Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Aš neryju, bet svoris šią savaitę nekrenta visai. Gerai, kad nors jau nebe pliusas po nuodėmingo savaitgalio. Na nenuleidžių rankų, vistiek turės pajudėt žemyn biggrin.gif
Atsakyti
mano maziausias svoris buna ketvirtadieniais, o penktadieni kaip uzburta- kala i virsu unsure.gif biggrin.gif taip stengiuosi susivaldyt ketvirtadieniais, bet nulauziu visas saldytuvo spynas, matyt geda ir stresas pries penktadieni suveikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 10, 22:19)
mano maziausias svoris buna ketvirtadieniais, o penktadieni kaip uzburta- kala i virsu  unsure.gif  biggrin.gif taip stengiuosi susivaldyt ketvirtadieniais, bet nulauziu visas saldytuvo spynas, matyt geda ir stresas pries penktadieni suveikia  bigsmile.gif

O kodel pas tave tokia idomi reakcija pries sverimasi smile.gif as ketvirtadieni kaip tik dar bandau pasispaust jei matau kad nieko gero neturiu priduot smile.gif

Laba ryta,72.2 tai -0.7 smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
73 kg 4u.gif
Labai tikiuosi, kad atsiradusi valia niekur nedings ir ateityje mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, 72,5. Geras dalykas tie penktadienio pasisvėrimai, jau trečiadienį imiesi drausmės, nes bus gėda prisiduoti. Šiaip pastebėjau, kad man lb padeda lengva vakarienė apie 18 val., kai einu gulti urzgiančiu pilvu, tada ryte ir savijauta gera ir net gi pusryčių norisi.
Atsakyti
Labas rytas. 102,7 šiandien. Vis šioks toks minusas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 05 11, 04:53)
O kodel pas tave tokia idomi reakcija pries sverimasi smile.gif

maistoholiko fenomenas matyt biggrin.gif Zinai, kad ryt bus geda turbut, is to streso pradedi visoki sh i burna metyt biggrin.gif ir tada tikrai buna geda biggrin.gif

115 kg.
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 11, 16:22)
maistoholiko fenomenas matyt biggrin.gif Zinai, kad ryt bus geda turbut, is to streso pradedi visoki sh i burna metyt biggrin.gif ir tada tikrai buna geda biggrin.gif

115 kg.

Jei ketv skaiciai geresni tai neturetu but geda penktadieni smile.gif juk prisiduodi del saves,kad stumtum pati save i prieky su pasiektais rezultatais smile.gif gali bandyt kita sav ketv parasyt svori ir paskiau kita ketv,gal pasikeis kas smile.gif o as irasyciau i lentele penktadieni.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Grazi lentele gavos,niekas neraudonuoja ;) gero savaitgalio !
Atsakyti
Labas rytas, na ką, kratom lašinukus po savaitgalio, atrodo tiek daug dirbau žemės ūkio darbus iki 9 prakaito, bet vakariniai pasisėdėjimai uždėjo 1 kg.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 05 14, 06:41)
Labas rytas, na ką, kratom lašinukus po savaitgalio, atrodo tiek daug dirbau žemės ūkio darbus iki 9 prakaito, bet vakariniai pasisėdėjimai uždėjo 1 kg.

Laba ryta,tikrai kad kratom,as dar daugiau uzsimeciau virsaus nei tu smile.gif
Atsakyti
Aš neužsimečiau tfu tfu tfu, šį savaitgalį praleidau pavyzdingai biggrin.gif Daug vaikščiojau. Toks geras oras, prie jūros pabūti didžiausias malonumas, o ir valgyt nesinori smile.gif
Atsakyti