Diena atlaikyta,kaip jusiskes?
Aš šiandien tiek daug vaikščiojau, kad net skauda kojas. Valgiau tvarkingai. Supyksiu jei nebus rezultato
QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 14, 21:37)
kaaaip as pavargau, nuo visko, taip noreciau kur kelioms dienoms dingt, kad niekas neuztu palei ausis deja, kol nesibaige mokslo metai- nei minties apie tai negali buti
Nuo karscio jauciuosi mieguista kaip kokia muse Jau visai noriu ziemos (atsiprasau visu uz tokias eretiskas mintis )
Nuo karscio jauciuosi mieguista kaip kokia muse Jau visai noriu ziemos (atsiprasau visu uz tokias eretiskas mintis )
Mamystes dziaugsmai pranesa lietu,kazkiek atves
Saunuoles visos! Grazi lentele turetu but penktadieni ir vel ;)
Laba ryta,as tai laikaus rezimo ir viskas pagal plana pakolkas ;)
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 05 16, 14:10)
As tai tik pasiguosti uzejau. Ilga ligu maratona vainikavo ligonine. Pirma karta gyvenime guliu ligoninej, jauciuosi gerai, bet tyrimai blogi, tai taip nervina...
Nors va svoris, tai jauciu cia krenta, bet as gal geriau kitais budais
Sveikatos Jums , sunku tokiu geru oru gulėti ligoninėj.
Aš šią savaitę tvarkingai gyvenu, laikausi režimo, svoris juda žemyn po truputį, po kokių dviejų savaičių planuoju pasiekti išsvajotą dviženklių skaičių zoną
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 05 16, 13:10)
As tai tik pasiguosti uzejau. Ilga ligu maratona vainikavo ligonine. Pirma karta gyvenime guliu ligoninej, jauciuosi gerai, bet tyrimai blogi, tai taip nervina...
Sveik! Pasigedus buvau
QUOTE(Jolancike @ 2018 05 16, 13:23)
Sveikatos Jums , sunku tokiu geru oru gulėti ligoninėj.
Aš šią savaitę tvarkingai gyvenu, laikausi režimo, svoris juda žemyn po truputį, po kokių dviejų savaičių planuoju pasiekti išsvajotą dviženklių skaičių zoną
Sekmes! ;)
Labas rytas,pas mane 71,2 (-1)