Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Diena atlaikyta,kaip jusiskes?
Atsakyti
Aš šiandien tiek daug vaikščiojau, kad net skauda kojas. Valgiau tvarkingai. Supyksiu jei nebus rezultato biggrin.gif
Atsakyti
Atsilaikiau kažkaip, su sportu ir lengva vakariene.
Atsakyti
kaaaip as pavargau, nuo visko, taip noreciau kur kelioms dienoms dingt, kad niekas neuztu palei ausis biggrin.gif deja, kol nesibaige mokslo metai- nei minties apie tai negali buti biggrin.gif
Nuo karscio jauciuosi mieguista kaip kokia muse biggrin.gif Jau visai noriu ziemos (atsiprasau visu uz tokias eretiskas mintis biggrin.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 14, 21:37)
kaaaip as pavargau, nuo visko, taip noreciau kur kelioms dienoms dingt, kad niekas neuztu palei ausis  biggrin.gif deja, kol nesibaige mokslo metai- nei minties apie tai negali buti  biggrin.gif
Nuo karscio jauciuosi mieguista kaip kokia muse  biggrin.gif Jau visai noriu ziemos (atsiprasau visu uz tokias eretiskas mintis biggrin.gifbiggrin.gif

Mamystes dziaugsmai biggrin.gif pranesa lietu,kazkiek atves smile.gif

Saunuoles visos! Grazi lentele turetu but penktadieni ir vel ;)
Atsakyti
Na, vakar atsilaikiau, pamečiau tą savaitgalio kg, tai šiandien per šeimynines pareigas buvau priversta vakarienei pyrago privalgyti. Dabar sėdžiu ir sąžinė graužia
Atsakyti
Laba ryta,as tai laikaus rezimo ir viskas pagal plana pakolkas ;)
Atsakyti
As tai tik pasiguosti uzejau. Ilga ligu maratona vainikavo ligonine. Pirma karta gyvenime guliu ligoninej, jauciuosi gerai, bet tyrimai blogi, tai taip nervina...

Nors va svoris, tai jauciu cia krenta, bet as gal geriau kitais budais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus Mėlyna: 16 gegužės 2018 - 13:10
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 05 16, 14:10)
As tai tik pasiguosti uzejau. Ilga ligu maratona vainikavo ligonine. Pirma karta gyvenime guliu ligoninej, jauciuosi gerai, bet tyrimai blogi, tai taip nervina...

Nors va svoris, tai jauciu cia krenta, bet as gal geriau kitais budais smile.gif

Sveikatos Jums 4u.gif , sunku tokiu geru oru gulėti ligoninėj.
Aš šią savaitę tvarkingai gyvenu, laikausi režimo, svoris juda žemyn po truputį, po kokių dviejų savaičių planuoju pasiekti išsvajotą dviženklių skaičių zoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 05 16, 13:10)

Sveik! Pasigedus buvau smile.gif

QUOTE(Jolancike @ 2018 05 16, 13:23)
Sveikatos Jums  4u.gif , sunku tokiu geru oru gulėti ligoninėj.
Aš šią savaitę tvarkingai gyvenu, laikausi režimo, svoris juda žemyn po truputį, po kokių dviejų savaičių planuoju pasiekti išsvajotą dviženklių skaičių zoną  biggrin.gif

Sekmes! ;)
Atsakyti
Labas rytas,pas mane 71,2 (-1) smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, pa mane tas pats, 72,5. Belieka tik džiaugtis, kad ne pliusas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulka70: 18 gegužės 2018 - 06:33