Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

plius 2 kg... KAIP, AAAAAAA? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 21, 12:58)
plius 2 kg... KAIP, AAAAAAA?  blink.gif

Skysciai? Gal ka suraus valgei?
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 21, 12:58)
plius 2 kg... KAIP, AAAAAAA?  blink.gif

Nu kaip ir nieko sokiruojancio nematau smile.gif ana pirmadieni man taip buvo,bet tai skysciai daugiau nei kad tikras priaugtas svoris.
Atsakyti
Labas rytas,

As tai laikausi, stengiuosi valgyti tik kai noriu ir nedidelem porcijom smile.gif saldumynai guli ir liudi nevalgomi, bet kazkaip ir nenoriu. Kazkaip noriu dar zingsnelio zemyn, kad pirmas skaicius pasikeistu ir maudymukas taptu patogesnis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as irgi laikausi smile.gif kaip tik va eisiu pasportuot kol mazius miega smile.gif
Lietaus melyna,kaip pacios sveikata!
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 05 22, 09:51)
Sveikos,as irgi laikausi smile.gif kaip tik va eisiu pasportuot kol mazius miega smile.gif
Lietaus melyna,kaip pacios sveikata!

Jauciuosi gerai, gal ne tiek, kad sportuociau, bet jegu nebetruksta. Siandien pridaviau kraujo tyrima, tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
Kaip sekasi liekneti sia savaite?

As vakar svenciau dukrytes gimtadieni, tai vakare varskes surio pauzkandziavau, siandien daug darbu mieste turejau, tai isalkau, nusipirkau kavos su keksiuku. Tai tokios tos mano nuodemes, gal nelabai dideles, bet visgi nuodemes.
Atsakyti

As vakar uzgrybavau,visa diena viskas buvo gerai,bet isejom pasivaiksciot,sutikom draugus tada i kavine,tai ir vakariene labai jau soti gavos,o kai is po savaitgalio dar pliusas nenukrites tai cia man nelabai gerai,bet jau yra kaip yra :) 

Su gimtadieniu tavo maziuke ;)

Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 05 23, 22:56)
Kaip sekasi liekneti sia savaite?

As vakar svenciau dukrytes gimtadieni, tai vakare varskes surio pauzkandziavau, siandien daug darbu mieste turejau, tai isalkau, nusipirkau kavos su keksiuku. Tai tokios tos mano nuodemes, gal nelabai dideles, bet visgi nuodemes.

Su gimtadieniu dukrytę 4u.gif

Aš savaitgalinį pliusą pagaliau nukračiau, tikiuosi šiandien visko nesugadinti ir pasitikti penktadienį su mažyčiu, bet minusu biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus mazylei, net nesitiki, kad taip greitai prabego metai smile.gif po poros menesiu planuoju grizti i darba.

O apie svori, tai pora savaiciu po gimdymo sveriau 95, o dukrytes gimimo diena buvo 70, tai palengva, be dideliu pastangu ir be sporto per metus -15 kg. Realiai, galejo buti daugiau, bet kai uzklupdavo dukryte ligos, tai mano mityba labai issibalansuodavo, po bemiegiu naktu labai trukdavo energijos.
Atsakyti
Labas rytas,
visiškas nulis - 73,6 kg.
Kažkaip nebeliko nuotaikos judėti pirmyn...gal atsiras
Atsakyti
Labas rytas, 72,2. Labai lėtai, bet visgi žemyn. Planavau iki birželio 1 d. pasiekti 70, bet žiūriu, kad neišeis. Ech, paskutinė darbo diena, o po to vacation1.gif vacation1.gif vacation1.gif Bus ne kažką su svorio metimu, nes šaldytuve jau laukia naminis tortas biggrin.gif
Atsakyti