QUOTE(frolka25 @ 2018 05 04, 19:13)
Ar tikrai is oro?nesuvlgytas joks skanestas,papildoma porcija ir pan?jei tikrai ne,tada reiktu gal skydliauke pasitikrint gal su ja bedos kokios🤔
Aš turiu problemų su skydliauke, kasryt geriu tiroksiną, laikantis režimo svoris krenta. Jei nori numesti daugiau svorio, reikia laikytis griežto mitybos režimo. Ir ne savaitę ar dvi, o ilgą laiką, o pasiekus tikslą prisižiūrėti visą gyvenimą. Kiek save prisimenu, vis laikydavausi įvairiausių dietų, stengdavausi kuo mažiau valgyti, o tai tik lėtina medžiagų apykaitą ir pradėjus valgyti vėl normaliai, svoris grįždavo su kaupu. Geriausių rezultatų esu pasiekusi derindama maistą, t.y. nemaišydama baltymų su angliavandeniais, atsisakydama riebaluose kepto maisto. Ir valgydama reguliariai. Šitą baisulingą svorį užsiauginau po dvynių gimimo, man buvo sutrikusi baltymų apykaita nėštumo metu, po gimdymo kg užaugo labai sparčiai, nors rūpinausi dviem vaikais. Veliau nepavyko, o gal nemokėjau taisyklingai maitintis, kad nukristų svoris. Paskui nuleidau rankas. Bet jau išsigandau dėl sveikatos, nors rimtų problemų dar nėra, bet kūno analizės skaičiai gero nežadantys. Kūne net 11 proc. visceralinių riebalų, kas jau pavojinga sveikatai. Dabar valgau penkis kartus per dieną - trys valgymai ir du užkandžiai, svoris krenta. Geriu daug vandens, būtinai du litrus per dieną.