar svenciau dukrytes gimtadieni, tai vakare varskes surio pauzkandziavau, siandien daug darbu mieste turejau, tai isalkau, nusipirkau kavos su keksiuku. Tai tokios tos mano nuodemes, gal nelabai dideles, bet visgi nuodemes.
Su gimtadieniu dukrytę
Aš savaitgalinį pliusą pagaliau nukračiau, tikiuosi šiandien visko nesugadinti ir pasitikti penktadienį su mažyčiu, bet minusu
Aciu uz sveikinimus mazylei, net nesitiki, kad taip greitai prabego metai po poros menesiu planuoju grizti i darba.
O apie svori, tai pora savaiciu po gimdymo sveriau 95, o dukrytes gimimo diena buvo 70, tai palengva, be dideliu pastangu ir be sporto per metus -15 kg. Realiai, galejo buti daugiau, bet kai uzklupdavo dukryte ligos, tai mano mityba labai issibalansuodavo, po bemiegiu naktu labai trukdavo energijos.
O apie svori, tai pora savaiciu po gimdymo sveriau 95, o dukrytes gimimo diena buvo 70, tai palengva, be dideliu pastangu ir be sporto per metus -15 kg. Realiai, galejo buti daugiau, bet kai uzklupdavo dukryte ligos, tai mano mityba labai issibalansuodavo, po bemiegiu naktu labai trukdavo energijos.
Labas rytas,
visiškas nulis - 73,6 kg.
Kažkaip nebeliko nuotaikos judėti pirmyn...gal atsiras
visiškas nulis - 73,6 kg.
Kažkaip nebeliko nuotaikos judėti pirmyn...gal atsiras