Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, pas mane pliusas, nes labai netvarkingai gyvenau šią savaitę - 73, 4 kg. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Mano svarstyklės šiandien rodo 100,7 kg yahoo.gif
Na ir intensyvi buvo ši savaitė, vakar dar sudalyvavau atostogų parko pirtyse ir baseinuose, jaučiuosi lengva kaip ant sparnų assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2018 05 18, 08:25)
Labas rytas. Mano svarstyklės šiandien rodo 100,7 kg yahoo.gif
Na ir intensyvi buvo ši savaitė, vakar dar sudalyvavau atostogų parko pirtyse ir baseinuose, jaučiuosi lengva kaip ant sparnų  assa.gif

Uhuuu baika beliko ir pakliusi i 9 zona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 05 18, 09:30)
Uhuuu baika beliko ir pakliusi i 9 zona biggrin.gif

Aha, bet tokios intensyvios judėjimu savaitės greit nebebus, tai planuoju su rezervu į priekį biggrin.gif
Atsakyti
ech, kad man jusu 70plius biggrin.gif
siandien 114.4 kg, pagaliau sioks toks minusas.
Atsakyti
Na, lentelė gal ir vėl neraudonuos, tad skelbkite vasaros šūkį - Iš kamanės į bitę biggrin.gif
Atsakyti
Mane paleido is ligonines, tai grizusi pasisveriau - 82.
Svoris ne rytinis, jau po pusryciu, bet mazesnis nei paskutinis priduotas, tai vis tiek minusas smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Laba ryta,na ka,ir vel pirmadienis ir vel kimbam i darbus smile.gif
Atsakyti
Kimbam kimbam, kaip visada pirmadienį baisu lipti ant svarstyklių.
Atsakyti
Labas rytas,

Man po ligonines tausojantis rezimas, tai daug guliu ir mazai dirbu, tokiu rezimu ir valgyti nesinori, tai buvo reto pavyzdingumo savaitgalis. Tai nors aplinkybes ir ne kokios, bet bent pradedu savaite su minusu ir viltimi, kad jis nedings smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Baisu, nebaisu, bet po savaitgalio plius 0,5 kg, ech... Negali sėdėt namie, kai mieste šventė. biggrin.gif Pasisėdėjimas bare su draugėmis baigėsi pliusu, bet nieko, numesim rolleyes.gif
Atsakyti