Aš neryju, bet svoris šią savaitę nekrenta visai. Gerai, kad nors jau nebe pliusas po nuodėmingo savaitgalio. Na nenuleidžių rankų, vistiek turės pajudėt žemyn
QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 10, 22:19)
mano maziausias svoris buna ketvirtadieniais, o penktadieni kaip uzburta- kala i virsu taip stengiuosi susivaldyt ketvirtadieniais, bet nulauziu visas saldytuvo spynas, matyt geda ir stresas pries penktadieni suveikia
O kodel pas tave tokia idomi reakcija pries sverimasi as ketvirtadieni kaip tik dar bandau pasispaust jei matau kad nieko gero neturiu priduot
Laba ryta,72.2 tai -0.7
Labas rytas,
73 kg
Labai tikiuosi, kad atsiradusi valia niekur nedings ir ateityje
73 kg
Labai tikiuosi, kad atsiradusi valia niekur nedings ir ateityje
Labas rytas. 102,7 šiandien. Vis šioks toks minusas
QUOTE(frolka25 @ 2018 05 11, 04:53)
O kodel pas tave tokia idomi reakcija pries sverimasi
maistoholiko fenomenas matyt Zinai, kad ryt bus geda turbut, is to streso pradedi visoki sh i burna metyt ir tada tikrai buna geda
115 kg.
QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 11, 16:22)
maistoholiko fenomenas matyt Zinai, kad ryt bus geda turbut, is to streso pradedi visoki sh i burna metyt ir tada tikrai buna geda
115 kg.
115 kg.
Jei ketv skaiciai geresni tai neturetu but geda penktadieni juk prisiduodi del saves,kad stumtum pati save i prieky su pasiektais rezultatais gali bandyt kita sav ketv parasyt svori ir paskiau kita ketv,gal pasikeis kas o as irasyciau i lentele penktadieni.
Grazi lentele gavos,niekas neraudonuoja ;) gero savaitgalio !
QUOTE(Mulka70 @ 2018 05 14, 06:41)
Labas rytas, na ką, kratom lašinukus po savaitgalio, atrodo tiek daug dirbau žemės ūkio darbus iki 9 prakaito, bet vakariniai pasisėdėjimai uždėjo 1 kg.
Laba ryta,tikrai kad kratom,as dar daugiau uzsimeciau virsaus nei tu
Aš neužsimečiau tfu tfu tfu, šį savaitgalį praleidau pavyzdingai Daug vaikščiojau. Toks geras oras, prie jūros pabūti didžiausias malonumas, o ir valgyt nesinori