Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Jolancike @ 2018 05 01, 09:25)
Labas rytas  bigsmile.gif  Ir oras puikus, ir nuotaika  biggrin.gif  Per dvi dienas atsikračiau šeštadienį užridento kilogramo, grįžau į vėžes, siekiu tikslo toliau. Vakar neblogai prisivaikščiojom su dukryte, tokiu geru oru buvo vienas malonumas.

As tai dar su pliusu,prilipes kaip slapias lapas 😂 mazius pamiegos ir leksim lauk smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, tik spėjau po praeito savaitgalio atsigauti, o ryt vėl penktadienis. Pliusą nusikračiau, bet vėl lauks šašlykai, gal koks vynas ir kiti reikalai. Tiesiog nėra gyvenimo ir laiko sublogti smile.gif
Atsakyti
Laba ryta,pas mane 72,9 tai -0.5.
Atsakyti
Labas rytas,
73,6 kg. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, nors ir labai lėtai, bet vis žemyn, 72,8, tik 200 gr.
Atsakyti
Labas rytas, šiandien 103,00 kg, lėtai, bet užtikrintai judam į priekį victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2018 05 04, 08:51)
Labas rytas, šiandien 103,00 kg, lėtai, bet užtikrintai judam į priekį  victory.gif

Nesakyciau,kad cia skaitosi letai,juk numesta per savaite 1.4kg,per menesi susidarys kaip minimum 6 kg numesti,tai jau yra tikrai normaliai.aisku galima ir po 2 ir daugiau kg numetinet nuo didelio svorio,bet jau geriu nepervargint organizmo.va pas mane tai jau tikrai vezlio ritmu viskas vyksta ir krenta mazai,nes jau ner is ko numetinet po kg kas savaite.
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 05 04, 10:24)
Nesakyciau,kad cia skaitosi letai,juk numesta per savaite 1.4kg,per menesi susidarys kaip minimum 6 kg numesti,tai jau yra tikrai normaliai.aisku galima ir po 2 ir daugiau kg numetinet nuo didelio svorio,bet jau geriu nepervargint organizmo.va pas mane tai jau tikrai vezlio ritmu viskas vyksta ir krenta mazai,nes jau ner is ko numetinet po kg kas savaite.

Tai taip, man taip krenta dėl to, kad yra ką mesti. Manau labai normaliai čia, nes nebadauju, tik derinu maistą ir valgau reguliariai. Nesiekiu greit numesti daug svorio, nenoriu jo-jo efekto, nusiteikusi ilgam sistemingam lieknėjimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2018 05 04, 09:47)
Tai taip, man taip krenta dėl to, kad yra ką mesti. Manau labai normaliai čia, nes nebadauju, tik derinu maistą ir valgau reguliariai. Nesiekiu greit numesti daug svorio, nenoriu jo-jo efekto, nusiteikusi ilgam sistemingam lieknėjimui  smile.gif

Sveikas metimas skaitosi 10% svorio numetant,tai tu labai sveikai ir meti ;)
Atsakyti
sveikos.

o man niekada nepasiteisindavo, kad nuo didelio svorio daug ir nusimeta. Kiekvienas numestas gramas prakaitu ir "krauju" aplaistytas biggrin.gif Auga tarsi is oro, o krenta didelemis pastangomis ir po nedaug, o galiausiai visada sustoja ir ima augti atgal. Ir, aisku, atauga daugiau nei buvo. Va ir vel grizau prie kg lipimo atgal, daryk ka nori, lipa ir vsio. Kartais tokia neviltis apima verysad.gif

115.1 kg.
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 05 04, 16:37)
sveikos.

o man niekada nepasiteisindavo, kad nuo didelio svorio daug ir nusimeta. Kiekvienas numestas gramas prakaitu ir "krauju" aplaistytas biggrin.gif Auga tarsi is oro, o krenta didelemis pastangomis ir po nedaug, o galiausiai visada sustoja ir ima augti atgal. Ir, aisku, atauga daugiau nei buvo. Va ir vel grizau prie kg lipimo atgal, daryk ka nori, lipa ir vsio. Kartais tokia neviltis apima verysad.gif

115.1 kg.

Ar tikrai is oro?nesuvlgytas joks skanestas,papildoma porcija ir pan?jei tikrai ne,tada reiktu gal skydliauke pasitikrint gal su ja bedos kokios🤔
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 05 04, 19:13)
Ar tikrai is oro?nesuvlgytas joks skanestas,papildoma porcija ir pan?jei tikrai ne,tada reiktu gal skydliauke pasitikrint gal su ja bedos kokios🤔

Aš turiu problemų su skydliauke, kasryt geriu tiroksiną, laikantis režimo svoris krenta. Jei nori numesti daugiau svorio, reikia laikytis griežto mitybos režimo. Ir ne savaitę ar dvi, o ilgą laiką, o pasiekus tikslą prisižiūrėti visą gyvenimą. Kiek save prisimenu, vis laikydavausi įvairiausių dietų, stengdavausi kuo mažiau valgyti, o tai tik lėtina medžiagų apykaitą ir pradėjus valgyti vėl normaliai, svoris grįždavo su kaupu. Geriausių rezultatų esu pasiekusi derindama maistą, t.y. nemaišydama baltymų su angliavandeniais, atsisakydama riebaluose kepto maisto. Ir valgydama reguliariai. Šitą baisulingą svorį užsiauginau po dvynių gimimo, man buvo sutrikusi baltymų apykaita nėštumo metu, po gimdymo kg užaugo labai sparčiai, nors rūpinausi dviem vaikais. Veliau nepavyko, o gal nemokėjau taisyklingai maitintis, kad nukristų svoris. Paskui nuleidau rankas. Bet jau išsigandau dėl sveikatos, nors rimtų problemų dar nėra, bet kūno analizės skaičiai gero nežadantys. Kūne net 11 proc. visceralinių riebalų, kas jau pavojinga sveikatai. Dabar valgau penkis kartus per dieną - trys valgymai ir du užkandžiai, svoris krenta. Geriu daug vandens, būtinai du litrus per dieną.
Atsakyti